31/8 del två hahaha

trots att det känndes som om att mina ögon blödde när jag gick upp i morse så har dagen flytit på rätt bra. skit mkt att göra på jobb. sålde 3 gånger mer än vad som va beräknat. så Britt- marie fick komma snabbt till jovv 10 över 10 ist för 11. sen fick vi leverans oxå ju. så jag fick springa som en jojjo mellan kassan o all finkem och godis haha. men sånna dagar gillar jag, när jag har mkt att göra. iaf  pga att de va så mkt att göra så hade jag inte frukost förrän vid halv 11. så lite jobbigt va de. men de gick. efter jobb kom världens bästaste mamma o hämtade mig i vellinge. snackade massa om min 18års fest. som snart ska äga rum. måste bara säga till alla. haha har inte bjudit ngn än. men de kommer. haha.
sen hjälpte jag mamms med maten. men jag han inte äta för josse kom. sen körde vi o hämtade upp niccie o max. sen fickade vi lite ärenden. sen åkte vi hem igen vid 6. sen åt jag. och efter det blev de bad med mamms o papps i tunnan, 42 grader mannar ;) nä nu är det film mys. ha de bra hjärtegull. puss

31/8

skit många mardrömmar inatt, skit trött i ögonen idag. nu är det jobb som gäller till 22. haaaj

30/8

såja då är man hemm från jobb.
har varit sjukt mkt att göra idag, o dom sista timmarna fick jag världens huvudvärk =( buuuh. anyway stängde med victor idag o de va ju skojigt. bytade tid i morgon så jag jobbar 07.45 till 14.00 så jag ska nanna nu. ha de så bra alles. puss

Kick off .

tjolahopptjolahej! haha.
blev inget uppdaterande i torsdags för jag gick i skolan 8-15
sen en snabb sväng till stan med tutti o marita. sen tog jag bussen
till jobb. gick igenom en kurs hur man säljer lotto o sånt.
sen stängde jag med johan. och va hemma vid 11.
va dödstrött så jag gick o la mig dirr.
i fredags va jag skit lack när mamma väckte mig..
än en gång hade inte min klocka ringt så jag fick
stressa som en röv. sen bar de av till skolan.
alla lektioner flöt på. sen hade vi projektarbete.
o vi vet inte vad vi ska göra för ngt. riktigt mkt ångest.
ngn som har ngn idee?
sen fixadae jag lite ärenden med fru.
tog sedan bussen till niccies jobb.
sen åkte jag niccie o josse o hämtade upp annika.
sen hem till niccie, färgade mitt hår o duschade o sånt.
jävligt snabba va vi. vi hade 1½ timme på oss o vi
hann duscha alla tre. booow.
sen bar det av mot ystad, eller utanför ystad.
till kalles lada HAHAHA  på handbolls
kick off.  vi körde lite vilse o sånt
men de va spännande. skit mkt folk va där.
sen blev de mat, kakor, kaffe, krök, liveband,
handbollslag, sveja som dansade skit vilt,
Thomas petterson och hans underbara humor hahaha.
det mest underhållande va niccie o annika
som dansade. höhöhöhö. sen stack vi ngngång
vid 12. åkte till lockarps mc donalds. sen lämnade
vi annika hos glenn, niccie hemma. o sen lämnade josse av mig. =)
mkt trevlig kväll med mina töser, joffla, ankan och fat niccie. HAHAHAH <3 KÄÄÄÄRLEK.

idag vaknade jag vid 10. gick ner o kollade på Miami Ink med papps. nina o mamma är i tyskland o handlar sprit till jasses fest o sen till min fest. booow wooow. de ska bli skoj. sen körde pappa iväg o han har inte kommit hem än =/ undrar var han är haha. jag tänkte städa mitt rum för det ser ut som fan haha. sen kasnke sätta mig med lite arbeten. o sen blir de jobb ikv. till stängning =) men men ha en bra dag allihopa:D


kärlek.

jag tvingar pappa att kolla på so you think you can dance med mig.
så i reklamen så börjar jag strecha, sträcker upp mitt ben o sånt.
jag: jag tror lätt att jag hade passat in i sytycd, eftersom med min vighet.
pappa: höhö jaa iaf om det hade varit reklam för kylskåp.
och båda dör av skratt. haha.
jag älskar dig pappa vi har de alltid roligast tsm.
du är en av mina bästa vänner.
du o mamma, vad skulle jag gjort utan er?

