we have it all

usch vad det gör mycket när man sover dåligt. Sov uruselt inatt och nu är jag helt seg och nacke/rygg gör ont. blää. en sak som är positivt är iallafall att solen skiner. Det är så fint, trots att det är skiit kallt ute. Vägarna va bättre idag men dom är fortfarande räliga. Hatar att köra när det är så här. Ryktas om att det ska bli snöstorm på torsdag. Hade endå varit mysigt att bli insnöad med min kära familj över helgen. Massa mys och då är hela familjen komplett. yes, lillsis kommer hem på fredag så efter hon har båda fötterna på skånskmark kan gärna snön få vräka ner hur mycket den vill. Det kliar mig inte i ryggen, bara jag får ha mina nära och kära runt om mig :)
Sitter iallafall på jobb nu, pratade nyss med mamma och jag saknar henne och pappa skit mycket :$ jaa, jag är vuxen men har man världens bästa föräldrar så har man. Undrar såå hur det ska gå i thailand utan min familj.


Let the snow fall down on me



I morse va mamma uppe och skottade. Nu har vi precis varit ute och skottat igen. På vissa ställen är där skit mycket snö och det snöar hela tiden. sen pratar man med andra och då skiner solen  och det snöar inte alls. Määäärklet det där. Har iaf skypat med mina kära pojkar som befinner sig i Bad Gastein. Sjukt nog saknar jag dom redan men det är ju bara 5 månader till dom kommer hem igen =)
Här är iallafall lite bilder på mamma och vovvarna in acton.


     

God bless the broken road


En fantastisk bild på mig, claes och våra luftgitarrer


Sikket väder! gick upp klockan 06.30 i morse för att duscha (eftersom jag haft en svettig natt med mardrömmar) och gjorde vid mig för jobb. Skulle börja klockan 8 idag, men det va bara till att glömma. Pappa kom knappt inte iväg till jobb och efter att ha fastnat 2 ggr på vägen ringde han och sa att det va bättre att jag väntade att köra till plogen har varit där, Efter att 2 bilar kört av vägen och befann sig i diket kom plogen. 2 minuter efter va vägen lika jävlig igen pga att det snöar som fan och att det blåser.
Tydligen är vägarna usla och inte alls är lättframkomliga. Så snart kommer väl pappa tillbaka från jobb igen. Blir iaf en mysdag med mamma eftersom hon inte kan ha kunder idag. Great.


Who knows what tomorrow brings


I miss this

Silken helg asså. Har både varit på chili med pappa och mina vänner, varit insnöad hos mamma o pappa utan el och tagit det sista från lägenheten och flyttat därifrån nu några månader framöver. Älskar att vara ledig och älskar allt mys nu när snön ligger på marken. Känner mig så lyckligt lottad med att ha min fina familj och mina fina vänner nära till hands alltid. Och det bästa av allt är att hela julhelgen är hela familjen samlad och ska sova/bo hos mamma och pappa. Precis som när vi va små. Alla är lediga och alla är fyllda med så mycket julkänsla och mys. wiie.

Hatten av för olle hedberg, sikken kille.

I morgon är det måndag och jobb. Vem fan är det som spolar förbi helgerna, och varför är helgerna så löjligt korta?


Catch me on the flipp side.



Min färd hem från jobb igår va ingen rolig historia. Satt och storbölade halva vägen samtidigt som jag kramade ratten så håååårt. Tycker inte om att köra i detta väder, inte alls. men jag klarade det och jag ska övervinna denna rädsla lika bra som jag övervann mitt "måste" att va på chili varje helg. You go girl. men tror att jag måste få göra detta i mitt egna tempo utan att folk tvingar mig eller att det blir ett måste. Kommer bli dö bra.
Längtar iallafall tills på söndag, för då ska jag, sis, mamma och pappa käka på mando och sen kolla på harry potter. mys.

They don´t care about us



Under den senaste timmen har jag bokstavligen talat slåtts med herr blund (heter han ens så?) han har envisats med att slänga lite trötthets pulver över mig. Men nu när jag satte mig ner kom han med två stora säckar och tömde dom över mig som om jag vore någon jäkla soptipp. Men tjii får han, jag har köpt pepsi och tom och jerry kex. där fick du din jäkel.
och nu när jag blev trött kom bensmärta, huvudvärk, rygg och nacksmärta som ett brev på posten. YES. Älskar detta.
Har iallifalli haft en dö bra dag på jobb, inte för att den är slut än men änsålänge har den varit goooddie. Efter jobb är det hem till lägenheten (och det stillar mig inte ett dugg när jag ser att folk heter att det är kaos på motorvägen) och träffa han som ska hyra min lägenhet och lämna nycklar och sånt trams. sen åker jag nog hem till mamma och pappa o nannar där. har ju alla mina kläder o annat trams där så :)
Nä nu ska jag njuta av mina tom och jerry kex som jag varit så sugen på så länge. Tjooohoo.

