27/8

AAARH so you think you can dance igår va verkligen to die for! min älskling, har älskat honom sen första gången jag såg honom komma in i studion. booow. sen han dära will är inte heller att leka med. iiih. sen va de hopp ner i sängen efter de.
idag vaknade jag 6. :O 6, kan ni tänka er. jag började 9. men hade lovat mamma att hjälpa henne med en sak, så eftersom vi alltid har olika tider på allt. så fick de bli klockan 6 i morse. haha. anyway medans jag fixade de jag skulle hjälpa henne med så kom hon upp med frukost till mig, vaddå världens bästa mamma. iiih:d <3.
iaf det blev inte klart för jag sparade inte de så allt bara försvann. aaarh. men iaf tog bussen en halvtimme tidigare till skolan och tuuuur att jag hade mitt paraply. haha fy fan va de vräkte ner. usch.
sen har lektionerna bara flytit på som vanligt. va grymt sugen på att stanna hemma idag oxå. men nopp nopp. lika bra att gå dit så man får de överstökat, det är ju trots allt snart studenten HAHAHHA.
iaf slutade halv 4. så jag tog bussen hem vid 4. träffade matte på bussen. och de va verkligne inte igår.
sen när jag kom hem va systeryster här sen stack hon och jag satte mig med att fortsätta på mammas jobb. o jag blev nyss klar. wiiie. =)
dom ringde från jobb idag o frågade om jag ville ha tillbaka min tid på söndag, och visst ville jag de.
så nu jobbar jag i morgon,fredag ska jag iväg med tjejerna (annars skulle jag haft min andra dag i delin. men de kommer fler ggr) sen lördag jobbar jag 16-22 och söndag 14-22. sen sa jag till dom att jag ville jobba hela vecka 44 då jag har lov, så de skulle dom försöka att fixa. wiiiie:D
nu ska jag o papps laga mat, eftersom mamma jobbar till 10 o lilla syster är på fotboll.
sen ikv blir de so you think you can dance sen sängen.
o i morgon e de jobb:D
iallifalli nu ska jag gåå, ha de underbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0