27/8

AAARH so you think you can dance igår va verkligen to die for! min älskling, har älskat honom sen första gången jag såg honom komma in i studion. booow. sen han dära will är inte heller att leka med. iiih. sen va de hopp ner i sängen efter de.
idag vaknade jag 6. :O 6, kan ni tänka er. jag började 9. men hade lovat mamma att hjälpa henne med en sak, så eftersom vi alltid har olika tider på allt. så fick de bli klockan 6 i morse. haha. anyway medans jag fixade de jag skulle hjälpa henne med så kom hon upp med frukost till mig, vaddå världens bästa mamma. iiih:d <3.
iaf det blev inte klart för jag sparade inte de så allt bara försvann. aaarh. men iaf tog bussen en halvtimme tidigare till skolan och tuuuur att jag hade mitt paraply. haha fy fan va de vräkte ner. usch.
sen har lektionerna bara flytit på som vanligt. va grymt sugen på att stanna hemma idag oxå. men nopp nopp. lika bra att gå dit så man får de överstökat, det är ju trots allt snart studenten HAHAHHA.
iaf slutade halv 4. så jag tog bussen hem vid 4. träffade matte på bussen. och de va verkligne inte igår.
sen när jag kom hem va systeryster här sen stack hon och jag satte mig med att fortsätta på mammas jobb. o jag blev nyss klar. wiiie. =)
dom ringde från jobb idag o frågade om jag ville ha tillbaka min tid på söndag, och visst ville jag de.
så nu jobbar jag i morgon,fredag ska jag iväg med tjejerna (annars skulle jag haft min andra dag i delin. men de kommer fler ggr) sen lördag jobbar jag 16-22 och söndag 14-22. sen sa jag till dom att jag ville jobba hela vecka 44 då jag har lov, så de skulle dom försöka att fixa. wiiiie:D
nu ska jag o papps laga mat, eftersom mamma jobbar till 10 o lilla syster är på fotboll.
sen ikv blir de so you think you can dance sen sängen.
o i morgon e de jobb:D
iallifalli nu ska jag gåå, ha de underbart.

26/8

idag va jag ju ledig från jobb vilket va rätt skönt, man blir rätt mör i kroppen när man först går i skolan sen direkt o jobbar. men som sagt jag älskar de och mår mkt bättre av det.
har haft en underbar natt. gick ju o la  mig runt 10 i går. sen blev jag väckt vid 1 av att min telefon ringde. och självklart är jag hellre vaken o tröstar mina vänner om dom är ledsna än att sova. så efter lite prat så somnade jag om igen. sen vaknade jag 9 då klockan ringde. funderade på att sova vidare o skita i skolan för jag va så trött. speciellt i min dröm, jag drömde att jag skulle precis gå o lägga mig. men sen blev jag ju väckt av klockan. men när jag väl hade kommit upp va de rätt okej. drömde iaf massa om fredde. =( miss him.
anyway tog bussen till skoaln vid 10. o sen hade vi psykologi, lunch o idrott. idrotten va jobbig som vanligt. hade intervall träning o sen sprang vi lite mer än 1 km o sen avslutade vi med fotboll. min lärare blev chockad att jag har varit med alla lektioner o jobbat som fan. haha vilket är roligt. de e skoj att överraska. min fru sa oxå att hon va väldigt stolt över mig. wiiie. sen vandrade vi till gustav, bytte mitt busskort igen. haha kom fram till att de e bättre att jag tog rabattkort. köpte med mig en bukett blommor som jag skulle ge till mamms o papps, för att jag älskar dom så mkt :D  sen pussade jag fru hejdå. och begav mig till hotel baltzar där papps jobbade. sen åkte jag med honom o hans arbetskamrat hem =) o nu sitter jag här. ska lägga mig i ett varmt bad snart tänkte jag. sen blir de på med myskläder. det är nice. =)