The first cut is the deepest


En bråkdel av allt


är så sjukligt glad att jag inte skulle jobba idag. För efter att ha pratat med folk som har varit ute och kört har vägarna varit glashala. och på motorvägen har folk krockat och legat i 50 km/h. Kajana (med bebis i magen) krockade i morse och skönt nog hände inget allvarligt. Tror jag överreagerar när det gäller det mesta med detta väder men det med olyckan ligger i bakhuvudet. Vill aldrig någonsin uppleva det igen. Så denna vinter tänker jag tänka på mig själv och sen skita i vad alla andra säger.. gutt.
I morse vaknade jag av doften av nybakta bullar och kakor hemma hos mamma o pappa. och sen när man kollar ut är allt vitt. Älskar det. känns att julen börjar närma sig med stora steg. Sa till mamma innan just nu önskar jag att jag gick i skolan o hade jullov. Tänk att få tillbringa varje dag med sina nära och kära. Bara massa mys, bak, pulkaåkning och ännu mer mys.
Annars då?
Jag och sis tog tag i det där med att packa igår, 7 sopsäckar fulla med kläder blev det. och mina underbara föräldrar har köpt Klädstänger till mig, så idag har jag tillbringat min tid på att hänga upp och vika kläder. Känns döö bra att bo hemma över julen... =)


written in the stars a million miles away


Btw, älskar jag denna bild. Den är lycka!

Igår la jag i sängen innan klockan 22. va så trött, irriterad och gråtfärdig. Så efter att jag hade pratat med världens bästa föräldrar (som för övrigt alltid får mig på bättre tankar) så kröp jag till kojs. Stängde mobilen och har sovit som en gud. lite över 8 kom mammi upp och väckte mig, sen fick jag massage och efter jag duschat käkade vi frukost tsm. Skit mysigt. Gud vad jag älskar mina föräldrar.
Nu sitter jag på jobb, låt denna dagen gå fort. Vill bara hem och börja packa. Har en del kvar.. Så det blir väl en sen natt inatt...


amazing, sad and great


I morse tog det mig drygt en timme att gå upp. Min rygg ville inte alls sammarbeta. Kan man koppla bort ryggen från resten av kroppen på ngt sätt? hade varit dö bra. Sitter iaf på jobb nu. Ryggen värker som attsingen fortfarande men inte lika mycket som innan. Kanske blir en skit bra dag idag?
Trots detta känner mig på go och glaaaud idag.

don´t look back in anger



Igår va det förfest hos fredde sen 20 års fest för Linda.
Hon blev mycket glad för gummistövlarna som vi gav henne. =)
Hade förövrigt en skit trevlig kväll dock önskar jag att inte alla tvuget ska dra
upp problem och svartsjukedrama på fyllan. väldigt onödigt.
Tog samma taxi som öbbe hem runt 4 i morse. och somnade nästan direkt.
vaknade i morse klockan 10 av att claes ringde och kunde inte röra mig, ryggen
och nacken gjorde så ofantligt ont. Tog en tramadol. En halvtimme senare va han hos mig.
Sen har vi bara legat orörbara i min säng, jag pga att jag blir helt cp i hela kroppen och huvudet av tabletterna
och claes för att han va så bakis.
Nu sitter jag hos mamma och pappa.
myspys.
Var fan har denna helg tagit vägen?


I get the magic in me



Här sitter jag, ska strax hoppa i outfiten för ikväll.
Blir förfest hos fredde sen vidare till Lindas 20 års fest.
kommer bli en skit grym kväll.


I thought you told me, You’d never leave me

Vilken kaos dag. Skit stressig dag. Har haft skit mycket att göra hela dagen. och inte bättre blev det när man tankade mammas bil, 706 kr. Tvi. är van med min lilla loppa och den kostade max 500.
Iallafall är hemma nu, vet inte alls vad som händer ikväll har tappat festsuget helt. Innan va det fest varje helg nu känns det inte som man vill det mer. haha och alla andra som är kära o puttigulliga är bara tråkiga.

