25/8

då va även den här måndagen över, kasnke inte för alla men för mig är det iaf. haha. ska hoppa rakt ner i sängen efter jag har skrivit några rader här:P
natten va hemsk, massa mardrömmar o sånt skit. usch. o när klockan ringde va de bara att gå upp o göra sig i ordning. käkade frulle med papps, vilket aldrig händer nästan haha. sen iväg till bussen. träffas jass där med. sen satt jag o väntade på skolan på min fru men hon kom aldrig så jag sket i henne o vandrade till malmö ip där vi skulle ha idrott. sen kom fru oxå. vi sprang 4 km. vilket va lite jobbigt klockan 8 på morgoen. haha. fick döds ont i höften =( så jag kunde kanppt inte gå sen =/ buuuh. sen blev de mentorstid, dubbel geografi och sen historia. gick till stan oxå med dom andra o fixade busskort för helgen o kvällar. efter skolan tog jag bussen till jobb. jobbade min första dag i delin. wiiihoo. de va skoj. jobbade med lotta och hon är underbar. lärde mig rätt snabbt dom flesta sakerna. och som sagt älskar jag allt på jobb, och även att jobba i delin fast de handlar om kött haha. sa  till jessica oxå att jag ville jobba hela höstlovet, så de ska jag nog få göra. wiiiie. anyway när klockan slog 19.18 tog jag bussen till stan sen bytte jag där o tog 144 hem. för ingen kunde hämta mig efter jobb idga, så de va lite ångest men de gick. va hemma sen runt halv 9. =)
o nu ska jag störta ner i sängen. ska gå o borsta tänderna o ta bort sminket.
i morgon är de sovmorgon till 11.20, vilket jag verkligen behöver sen är de bara två lektioner i skolan så de e rätt soft. idrott och psykologi. sen är jag ledig tisdag o onsdag :D wiiie.
mamms o jag bestämde att vi skulle umgås på söndag, kasnke gå i stan eller ngt. för de va länge sen nu =( o dessutom är båda lediga då oxå. =)
näää nu somnar jag snart.ha de så bra alles.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0