Det finns ingen som är så vacker som du min fru.
jag älskar dig och jag finns alltid för dig.
glöm aldrig det <3

25/8

då va även den här måndagen över, kasnke inte för alla men för mig är det iaf. haha. ska hoppa rakt ner i sängen efter jag har skrivit några rader här:P
natten va hemsk, massa mardrömmar o sånt skit. usch. o när klockan ringde va de bara att gå upp o göra sig i ordning. käkade frulle med papps, vilket aldrig händer nästan haha. sen iväg till bussen. träffas jass där med. sen satt jag o väntade på skolan på min fru men hon kom aldrig så jag sket i henne o vandrade till malmö ip där vi skulle ha idrott. sen kom fru oxå. vi sprang 4 km. vilket va lite jobbigt klockan 8 på morgoen. haha. fick döds ont i höften =( så jag kunde kanppt inte gå sen =/ buuuh. sen blev de mentorstid, dubbel geografi och sen historia. gick till stan oxå med dom andra o fixade busskort för helgen o kvällar. efter skolan tog jag bussen till jobb. jobbade min första dag i delin. wiiihoo. de va skoj. jobbade med lotta och hon är underbar. lärde mig rätt snabbt dom flesta sakerna. och som sagt älskar jag allt på jobb, och även att jobba i delin fast de handlar om kött haha. sa  till jessica oxå att jag ville jobba hela höstlovet, så de ska jag nog få göra. wiiiie. anyway när klockan slog 19.18 tog jag bussen till stan sen bytte jag där o tog 144 hem. för ingen kunde hämta mig efter jobb idga, så de va lite ångest men de gick. va hemma sen runt halv 9. =)
o nu ska jag störta ner i sängen. ska gå o borsta tänderna o ta bort sminket.
i morgon är de sovmorgon till 11.20, vilket jag verkligen behöver sen är de bara två lektioner i skolan så de e rätt soft. idrott och psykologi. sen är jag ledig tisdag o onsdag :D wiiie.
mamms o jag bestämde att vi skulle umgås på söndag, kasnke gå i stan eller ngt. för de va länge sen nu =( o dessutom är båda lediga då oxå. =)
näää nu somnar jag snart.ha de så bra alles.

24/8 =)

då va man hemma från en  underbar dag på jobb.
känndes verkligen inte som att jag har jobbat i 8 timmar.:P haha. lite så halv mkt att göra på jobb idag.
höll på att missa bussen idag oxå, nina va här så satt hon jag o pappi o snackade. så såg vi att klockan va 5 över
o min buss gick 16 över från vellinge. så vi fick köra som en idiot dit. o när jag kom dit höll bussen på att köra. men
snäll som han va så väntade han när han såg pappa köra upp som en dåre på parkeringen. haha
stängde med fredrik idag. wiiie. o vid halv 10 kom han upp till mig i kassorna så satt vi o snackade o så.
sen kom väcktaren så hade han vikt ett flygplan till fredrik så höll dom på att tönta sig, så jag skrattade så mkt
att de kom tårar. haha. sen hade jag o väktar- danne kasta-flygplan-tävling medans fredrik tömde kassorna.
så de va lite halv skoj. skit glad blev jag oxå när emilia kom in på jobb idag, fick snackat lite med henne.
va länge sen nu =( sen kom victor oxå in :D wiiie.
iaf efter stängning kom papps o hämtade mig. o nu sitter jag o käkar godis o tänkte sova.
i morgon blir de skola mellan 8-14 sen ska jag till skånetrafiken o snacka med dom.
sen blir de ner till jobb =)
men ska gå o kissa, borsta tänderna o ta bort mitt smink nu. pussinuss


