Lots of love


jag gick in på min stora systers facebook nyss
och det va exakt dessa minnena och denna känslan jag
försökte beskriva innan.





I´m weired cause I hate goodbyes

idag är nog en av dom bästa dagarna på länge. har kännt mig så glad vilket inte är så vanligt nu förtiden. hela dagen på jobb idag har varit bra. har gjort massa saker och bara haft det trevligt, och sen avslutade vi dagen med Pizza.
i morgon är det jobb igen. ska dock börja 8 istället för 10. vi ska impuls åka till Danmark och bakken. och alla som känner mig vet att jag är som ett barn bland karuseller. jag älskar det. så det ska bli jätte mysigt. en annan sak som är rätt spännande är att jag aldrig kört bil utomlands så detta blir en sorts premiär. och jag personligen hhoppas på att Solen skiner som in i tusan så man blir lite solbränd oxå (förlåt Natasha)


annars då?

saknar mamma och pappa som attsingen. men resan till Dalarna va det ni behövde. och jag är glad för er skull att ni får chansen att njuta riktigt mycket och stänga av allt annat så gott det går. men snart är ni hemma och på onsdag när jag är ledig så ska här mysas.

saknar också lilsis riktigt mycket. pratade i 25 minuter med mamma nyss och det va dig vi pratade om största delen. Det är så jobbigt att prata med folk om allt som hänt som inte är insatta. folk förstår inte att trots allt som hänt så saknar man dig. så in i bomben. Vår familj är inte hel utan dig. och jag gillar inte alls att du är på det stället du är nu fast att jag vet att det är det bästa för både dig och oss. det är bra med en paus fast det gör ont. jag vill bara att allt ska bli bra. och jag önskar dig all lycka i världen. jag gör verkligen det. Och jag älskar dig. Nu gråter jag igen.
visst har vi haft jobbiga perioder du och jag. väldigt jobbiga. men när jag tänker tillbaka på det förflutna så det första jag tänker på är när du va riktigt liten och du va ute morgon till kväll och tog hand om alla myror och grodor och alla andra djur. vi fick nästan inte ens in dig när det va mat. Eller dom gångerna vi satt i bilen och sjöng till låtar och du skulle leka att du oxå kunde låtarna så du bara hittade på massa ord och va extremt jobbig. men du va söt. du har alltid varit en skönhet. och jag vet vilken bra människa du är innerst inne. men du är så jäkla osäker. och det är synd att du drass till dåliga saker istället för bra. men som allt annat så fixar vi detta tillsammans, som en familj. visst?
jag älskar dig lilsis och det kommer jag alltid att göra.

nu när vi är inne på sakna perioden så saknar jag Zita. har varit utan henne i 14 timmar och jag saknar ihjäl mig. min lilla älskling. vet inte vad jag gör om du inte blir bra snart. Finns inte en chans (om du inte har riktigt ont) att jag gör mig av med dig. inte en chans. jag hade kunnat sälja min lägenhet och flytta hem igen och tagit ett annat jobb bara för att få mer tid med dig. du är min lilla bebis och du måste bli frisk.

usch detta inlägget började bra och positivt men nu blev det sorgligt. hahaha det är så typiskt mig.
ska slänga mig i soffan nu innan jag ska nanna. i morgon blir en lååååång dag.

Tack Bigsis för du tar hand om min lilla ögonsten både idag och i morgon. du är go du. jag vet att du alltid ställer upp. love you.



She´s not broken, she´s just a baby

Evelina passar ett hus i tre veckor. så igår bestämde vi oss för att grilla där. jag, evelina, linda, becca, björn, hampus och Zita. underbart trevligt.
därefter gick vi några få meter och vipps som det va befann vi oss hos rufus. där ca 10 grabbar befann sig mitt inne i fotbolls VM. fick oss ett kvällsdop oxå vilket va riktigt skönt. sen runt 23 packade jag och Zita in oss i Bilen och körde hem. mycket mysig söndagskväll.



älskade älskling.

i morse kom sis o hämtade Zita runt halv åtta snåret. hon ska va där till i morgon kväll efter som jag jobbar.
dom andra hundarna klarar sig själv men det gör inte lilla älsklingen eftersom hon fortfarande är lite
ringrostig efter operationen.
sen tog jag en promenad med dom andra två vovvarna.
efter det, hör och häpna så tvättade jag bilen. wiiihoo.
nä nu ska jag till jobb. ha det.