Kanske ska ta en helt lugn kväll med bara mig själv eftersom hela veckan har varit jobb och massa fixande osv. får se. ska iaf se ett avsnitt Greys anatomy nu. ciaociao


The Losers



Har nyss sett denna filmen med bland annat min man Columbos Short, Óscar Jaenda,
Idris Elba, Chris Evans, Jeffrey Dean Morgan & Zoe Saldana.
Ville bara meddela att den va jätte dö bra. Löööv it alot


Save tonight and fight the break of dawn



Igår struntade vi lite i reglerna hos mamma och pappa!


När min klocka ringde 06.45 i morse ville jag bara vända mig om i sängen och somna om. Va så sjukt trött och förvirrad. Kändes som jag hade sovit i två timmar. tvi. Men sen hade jag en super mysig morgon med mamma och pappa. Underbara föräldrar som går upp så tidigt fast dom inte hade behövt gå upp riktigt då.
Nu sitter jag på jobb, har jobbat drygt 1 timme. Känns som denna dagen kommer bli superduper lång men glad är jag för det. Känner mig på hyssat bra humör idag. Helt fantastiskt underbart. (och där blev jag dö trött igen)


Nothing can come between us if you just hold my hand



Sitter på jobb och dricker te. Min hosta är hemsk och näsan rinner. Men trots detta är det fina fisken. Rygg och nacke försöker jag ignorera och det gillas nog inte, för då och då känns det som om någon sätter en kniv i mig. Underbart. Känner iallafall att jag lever.
Åkte hem till mamma och pappa igår efter jobb, där sis också va. Så det blev mys där hela kvällen sen nannade jag över där. Tror nästan att jag kör hem där ikväll igen eftersom jag börjar 8 i morgon. japp, jag jobbar en onsdag men är ledig på torsdag. och denna dag ser jag verkligen framemot.
Har inte mer än såhär att säga. tjillevippen

take me to the place where you go, Where nobody knows if it´s night or day

nu har jag intagit soffläge efter en mysig kväll hos mamma och pappa! Pappa fick en skit snygg stickad tröja av mig och sis stod för maten och efterrätten. Blev en jätte lyckad kväll och när jag åkte där ifrån såg pappa rätt nöjd ut.
Har nyss varit ute på kvällspromenad med älskling, som just i denna stund ligger och gnagar på ett jätte ben som hon har fått.
Imorgon bjuder mammsen på lunch sen ska jag jobba. Ska bli skönt att komma in i rutin igen fast att jag vet att min kropp hade tyckt att det skulle vara dö skönt att bara ligga i sängen hela dagen. men icke. Nu är det dags att ta sig tillbaka till vardagen, sakta men säkert.

Annars då?

Fick massage av mammsen idag. ont som attan men nu käns det bra igen. Dock är rygg och nacke långt ifrån bra men absolut på bättringsväg.
Måste bara säga tack igen till min underbara familj och vänner (speciellt Claes, linda, evelina, amanda och tim) som har funnits där och pushat och stöttat och bara funnits. Det betyder så mycket.



Claes, per och (en snorig) jag


Something´s gotta give

ligger i min säng, fortfarande. vaknade för drygt 1½ timme sen. känner att ryggen värker men har beslutat mig för att ligga kvar till mina tabletter kickar in. Ska iväg o handla med sis kl 1. sen ska vi till pappa och fira fars dag.
för att lugna allas nerver angående mitt förra inlägg så efter jag tagit den där duchen känndes allt mycket bättre. sen dröjde det inte länge innan classe kom så hade vi uppesittarkväll med one tree hill.

Denna helgen har varit lugn. och det är skönt. igår lagade jag o linda världens middag och kollade film innan vi sussade sött. dock blir man alltid väckt mitt i natten när ens vänner är ute o svirar. 03.20 och därefter har vi sovit urkasst. nu är iaf linda på jobb och jag ska snart ta tag i mig själv. ska bara ligga en liten stund till..

.

Vänskap handlar inte om vem du känt längst eller har gått igenom mest med. Det handlar om vem som kom och aldrig lämnade din sida


Lady in red

precis när sis släppt av mig hemma brast allt. tårarna och ångesten. Detta är första gången sen olyckan som jag är själv. helt själv. och första gången jag sover själv på mer än en månad. Bli nu inte oroliga för det vill jag inte att någon ska bli. jag behöver få allt detta ur mig för att kunna gå vidare. tror inte riktigt hur någon förstår. man kämpar och kämpar för att hålla skenet uppe. såå mycket enklare än vad det är. och med risk för att fastna i det negativa så behöver jag skrika ur mig allt. och gråta. för fy fan vad jag gråter. och jag skriver detta för att jag måste. jag måste få det ur mig på alla vis.
Jag känner mig jävligt possitiv till allt, jag gör det. Är så glad att ingen annan bil blev inblandad i krocken eller att jag gjorde min syster mer skadad än vad hon blev. Det är jag så tacksam för.  Jag kämpar för att allt ska bli bra. men jag vill så mycket som min kropp och min ork absolut inte vill eller orkar. och nu säger den ifrån.
så ikväll ska jag lyssna på min kropp och min ork. därför ska jag ta en lååång och varm dusch nu. sen tar vi kvällen som den kommer.