24/8

idag är det söndag och åter igen jobb. =)
vaknade vid halv tio. låg o mös i säängen lite med systers hund, vi passar henne nu eftersom syster är i berlin o kollar lägenhet med dessi :S jaa iaf sen vandrade jag ner o så fixade papps o jag frukost. sen gick vi in i stora rummet o kollade miami ink o fab 5. så satt vi där o käkade vår frukost o snackade massa. jag vill bestämma tid nu till min tattoo. men de finns massa annat som jag måste prioritera först. japp japp. 
nu måste jag snart hoppa in i duschen, 13.16 går min buss o jag börjar 14. sen jobbar jag till 22.15 wiiie. 
saknar mammi lite. helgerna är lite jobbiga när både hon o jag jobbar. =(
hon börjar tio o då sover jag. sen slutar hon vid 8 o då jobbar jag, sen slutar jag runt halv 11. o sen när jag kommer hem vid 11 så går jag oftast upp o lägger mig. lite tragiskt det där med våra arbetstider. men igår hämtade hon mig på jobb så då hann vi snacka lite. o de va mys.
i morgon är det skola igen, och jag har igentligen inte haft ngn helg, utan massa massa jobb. men eftersom jag älskar jobb så göra de ingenting. =) dagen börjar i morgon klockan 8.10 med idrott i någon timme. och sen geografi och historia sen slutar jag vid 2. och då ska jag ner till jobb o lära mig att jobba i delin. sen slutar jag någon gång vid 7 =) anyway duschen kallar nu måste dra..  ha de så bra pussinuss


 
 
(07.02.09 när jag gjorde min andra tatuering. btw magen är ju inte helt hundra på denna bilden haha)

jobb och en efterbliven kompis.

än en underbar dag på
jobb. =) började klockan 17.
har haft ont i mitt finger
hela dagen för jag skar mig
på mitt paraply när nina
 o dom hade lämnat mig
vid bussen =( buuh.
men som sagt dagen
har varit lika bra som
den brukar. har varit
glest på folk mellan
19 och stängning.
så jag packade upp
lite saker, frontade 
och städade o sånt
sen satte jag mig o
läste tidningen:O o de
 e sjuk, de har aldrig
hänt att jag har suttit o läst
tidningen på arbetstid.
fick lite halvt ångest haha.
anyway båda mina små
sjukhushängare va på jobb idag.
först kom florim in o
handlade sen kom victor.
skönt att se att dom
mår bra igen, de
glädjer mig =)
för övrigt har hela
denna dagen varit bra. och jag älskar sånna hära dagar. I morgon börjar jag 14 och slutar vid stängning.
btw fick jag ju min lönelapp igår. och den har gjort allt mkt bättre. iiih. hade aldrig hoppats på att jag skulle få så mkt.
men de va skoj =) haha. nu ska jag säga god natt till min efterblivna vän nicole mendoza som terrar mig på msn, hon
vill kröka o allt. sen försöker hon göra så att jag ska byta bort min dag i morgon, (hon har inte sagt de men jag vet
att hon vill de) bara för hon vill hänga med mig. och sen ska dom äta kräftor i morgon så försöker hon göra mig sugen, ungjävlen. haha men jag älskar henne, I do. och det vet hon om =)


men men ha de så bra nära o kära. =) 