You're a knife, Sharp and deadly.

hur underbart har inte vädret varit idag?
har haft en super mysig dag idag. haft musiken på max och sen har jag bara slappat, busat med älskling och rensat stuprännorna. (Y) jag är fööör duktig jag.
har varit hemma i lägenheten o hämtat sommarkläder oxå. jiaaaa.




ser iaf ut så här nu för jag har nyss badat med älskling. ska fixa håret och slänga på mig andra
kläder sen blir det grillning med folket. älskling följer så klart med.
underbart.



bjuder även på en bild på mig och snygge annicka från midsommar.
dock ser det ut som om att jag har en bulle i ugnen.
men så är det när man vägrar att träna. Beachen 2010 här kommer jag.
hahaha


var ska vi sova i natt?

igår va det midsommar.
vaknade vid 6 (hur sjukt) men stannade kvar i sängen till 8 då evelina ringde.
fixade allt till hundarna sen stack jag o hämtade upp evelina. blev en solning, handla mat och hämta evelinas midsommarkrans. sen gjorde vi vid oss, hämtade upp Zita och därefter begav vi oss till ÖG. där är alltid en stor midsommar fest med dans och lotter och barnen får åka brandbil runt byn. jätte mysigt.
vid halv 4 körde vi hem igen. Zita va trött men gud va duktig hon är när andra hundar skäller osv. hon ignorerade dom totalt. och hon älskar barn och vuxna. skulle hälsa på allt och alla. lilla älsklingen.
Fixade maten osv.
sen runt 5 befann vi oss hos Flisan. där blev det lite mingel och snack sen började vi grilla. fast att mina och evelinas grillspett bara gick sönder så blev det döö gott. mums. Efter maten runt 8, körde jag hem och tog ut hundarna på en promenad, pussade älskling och bara mös. sen stack jag tillbaka till dom andra igen.
sen blev det lekar och grejer.
klockan 22 började jag köra folk sen körde jag ända till 02.00. helt galet. men lite cash tjänade man allt på det.
Kul att träffa folk som man inte träffat på år och dagar oxå. Det är nice.
somnade iaf dö gott när jag väl kom hem

och sen sov jag till lite över 11. och bara det här med att vakna upp och inte va bakis va guld värt. så jävla härligt. sen har jag bara myst med vovvarna.
funderar på att ta något att käka nu. sen får vi se vad dagen har att erbjuda. byebye


just a small town girl

första gången på länge känner jag lycka.
men på samma gång kommer sorgen springande hack i häl. det är sorgligt att allt behövde gå så
här långt och det är sorgligt att vår minsting i familjen inte är här nu.
det är sorligt. men också det bästa som kunde hända. jag tror att gud tycker att vi har haft tillräckligt med
prövningar nu och att alla måste få lugn och ro och kunna andas. jag tror verkligen det.
det är slut på allt nu. allt.
och det gör mig orolig. detta är en känsla som jag aldrig har känt. jag har aldrig upplevt den men nu är den här.
hur hanterar man det? hur gör man med saker som man aldrig har varit med om innan? det finns inget facit och ingen bruksanvisning. man känner sig förvirrad.
och förhoppningsvis blir allt bra om ett tag för då har alla samlat nya krafter så då tar vi tag i det igen.
jag älskar er världens bästa familj.

when love takes over.

om man gillar när det händer saker så kan man ju hälsa på i vår familj.
helt galet vad det händer saker dagarna i ända. älskling har fått fukteksem efter operationen som varar och kliar. så det blev akuten med henne igår. men idag mår hon bättre. så nu tar hon ännu mer mediciner. min lilla älskling.
allt händer henne och jag hoppas att detta är det sista. vill inte att hon ska va så utsatt som hon är. men vi kommer få en trevlig midsommar tillsammans hon och jag.
när det gäller allt annat så har det varit polisförhör, samtal, rymningar, omhändertagande och massa mer.
har nog aldrig träffat så starka människor som mina föräldrar. dom är underbarast. dom gör allt för att allt ska bli bra.
man kan ju säga att hela familjen har varit så ner tryckta i skiten att det finns inte. men nu förhoppningsvis börjar det ljusna.
som pricken över i:et har jag dragit på mig  ryggskottt och sega com-hem tekniker
så förutom detta dilemat så står allt still.
mycket väntan, på vaddå?
ja att det ska hända något. för dom socialamyndigheterna är fan inte dom snabbaste vi har i vårt avlånga land. och detsamma gäller våra vetrinärer.
men som sagt, börjar se ljuset i tunnlen nu och ett och ett annat leende i min familj. och det glädjer mig. tillsammans är man starka. och det är vi.
älskar er något så fruktansvärt mycket.
sen finns det ju dessa vänner som jag nämnt innan, vad skulle vi gjort utan er?
helvetet brakade loss här hemma för ca en månad sen nu och varje dag får jag samtal eller sms för vänner som jag inte trodde fanns. och det värmer galet mycke.
sen finns det dessa rötägg som är så upptagna med sig själv som lekar att dom varken ser eller hör. och dom kan bara stoppa upp något i sig själv. flera års vänskap och dom lyfter inte ett finger. ur uselt. så till dom visar jjag mitt mitten finger.