but she cries in the night, just to try to hold on

"inatt testar jag att gå och lägga mig utan smärtstillande"
vaknar upp med näseblod och sån jävla smärta i rygg och nacke. jag vill bara att detta ska gå över. tycker inte alls att det är skoj och när jag tar mina tabletter har jag inte ont men då mår jag så jävla dåligt. blir så yr och spyfärdig.
mycket gnäll nu förtiden, men också mycket smärta. och det tar så mycket energi av en att försöka "må bra" eller va glad. därför är jag alltid trött. men jag ska klara detta. inget snack om saken.
jag ska klara det lika bra som jag klarade av att köra bil igår när claes tvingade mig.

som jag sagt innan är jag glad att jag har min familj och mina vänner. vad skulle jag gjort utan er?

för dig skulle jag tagit hundra skott

orkar inte blogga om dom senaste helvetes dagarna. och här kommer anledningen  (tagen från min systers blogg) 

i söndags var ingen kul dag! Jag och min syster var på väg till lillasyster i Småland och när vi kört i knappt en timme om ens det räckte så körde vi förbi en olycka på motorvägen där en större bil med släp och en mindre hade krockat. Bilen med släp låg i diket och var helt förstörd medan den andra var totalkvaddad och låg upp på mittenräcket. Utanför satt en människa med filt om sig...en!...undra vad som hänt med den andre.. Usch hemska tanke. Vi körde vidare och kom 20 mil åt fel håll(!) så vi vände och genom kartans och pappas hjälp kom vi ut på motorväg 40 som skulle leda oss till Jönköping. 

Hann inte komma långt förrän vi hamnade i en nästintill stillastående kö. Självfallet ännu en olycka. Fast i denna stod ett par framför sin kvaddade bil. Det är jävligt halt ute...vilket vi inte märkte förräns vi lämnade olyckan och kom upp i fart...

Bilen slog i vänster räcke, studsade till högra, därefter vänstra igen och slutligen vändes bilen om och med full fart rakt in i högerräcket varpå den snurrade runt och ställde sig med nosen ut mot trafiken. Nadja (min syster) som körde greps av panik och kastar sig ur bilen just som en bil med ett äldre par stannar framför vår och springer mot oss. Mannen hinner precis fånga upp Nadja som storgråter av chocken och kvinnan höll fast mig och bad mig sitta kvar i bilen men det enda jag kunde tänka på var att få komma ur den till min syster och hålla om henne. 

Därefter hände allt så snabbt. Räddningstjänsten från olyckan som skett ca 500 meter innan oss var snabbt på plats och pratade med oss. Mitt i allt tar en av dom och leder bort henne till deras bil och jag får ju panik. Tänkte att nu är Nadja skadad och jag ville bara bort till henne. Hon kände desamma om mig och vägrade prata med dom om jag inte va där så räddningsnissen som hjälpte mig bad mig att samla ihop alla saker av värde i bilen så att vi kunde gå bort till deras bil istället. I min chock så fattade jag att vi inte kunde åka därifrån i Nadjas bil för jag såg hur paketerad den hade blivit av smällen men samtidigt förstod jag inte varför vi inte kunde köra vidare.

När jag kom ur bilen kände jag en jäkla smärta i ryggslutet men ville inte att Nadja skulle få veta det och innan räddningstjänsten ens hunnit fram till oss ringde jag mamma. Nu minns jag inte varför och hur jag så snabbt kunde få upp mobilen och ringa.

En kort stund senare var ambulansen på plats och då pratade jag med pappa. Jag ringde mamma o pappa hela tiden. Polisen kom kort därefter och sen bärgningsbilen. Ambulansen tog oss till Mölndals sjukhus under tiden som räddningstjänsten körde en bit längre fram på motorvägen där det skett ännu en olycka. Jag mådde inte bra kan jag berätta när de ber mig sitta i framsätet och lägger Nadja med krage på sig på en bår. Tänkte att nu är hon sabbad. Nu har det hänt henne något och jag vet inte hur många gånger som jag frågade ambulansnissen "Var har hon ont". 

Alla var så himla trevliga. Mannen som stannat framför vår bil berömde Nadja för hur hon hanterade situationen. Det var ju så halt ute...