23/8

såå ja då var det dags för ett litet blogginlägg.
torsdagen började med musik från 8 till 11.
lärde oss spela på gitarr o sånt spännande.
sen hade vi lunch, svenska o sist geografi.
sen drog jag med mig min tjockisliga
till mc donalds o så käkade vi. haha.
sen gick dom mot sin buss o jag
mot min buss till jobb. började 4
och jobbade till 22. en härlig dag på
jobb. skit mkt folk i början sen vid 9 va
där typ ingen så då städade jag o gjorde
fint vid kassorna. Florim kom in på jobb oxå ett
tag så de va skoj att se honom o se hur han mådde.
sen stängde jag med min chef och sen hämtade
pappi mig (L). sen hoppade jag dirr i säng.

natten va fylld med mardrömmar som alltid.
så när klockan ringde va jag död. riktigt trött.
jag duschade sovandes. men de va bara
att göra sig färdig o åka till skolan, första
lektionen var ARL, vi hade en från tullverket.
och det är alltid spännande att höra vilka idioter
vår värld är fylld av. haha. sen blev det dubbel
timme i Religon, gick och kollade på kyrkor
och sen till kyrkogården där zigenarna blev
begravda. mkt vackra gravstenar o sånt.
sen va vi skit hungriga så vi gick o åt efter de
sen började svenskan. sen hade vi 1 o 20 min
rast. så då satt vi ute o snackade massa.:D
sen till slut hade vi ARL igen, med kjell,
mkt intressant lektion. sen vandrade jag mot
bussen till jobb. började 15. och slutade 19
än en gång va det trevligt på jobb.
JAG ÄLSKAR MITT JOBB, och fast jag har sagt
de 1000 ggr så taack pappa för du fixade de
till mig. (L) anyway, efter jobb tog jag bussen
till vellinge ängar där josse hämtade mig.
sen åkte vi hem till niccie. sen vidare o hämtade
upp annika. sen blev de malmö festivalen.
käkade o sånt. mums, sen blev det kolla
på raketerna. o hade mys. sen satte vi oss
på skeppsbron, kevin jobbade, o hade mys.
sen runt 12 åkte vi o lämnade av dom andra
sen körde josse mig hem. sen blev de
sängen dirr.

idag vaknade jag 10. kollade miami ink,
love it :D har lagat luch (frukost till mig)
till pappa, putte och thomas,
för dom är iväg o jobbar.
och nu körde dom hem igen. sen nu
ska jag hoppa in i duschen. o sen
ska nina köra mig till bussen i vellinge
eftersom dom andra nötterna har drukit
öl o sånt. :P haha

btw så ska pappi tatuera sig i september. och då ska jag med o beställa en tid, ledsen mina vänner men jag vill tatuera mig nu. jag orkar inte vänta på er andra. haha nu kliar det i fingrarna , va länge sen den sista tatueringen nu. så det ska bli skoj. har två saker kvar att tatuera så jag får se vilken de blir nu först. =) nä nu ska jag dra. ha de så bra mina vänner. =)

20/8

Efter en myskväll med
pappi så känns allt mkt
bättre. gjorde min
svenskläxa o sen
lagade jag mat som
jag ska ha med mig
på jobb i morgon.
eftersom jag åker
direkt från skolan
till jobb. o sen stänger
jag på jobb så de
blir ingen ordentlig mat
förutom lunchen i
skolan. så jag tyckte
de va lika bra att laga
mat hemma och ta
med. Kollade på sytycd
med pappi o mammi,
och de e kärlek. iiih.
jaja nu ska jag iaf nanna.
börjar 8, har musik till 11.
sen lunch till 20 över tolv. o sen
har vi geografi och svenska. sen
slutar jag 14.20 och börjar jobba 16. =)
wiiie. najdinajdi mina vänner.