hoppas det är bra med alla mina trogna läsare?! haha.
nu ska jag mysa med världens bästa föräldrar och därefter blir det ännu en kväll som är fullpoppad med mys med evelina.

hooj

Zita Valentina




kärlek vid första ögonkastet?


tre timmar kvar på jobb sen ska jag hem och pussa på älskling. saknar henne något otroligt idag. och jag saknar min lägenhet. min fina mysiga lägenhet. har sovit hos mamma och pappa ett tag nu pga Zita. Hon kan inte va hos mig nu när hon är nyopererad och sen jobbar jag långa pass så det känns inte lönt att köra hem till mamma o pappa o hämta henne o sen köra till malmö sen samma visa på morgonen igen, hon måste vila. så vi sover där.
men i helgen blir det nog att sova hemma. blir bäst så.
på tal om helgen så ska pappa och jag äntligen ta tag i mitt internet o box problem. ska bli skönt.

har egentligen inte så mycket vettigt att skriva. känns som om att midsommar kasnke blir riktigt lugn eftersom jag måste ta hand om zita. mamma och pappa ska till dalarna i en vecka. så vi får se.

jätte onödigt inlägg. ska fortsätta att lyssna på min spotify lista nu. hoj


We no speak americano

jag känner mig psykiskt trött. mitt huvud fungerar inte som det ska. för mycket som händer och för mycket tankar. är så fruktansvärt trött på alla giriga människor. Alla bara tar och vägrar att ge. jag blir frustrerad. vet inte vad man ska tro eller hur man ska reagera. är så trött på samhället i helhet. är trött på mig själv för jag trycker undan mina problem och mina egna önskningar för att göra andra bättre. Tänker mer på andra än mig själv. varför är det så?
jag gör aldrig saker för mig själv utan det är alltid för andra. jag kniper käft och accepterar läget. och jag hatar det. Är rädd för att andra ska reagera på fel sett. sätter andra i första hand och mig själv sen. det fungerar inte så. jag har så många drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse. men hela tiden skjuter jag dom åt sidan för andras skull. jag vill inte det mer. om jag hade fått bestämma hade jag inte varit här nu. jag hade rest. i åra tal. hade jobbat på lite olika ställen och bara upplevt. hade tagit skit jobb i andra länder bara för att få se hur det är. jag hade legat under bar himmel och inte tvättat mitt hår på en vecka bara för att.
är så trött på alla otacksamma människor. att alla tar allt för givet. att alla är så egoistiska och giriga. alla ska ha en del av kakan. folk vägrar att dela med sig. varför ska man?
känner så mycket frustration att det knappt inte är sant. på allt och alla. men jag biter igen och ler. försöker göra alla nöjda.
För en gång skull ska jag göra något som jag har velat så länge. jag ska åka till Thailand och ta hand om barn. lämna lyxen hemma och bara uppleva. ska suga in varje sekund. ska träffa människor som är glada för att dom lever. dom har inga familjer, inga egna rum, inga mobiler och saker. dom har varandra och dom har kärlek. Dom tar hand om varandra.

