I´m weired cause I hate goodbyes

idag är nog en av dom bästa dagarna på länge. har kännt mig så glad vilket inte är så vanligt nu förtiden. hela dagen på jobb idag har varit bra. har gjort massa saker och bara haft det trevligt, och sen avslutade vi dagen med Pizza.
i morgon är det jobb igen. ska dock börja 8 istället för 10. vi ska impuls åka till Danmark och bakken. och alla som känner mig vet att jag är som ett barn bland karuseller. jag älskar det. så det ska bli jätte mysigt. en annan sak som är rätt spännande är att jag aldrig kört bil utomlands så detta blir en sorts premiär. och jag personligen hhoppas på att Solen skiner som in i tusan så man blir lite solbränd oxå (förlåt Natasha)


annars då?

saknar mamma och pappa som attsingen. men resan till Dalarna va det ni behövde. och jag är glad för er skull att ni får chansen att njuta riktigt mycket och stänga av allt annat så gott det går. men snart är ni hemma och på onsdag när jag är ledig så ska här mysas.

saknar också lilsis riktigt mycket. pratade i 25 minuter med mamma nyss och det va dig vi pratade om största delen. Det är så jobbigt att prata med folk om allt som hänt som inte är insatta. folk förstår inte att trots allt som hänt så saknar man dig. så in i bomben. Vår familj är inte hel utan dig. och jag gillar inte alls att du är på det stället du är nu fast att jag vet att det är det bästa för både dig och oss. det är bra med en paus fast det gör ont. jag vill bara att allt ska bli bra. och jag önskar dig all lycka i världen. jag gör verkligen det. Och jag älskar dig. Nu gråter jag igen.
visst har vi haft jobbiga perioder du och jag. väldigt jobbiga. men när jag tänker tillbaka på det förflutna så det första jag tänker på är när du va riktigt liten och du va ute morgon till kväll och tog hand om alla myror och grodor och alla andra djur. vi fick nästan inte ens in dig när det va mat. Eller dom gångerna vi satt i bilen och sjöng till låtar och du skulle leka att du oxå kunde låtarna så du bara hittade på massa ord och va extremt jobbig. men du va söt. du har alltid varit en skönhet. och jag vet vilken bra människa du är innerst inne. men du är så jäkla osäker. och det är synd att du drass till dåliga saker istället för bra. men som allt annat så fixar vi detta tillsammans, som en familj. visst?
jag älskar dig lilsis och det kommer jag alltid att göra.

nu när vi är inne på sakna perioden så saknar jag Zita. har varit utan henne i 14 timmar och jag saknar ihjäl mig. min lilla älskling. vet inte vad jag gör om du inte blir bra snart. Finns inte en chans (om du inte har riktigt ont) att jag gör mig av med dig. inte en chans. jag hade kunnat sälja min lägenhet och flytta hem igen och tagit ett annat jobb bara för att få mer tid med dig. du är min lilla bebis och du måste bli frisk.

usch detta inlägget började bra och positivt men nu blev det sorgligt. hahaha det är så typiskt mig.
ska slänga mig i soffan nu innan jag ska nanna. i morgon blir en lååååång dag.

Tack Bigsis för du tar hand om min lilla ögonsten både idag och i morgon. du är go du. jag vet att du alltid ställer upp. love you.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0