Btw Grattis till niccie o max som firade 2 år idag. =)

<3

hela denna dagen har vait fucked up! började med att min klockfan inte ringde i morse så jag vaknade en halvtimme innan bussen gick. men som tur har jag min mamma som alltid räddar mig i sista sekunden. innan jag fick ett nervsammanbrott o började storböla.  och självklart gick hela dagen fel. har kännt mig helt off och har bara velat gråta. men det har jag inte gjort. efter skolan åkte jag hem till syster. men kom på sen att jag ville hem, saknade pappa o sen ville jag va för mig själv. så jag tog bussen hem. satt med gråten i halsen på bussen o sen hade jag den värsta träningsvärken i benen som ingen kan förstå. och än en gång kom min kära pappa o hämtade mig. fast han inte kunde sa han. och de betyder. så mkt. 
och jag vill bara säga att ni två, pappa och mamma, ni är det bästa jag har. jag älskar er mer än allt här i världen. varje gång jag tappar greppet helt o håller på att falla så är ni där o fångar upp mig direkt. Ni är dom bästa vännerna jag har, och er vet jag att jag alltid kommer ha vid min sida. jag kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt mkt för allt ni har gjort för mig under alla år. såå ja nu började jag gråta. Jag älskar er.  forever and always. <3


sytycd

Kvällens so you think ypu can dance var ruggit bra. mkt gåshud under programets gång.
aaah va bara tvungen att meddela att joshua och ketee och sen den blonda shelsea och
kommer inte-på-vad-han-heter-just-nu var riktigt sjukt grymma. sen dom andra va
oxå bra men aaarh dessa tog priset. men jaja nu ska jag nanna. börjar 9 i morgon. 
sen hem till syster-till festivalen - hem till syster o nanna - skola- jobb till 22.30 - hem o nanna - skola- jobb till 19. sen fåår vi se vad resten av fredagen har att erbjuda. najdi najdi.
pussinuss. 

update

denna dagen har varit en chock för min kropp :O först idrotten där vi sprang ca 3 km. och sen när jag kom hem gick jag ut o joggade 1½ km. tänk er jag jogga, hahaha det är nästan lite roligt. men skönt va de mina vänner, när det väl va gjort. nu är jag så trött att jag vill sova men jag måste måste måste hålla mig vaken för ikv är det So you think you can dance. så nu ska jag sysselsätta mig med att räkna matte. :P

19/8

igår va det den dagen som jag tror att dom flesta hade fasat för, skolans start.
gick rätt bra haha. alla träffades i Aulan o där blev det massa snack o pussandes på alla älsklingar
sen ner till klassrummet o hade information o såå. fick våra scheman o vårt va bra för en gång skull.
slutade ingen vid 11. så då tog jag bussen hem, följde med mamms o handlade. sen fixade
vi lite andra ärenden. sen vid 20över 3 tog jag bussen till syster. så gick vi o handlade. sen kom dessi
och då begav vi oss till malmöfestivalen o krängde maut haha. sen mötte vi upp susanne o sen efter ett
tag vandrade vi till bussen. jag smsade nelson så han kom ner så jag fick krama o pussa på honom
lite, saknat honom så in i bomben, saknar lilli o dom oxå. =( buuhh.
sen tog vi bussen till syster o där blev de film o massa snack. sen deckade jag på soffan.

idag vaknade jag vid 10 i 10. började 11.20. hade psykologi och idrott. sen slutade vi.
vår idrottslärarde dödade oss direkt. vi hade bara konditionsträning idag o de va hårt och svettigt.
haha. sen tog jag bussen till vellinge o hämtade mitt busskort. o sen hämtade mamms mig,
så körde vi o handlade o sen handlade vi pizza med oss hem. o nu sitter jag här o sitter.