Jag är psykiskt trött och jag tänker knipa igen och acceptera läget och sen ska jag räkna ner dagarna till jag äntligen får bocka av en av mina saker på min "To do list".

we made it togheter

Det är inte mycket som går åt rätt håll förtillfället.
älskling blev ju opererad igår, titthåls operation.
men dom hittade inget fel. antagligen sitter det inte i
bogen utan i armbågen. så inom kort blir det operation igen =(
tycker inte alls om det. dom har rakat henne fult och hon haltar.
känner allt jag bara vill va hemma hos henne hela tiden men det
går inte. måste jobba. men som tur i oturen är pappa hemma för han
ramlade ju ner från en trappa på jobb.
så idag på min lediga dag har jag hunnit med att vara hos tandläkaren, hemma
o hämtat tvätt, lämna in min mobil på lagning (vad är oddsen att både den och internet hos mamma
o pappa gick i sönder igår kväll) och sen hämtade jag ut nya mediciner till älskling på
apotekek. sen hem o tvättade och sen klippte jag gräset hos mamma o pappa.
mysig dag med pappa och Zita. nu ska vi snart laga mat
sen ikväll blir det Greys och so you think you dance. =)

här är två bilder på min lilla älskling.



Thailand here we come



Helt galet. Jag ska tillbaka till Thailand inom kort. fast denna gången är det längre
än 2 veckor. Denna gången är det tre månader. som i 12 veckor och 84 dagar.
preliminärt datum är den 20 januari till den 20 april. vilket gör att vi är med på
det Thailändska nyåret aka vattenkriget. längtar så jag spricker.
ska rida på dessa älskade elefanter och hälsa på Nemo på havets botten igen. men
denna gången ska jag dyka på riktigt och inte bara snorkla.. wiie.
tro inte att det enbart är semester för det är det inte. nono. vi ska ta hand om barn där.
längtar något fruktansvärt.
måste fortsätta jobba ville bara skriva av mig. hooj


All the right moves.

två timmar kvar på jobb.
därefter ska jag hem till mamma och pappa o hämta älskling och berätta för dom om min och sis nya plan. vi är galna och vi gillar att chocka människor och det ska vi även göra denna gång. haha.
efter det ska jag och älskling träffa sandra. inte vilken sandra som hellst utan min gamla kompis sandra dahlquist. japp tappa inte hakorna nu. tycker att det ska bli dö ball. efter ca 4 års uppehåll kasnke. vi hängde 24/7 när jag gick i 8:an eller va det 7:an? vi va coolast. speciellt när vi hängde på oxie centrum eller fritan. det va tider det. det va tack vare henne jag träffa fredde, lilli, nelson och lissy.
så jag antar att jag har mycket att tacka henne för.
men ikväll blir det iaf ett kärt återseende.
där efter blir det bingen dirr.
kan någon ge mig januari nu kanske?

Hold you

goood förmiddag.
hur mås det?
själv mår jag prima ballerina. sitter på jobb med hörlurarna i öronen och lyssnar på min grymma spotify lista. man blir såå pepp.
tänkte att jag skulle sitta o bli riktigt hungrig så jag kan äta min sjukt goda lunch. det är det ända jag tänkt på sen igår hahaha. nejdå jag är inget matvrak.
jaha, natten va inte mycket att hurra över. har kommit in i en "rädd för att försova mig" period. så jag har vaknat ett X antal gånger inatt. och innan jag skulle sova va jag jätte nojig för jag hörde massa skumma ljud och sen lät det som skottlossning en bit bort. vaknade iaf lite i 8 av att byggarbetarna utanför mitt fönster förde ett jäkla liv. och sen hade dom nog kafferep därutanför.
så det va bara att hoppa upp ur sängen och in i duschen. såg att jag hade fått ett papper i posten och där stod det att i  båda trapphusen på varje sida om mig hade haft inbrott inatt. (Y) yeeeah.
så jag får väl ta mig ner i källaren och se om mitt förråd är ett av dom utsatta.
annars har det väl inte hänt så mkt sen sist jag skrev.
är nojig och har magont pga att lillen ska opereras i morgon. lilla älskling. hoppas dom får rätt på allt nu.
sitter och FB chattar med en från finland. trodde inte att finnar kunde svenska hahaha.
nä nu ska jag göra ngt annat.
hooj



bjuder på en bild på anna, mig och beccy från broddarnas student, yeeeah


Don´t stop believin'

