14/8

Dagen igår blev inte riktigt som tänkt. blev inget sjukhus utan det blev en hemma dag med dödlig mensvärk. sen på kvällen kom josse så åkte vi till niccie där det blev So you think you can dance i massor. sen även massa skratt till niccies egna dansnummer. sen körde vi hem runt 11.

vaknade tidigt idag av att papps väckte mig. åkte till byggmax o handlade gipsskivor med honom. sen hem o åt. o så kom josse in, för hon hade fått massage. så duchade jag på 3 minuter o fixade mig. sen hem till josse o chillade. sen till trelleborg o uträttade lite ärenden. sen till stranden o fotade. efter de åkte vi hem till josse o käkade o tog en powernap. sen till stranden igen för att ta ett kvällsdopp i dom enormt stora vågorna. riktigt skönt o häligt.
sen körde josse mig hem. o nu sitter jag här, i min ensamhet. mamma o pappa är ute o äter med nina o thomas o amanda är på fest eller ngt.  i morgon blir det jobb, 11-19. =)

btw känner att ångesten börjar komma krypandes. vill inte tillbaka till skolan. inte nu. jag vill jobba. o känna att jag lever. o sen är det massa annat som är så fel men som jag inte orkar ta upp. vissa saker som är för personliga för bloggen. men på med smilet det är det bästa. upp med hakan och håll huvudet högt. jag vet att jag klarar det, jag ska klara det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0