Jane ringde igår så nu har jag jobb torsdag, fredag, lördag o söndag wiiie. sen nästa lördag o söndag med.
älskar det.

i morgon börjar jag 9.10 sen slutar jag runt halv 4. sen blir det hem till syster o sedan ner till festivalen o se Nrj in the park o sen nanna hos syster. =)
måste boka in körtider på körskolan nu oxå. o göra lite teoriprov på datorn o sen ska jag plugga lite matte. nu mina vänner är jag på G. hoppas att detta håller i sig länge nu. o att hösten går fortfortfort. o att jag får mitt körkort snabbt sen är det två veckor i thailand sen den 3 juni tar jag studenten o då är det slut med skola wiiie:D

17/8

Har städat hela mitt rum + gardrob och ren bäddat min säng idag.
det är inte varje dag jag är så duktig men idag va jag de.
hittade en bok som jag tror att jag har fått ngn gång när jag fyllt år eller ngt
om vågen (eftersom jag är våg) och fy fan vad skrämmande det va att läsa den
det va så mkt som stämde in. riktigt sjukt. sånna enkla saker som jag
inte tänker på. usch.
anyway i morgon är det måndagen den 18/8 vilket betyder att det är skoldags igen.
längtar efter min fru, marita och tutti så det ska bli skoj att få träffa mina älsklingar igen.
har förbrett lite saker idag som att fixa pennor o kollegeblock o sånt.
på tisdag efter skolan så ska jag hämta ut mitt busskort
och sen ngn dag i veckan tänkte jag åka ner till jobb.
ska ju  börja jobba i delin nu med. så nu måste jag ner o lära mig
hur saker och ting fungerar där. o sen ska jag ta nya tider eftersom jag
fått mitt schema då. hoppas på att jag får mkt jobb på både vardagar
och helger. för då har man ngt att se framemot varje dag så att de inte
bara blir skola på vardagar och jobb på helger. utan en mix av både.
sen måste jag ringa körskolan o boka in fler körtider. =/
btw jobbar både lördag o söndag nästa vecka o de ska bli skönt.
vill jobba dagarna igenom igen. mår så bra då.
men nu får jag dela på min tid åt både skola o jobb. japp japp.
tänkte gå o lägga mig nått så när i tid. väntar bara på att mina
lakan o sånt ska bli torra. så jag kommer upp i morgon.
ska vara i skolan klockan 9.
men men nu ska jag gå ha det så bra!

.

känner mig som en uppskuren melon, helt kluven =(

14/8

Dagen igår blev inte riktigt som tänkt. blev inget sjukhus utan det blev en hemma dag med dödlig mensvärk. sen på kvällen kom josse så åkte vi till niccie där det blev So you think you can dance i massor. sen även massa skratt till niccies egna dansnummer. sen körde vi hem runt 11.

vaknade tidigt idag av att papps väckte mig. åkte till byggmax o handlade gipsskivor med honom. sen hem o åt. o så kom josse in, för hon hade fått massage. så duchade jag på 3 minuter o fixade mig. sen hem till josse o chillade. sen till trelleborg o uträttade lite ärenden. sen till stranden o fotade. efter de åkte vi hem till josse o käkade o tog en powernap. sen till stranden igen för att ta ett kvällsdopp i dom enormt stora vågorna. riktigt skönt o häligt.
sen körde josse mig hem. o nu sitter jag här, i min ensamhet. mamma o pappa är ute o äter med nina o thomas o amanda är på fest eller ngt.  i morgon blir det jobb, 11-19. =)

btw känner att ångesten börjar komma krypandes. vill inte tillbaka till skolan. inte nu. jag vill jobba. o känna att jag lever. o sen är det massa annat som är så fel men som jag inte orkar ta upp. vissa saker som är för personliga för bloggen. men på med smilet det är det bästa. upp med hakan och håll huvudet högt. jag vet att jag klarar det, jag ska klara det.