om man skulle gått utanför min lägenhet nu så skulle man tro att jag har fest. Har kasnke gjort världens bästa playlist på spotify, vilket gör att jag är så sjukt taggad på utgång ikv. men icke det. jobb i morgon.
men vad ska man göra?
Den sensate veckan har iaf varit sjuk. bästa veckan någonsin tror jag. mycket fest blandat med mys, krök, dans, sena nätter/tidiga mornar, trevliga människor och så jävla mycket bra humör från alla håll och kanter. im fucking love it. High on life.
det som är tråkigt är att jag har smittat andra med min hosta och förkylning. sorry babe =( men min är iaf borta. =)
har iaf kommit på denna geniala idén att jag kopplar min iphone till datan oh surfar genom den. ibland är jag förjävla smart. A note to my self: ringa comhem och be dom att hjälpa mig att installera bredbandet och tv boxen.
jaha annars då?
livet leker och allt är så underbart.
tror att jag ska dansa runt med damsugaren och moppen lite. Gud vad jag älskar mina 4 meter till taket and no neighbors. sweet.
ikväll tar jag nog en promenad (som är 10 meter) till hemmakväll och hyr en bra film. ja det gör jag.
hooj



vi lyckas alltid bli tjocka, fula, eller konstiga på bilder.
men lika lyckliga är vi för det. <3



dance so good

8 studenter på 2 dagar och jobb därimellan 22.00- 07.15. har varit bra. jag är trött och sliten och idag blir det mys. gick hem inatt, barfota, till mamma och pappa. VM på tv. Älskling ska opereras på tisdag. jag ska hem och städa lägenheten. någon som fattar hur man kopplar in bredband och box?. besökarna bara blir fler.
blogga är fantamig lika tråkigt som förra gången jag försökte mig på det.

I don´t miss a thing

god eftermiddag mina vänner.
här sitter jag hos linda och kollar på när hon städar och då och då sjunger jag en liten trudelutt med min hesa stämma. underbart.
hostan och halsen mår inte bättre. det suger.
för övrigt har jag haft världens bästa helg med massa mys, sol och underbara människor. man kan inte önska sig något mer i dagens samhälle.
igår va jag med evelina, gedir och hussni. min man. han är en av dom snyggaste jag känner hahaha. mums. spelade iaf lite Dj hero ( heter det så) jag sög men jag va grym på fight spelet sen haha. en riktig mysig kväll.
i morse vaknade jag 7. tog ut zita på en runda och pussade evelina hejdå. jag, mamma o natta va i tyskland och handlade sprit. och underbara linda och evelina passade min lilla älskling.
nu är vi iaf här och ska strax äta sen får vi se var kvällen tar oss.
studentvecka och allt. blir så fruktansvärt sugen på att ta studenten igen..
men men blogga suger. hejdå

fuck you and you´re bullshit.

det känns som om att jag snart har hostat upp mina lungor. jag gillar inte detta. och jag gillar nästan ingenting förtillfället. jag är arg och bitter och besviken. förstår inte hur någon skulle vilja förstöra för någon annan på detta vis. jag är arg på hela situationen och alla dessa otacksamma jävlar som bara finns till för att göra liver surt för andra. vad är meningen?
och alla dessa jävla idioter som inte vet ett skit men endå ska lägga sin näsa i blöt. dom har inte klart för sig. men endå ska dom yttra sig. varför? jo för deras egna liv är så misslyckat att dom måste ha någon att klanka ner på. vet du vad, jag spottar på sånna som er. jävligt tur att ni är anonyma, inte för min skull utan för er egen. hur kan ni ta er rätten att kalla er vänner?  och sen göra något såhär. vänner ska kunna ta och ge. face to face. utan skitsnack och utan bortförklaringar. ynkliga kräk.
tur att man är född i en vettig familj med världens omtänksamaste föräldrar.
Tack familjen och alla vänner för att ni finns och stöttar. vänner som jag inte trodde fanns har hört av sig. vänner som jag umgick med för länge sen har visat att dom bryr sig. sen finns det dom jävlarna som låssas att dom inte ser och inte hör. bara för dom inte orkar lägga ner sin energi på det. vänner som man har varit kännt i åratal säger inte ett knyst. tack för omtanken fuckers.

Some Roads Lead Nowhere

jag är sjuk. har antagligen fått halsfluss. och det suger för jag skulle träffa tjejerna ikväll. länge sen vi alla träffades o bara hade mys.
men jag har mys med mamma istället ikväll. för pappa jobbar över så det är bara mamma och jag hemma.
har iaf sett klart one tree hill säsong 7 nu. och det suger också.
allt suger för tillfället. och i morgon är det 1 år sen jag tog studenten. ska till min gammla skola o kolla när vissa går ut. ska också till tandläkaren i morgon sen ska jag bara kurrera mig.
har inte tid att vara sjuk.
nu ska jag göra ngt annat.

RSS 2.0