På sjukhuset var personalen smått snorkig. Så himla trist stämning. En del var trevliga men usch vad jag är glad att jag inte bor i Mölndal och måste uppsöka den akuten ifall något händer hädanefter. Nadja fick röntgas och jag blev undersökt. Sen följde en lång väntan, klockan har aldrig tickat så långsamt förut, innan mamma, pappa och Hardy kom. 


Broken vase

Underbara fredag. Älskar fredagar. känner sån glädje från alla håll och kanter. wiie.
Har tillbringat dem två senaste nätterna hos amanda med henne. Känns som om jag har hoppat från soffa till soffa och säng till säng den senaste tiden. Har fått för mig att det inte är roligt att sova själv, inte för att vi är vakna hela nätterna utan det känns så mycket bättre att gå och lägga sig och att vakna med någon annan vid sin sida.
Igår hade vi mys, först vaknade jag upp hos henne sen kom evelina dit en stund därefter körde jag till mamma och pappa o målade sen körde jag hem en snabb runda. Därefter hämtade jag upp amanda så körde vi till höllviken och handlade o hämtade linda sen blev det matlagning och mys. Claes kom också förbi.
Sen när klockna blev mer tog jag o amanda en promenad med gino innan vi gick o la oss.

i morse ringde klockan kvart i 9 och då va det dags för jobb. sen när jag slutade åkte jag hem o duschade sen iväg till sis och tog en fika och hon fixade mitt hår. nu sitter jag här hemma med hög musik, en cider brevid mig, en renstädad lägenhet och klar för kvällens bravader.
känns underbart.
Väntar på att claes ska sluta så vi kan åka hem till fredrik som har födelsedagsfest/inflyttningsfest. ska bli skit trevligt.
Sen i morgon är det maskerad och på söndag ska jag och bigsis hälsa på lillsis. Mycket givande helg. just love it!
och det bästa är att jag kan festa med rent samvete eftersom jag hade en helvit helg förra helgen. jiiiiaaa.

Tackar och bugar för mig. hejhej

Questions of science, science and progress

klockan halv 1 inatt åkte jag hem till Claes och öberg pga sömnbrist. kunde ikke somna så jag åkte hit och socialiserade mig. vid 3 somnade jag och 7 ringde klockan. Upp och jobba sen har det varit en dag fylld med mys, stress och frukost med claes. Hälsade på mamma en runda också och sen va jag och claes iväg med amanda.
Nu ligger jag i Claes o öberg soffa med gino, amanda o tims vovve. Varken öbbe eller classe är hemma. Bara jag och gino.  Men vi har det  mys. har varit på promenad och sovit en stund. nu ska vi mysa.

I love you, is all i can say


Från och med du

Står i din port står bara still. För en minut sen var du min en tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, 
en är din det här är slutetvår film. Från och med nu, Från och med du. Ser dig på blåa i april, i telefon i nya jeans men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro.jag minns varenda scen ifrån vår film. från och med nu från och med du. jag blir aldrig samma, från och med du (från och med då från och med du) från och med du (somliga
ljus brinner aldrig ut) står inte ut, står inte ut. ett år försvinner utan ljus. även om ett sekel går så ska jag alltid
vänta på vår tur
. från och med då. Från och med du, du,du,du. från och med du, du,du,du jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut somliga ljus brinner aldrig ut och i din port har ingenting förändrats utom just på din, för bredvid ditt namn står ett namn till

some kind of trouble

För exakt en vecka sen följde linda med mig hem och idag lämnade jag henne när jag åkte till jobb. Min lägenhet känns tom. jag saknar att ha någon här. men jag äter chokladbullar och dricker coca, bara för att.
Btw har det hänt en del sen sist jag skrev.
Flytten blev flyttad tills nästa månad, jag  och linda har målat lillsis rum, jag har målat hallen hos mamma o pappa, har packat en del, träffat vänner, har haft en HELT vit helg (alltså utan sprit och utgångar, första gången på jag vet inte hur länge), sovit länge om nätterna, haft Xbox kväll hos mamma och pappa, inventerat på toppen i höllviken med linda (skit skoooj), städat lägenheten och haft mys. 

Förövrigt saknar jag amanda, båda amandorna. 
och idag är mina tankar hos evelina. Varje sekund tänker jag på mitt hjärtegryn. <3

Har insett av familjen och vänner är det viktigaste som finns. Finns inget som kan bytas ut mot något av det. hellst av allt hade jag velat ha mina vänner och min familj runt mig 24/7. då hade livet varit underbarast.  

i morgon börjar jag 8 och nu ska jag sluta blogga för ikväll. hojhoj

the way you are


RSS 2.0