13/8

efter en veckas ledighet utan jobb och extremt mkt uttråkning så fick jag jobba igår =) wiiihoo. tog sofies pass 15-22. och innan det åkte jag o mamms hem till syster o kollade hennes lägenhet i stan. riktigt fin. och köket är dödligt.så jävla fint. hade handlat med oss Bk mat oxå så det blev lite käka o mys. sen körde mamma mig till jobb. va skit glad att va tillbaka. haha och ännu gladare blev jag när jag slapp sitta i kasssan så mkt, utan fick hjälpa jocke (en av mina chefer) med massa andra saker. men sen gick de utför =( började gråta o sånt när jocke berättade om  florim =( sen resten av kvällen gick jag runt o svettades och hade sjukt ont i magen. sen körde jocke mig hem efter stängning.  och då ringde jag florim fast han inte får ha sin mobil på. o han va fortfarande kvar på sjukhuset så jag ska nog in där idag. lilla hjärtat =( anyway har jag sovit 2 sekunder inatt. haft massa mardrömmar o skit. =( buuh.
ska ner o käka frukost nu. sen blir de nog sjukhuset.

tack för ni finns mina små hjärtan. stöttar mig i alla lägen. de uppskattas. jag älskar er <3

=)

There will come a point in your life
when you realize who really matters
who dosent and who never really did
so forget about the people from your past beacuse
there is a reason they didnt make it to your future...

det är så sant som det är sagt. och i över ett år har Nicole Niccie/nike Mendoza och Josefine Josse/jossa/ella jönsson varit ljuspunkterna i mitt liv. dom har varit min vägg som jag har kunnat stötta mig mot i alla lägen, fast vi absolut inte har haft samma synpunkter på allt och i bland små bråkat, så har vi alltid hittat tillbaka till varandra och fortsatt stötta varandra. man måste kunna bråka för att det ska bli bättre. och det blir bara bättre och bättre mellan oss för varje dag som går. och jag är så sjukt tacksam för att jag har fått ha er i mitt liv. Alla dagar med er är helt underbara. och ingen är så bra som vi på att bara sitta rakt upp och ner och bara skratta tills tårarna kommer. ni är dom fulaste och dom största idioterna jag någonsin har kännt. och fast ni är det så älskar jag er så fruktansvärt mkt. som idag tillexempel, de gjorde ont i mig när ni åkte hem efter att ha tillbringat hela helgen med er. och som den veckan när vi bodde i max lägenhet. den va underbar. och de va förjävligt när den tog slut. och tänk bara när vi är i thailand. fy fan vi kommer ha the time of our lifes. vi utomlands, kan inte bli bättre.  med allt detta vill jag bara ha sagt att ni är underbara. och jag hatar när folk säger "vi för alltid" för ingenting varar för alltid. inget. och det har jag lärt mig nu. därför är jag bara såå glad så länge jag får lov att ha er i mitt liv. jag är tacksam för vartenda sekund, mina älsklingar.  jag har oxå lärt mig att alla dom som säger att man inte kan umgås tre stycken på samma gång ljuger så mkt. eller så funkar de inte för andra, och bara för oss. för jaaa vi är speciella o det kommer vi alltid att vara <3 


Wiiihooo GRÄÄÄTTTIIIIS FREPPE =)

Det är sjukt hur allt kan förändras på så kort tid. ingenting är som förr. och jag saknar förr lite. men det är inte så att jag blir ledsen och gråter  över saker inte är som de va. inte längre. vissa dagar får jag ett återfall o bara gråter och tänker hur nära alla va varandra innan. Fredde, lilli, lissy, nelson jaa alla dom. dom finns inte så mkt i min vardag längre. de e sorligt. men de finns nog inte så mkt man kan göra åt de. det kanske kommer en period där vi träffas igen alltid, ngn gång. för man vet aldrig vad som ska hända i framtiden. men mne jag har iaf inte glömt bort er. ni är fortfarande en stor o betydelsefull del av mitt liv.

anyway har inte skrivit på ett tag. och anledningen till att jag gör det just idag är att Fredde, min käraste bror, fyller 21 idag wiiihooo. Grattis hun. fast vi inte alls ses mer och de va nästan ett år sen sist så hoppas jag att du får en riktigt underbar födelsedag. och glöm aldrig att jag älskar dig (L) 



RSS 2.0