24/8

idag är det söndag och åter igen jobb. =)
vaknade vid halv tio. låg o mös i säängen lite med systers hund, vi passar henne nu eftersom syster är i berlin o kollar lägenhet med dessi :S jaa iaf sen vandrade jag ner o så fixade papps o jag frukost. sen gick vi in i stora rummet o kollade miami ink o fab 5. så satt vi där o käkade vår frukost o snackade massa. jag vill bestämma tid nu till min tattoo. men de finns massa annat som jag måste prioritera först. japp japp. 
nu måste jag snart hoppa in i duschen, 13.16 går min buss o jag börjar 14. sen jobbar jag till 22.15 wiiie. 
saknar mammi lite. helgerna är lite jobbiga när både hon o jag jobbar. =(
hon börjar tio o då sover jag. sen slutar hon vid 8 o då jobbar jag, sen slutar jag runt halv 11. o sen när jag kommer hem vid 11 så går jag oftast upp o lägger mig. lite tragiskt det där med våra arbetstider. men igår hämtade hon mig på jobb så då hann vi snacka lite. o de va mys.
i morgon är det skola igen, och jag har igentligen inte haft ngn helg, utan massa massa jobb. men eftersom jag älskar jobb så göra de ingenting. =) dagen börjar i morgon klockan 8.10 med idrott i någon timme. och sen geografi och historia sen slutar jag vid 2. och då ska jag ner till jobb o lära mig att jobba i delin. sen slutar jag någon gång vid 7 =) anyway duschen kallar nu måste dra..  ha de så bra pussinuss


 
 
(07.02.09 när jag gjorde min andra tatuering. btw magen är ju inte helt hundra på denna bilden haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0