idag är det inte vilken dag som helst

för idag är det dagen då vi åker
 till thailand. wiiie =) dagen idag
 har varit underbar och bättre
kommer den bli. skolan gick
 snabbt pussade alla älsklingar hejdå.
träffade annika oxå snabbt en
stund och vi stod mest o hoppade
 av glädje. hon lovade att inte va
 sen till tåget så det får vi hoppas på. =)
 efter skolan åkte jag till jägers o träffade
mamma, vi handlade de sista och sen
åkte vi hem.så nu sitter jag här, ska
strax äta men jag är helt trött i mitt huvud.
 hade hellst velat sova en stund men det
är bätre att jag väntar till flyget. =)
anyway nu ska jag ner sen blir de mat,
hämta josse, tåg till kastrup
och efter de flyget till Thailand. ses eller hörs
kasnke någongång där nere ifrån annars är vi
hemma igen den 3 april. ha det bra här hemma.
Ciao

KÄRLEK

min mamma var på kurs för några helger sen och som underhållning stoppade jag ner första och andra säsongen av one tree hill i hennes väska och nu mina vänner är hon fast. helt okontaktbar. fast dock inte lika beroende som jag var men näst intill. och jag o min kära pappa har såå roligt åt detta. hon är verkligen insatt i dessa intriger. och varje gång jag döör i ett gapskratt åt henne när jag ser att hon sitter helt inne i tven så kollar hon på mig med en besvärad min och säger: faan ta dig nadja detta är ditt fel att jag är så beroende. sen skrattar vi lite till. idag kom jag ner med säsong 3,4 och 5 och då blev hon arg. hahaha hon bara: amen neeeej jag tänkte se säsong 2 och sen glömma bort denna serien. men jag menade på att nu när jag åker så ifall (bara ifall) hon ville se så har jag lagt fram dom. höhöhöhö- det är kärlek. och alla som känner min familj vet hur jobbiga vi är mot varandra i sådana hära lägen och alla vet oxå hur mkt kärlek det är bakom det. =D
för övrigt då? bytade resväska för jag tänkte att den skulle matcha min flygoutfit. men hellno pakningen blev nästan 2 kg tyngre. så jag bytte tillbaka igen. 
nu känner jag mig redo, redo för att lämna sverige i några dagar för att ängna all min tid åt mys och värme. 
så i  morgon blir det skola 10.20 till 14.20 sen möta upp annika snabbt. sen hem göra vid mig packa ner det sista, äta lite. sen vid 7 hämtar vi jossa sen ska vi träffa dom andra på svågertorp, ta tåget 19.31 till kastrup sen börjar semestern. wiiiie. kommer dock befinna oss i ett flyg ett x antal timmar. men har laddat ipoden med filmer osv. =) 
för övrigt har jag ett annat nummer där nere men dom som behöver det har redan fått det. (dock inte mina resehoommmiiies, men dom får de i morgon hahaha) 
men om vi inte hörs i morgon. ha det underbart för det tänker vi ha. =) 

 

17/3

hejhej!
imorse vaknade jag 8.
käkade en mysig
frukost med mamma.
sen hoppade jag in
i duschen o såå.
vid 10 kom josse så
körde vi till trelleborg.
uträttade lite ärenden.
köpte den klänningen-->
och ett linne och lite såå.
sen stack hon vid 11.
så jag gick o käkade lunch
på mc donalds då. och efter
det vandrade jag till körskolan
träffade en skit trevlig tjej som
hette mia. hon hade oxå gått
pauli men hon tog studenten
för två år sen. iaf kursen
gick bra men lite drygt att
sitta där i tre timmar. =(
sen kom mamma o hämtade
mig och efter det begav vi oss
till maxi för att handla.
kom nyss hem så nu ska
jag fixa det sista sen blir det
käk och kasnke iväg o träffa
en vän ikv =)
men men ha en trevlig dag.

jaa, pappa ska alltid störa sig i bakrunden hahaha.

-



                   

helt ofattbart att vi, om 2 dagar, kommer befinna oss på flyget påväg ner till paradiset.
sen väntar 2 veckor med bara skratt, solning, godmat, mys, bad, elefantridning,
snorkling med mera. inga alls krav (förutom lite skolarbete)
vågar inte tänka tanken ens att vi snart är där. att tiden har gått så pass fort
sen vi beställde resan. och tänk så mycket som har förändrats på denna tid.
men glad är jag att jag har kvar josse och niccie vid min sida och att
underbara annika har kommit in i våra liv. tänk att detta visste vi inte
för ett år sen. men nu är det dags. jag o mina tre älsklingar i paradiset.

rena rama rolf rena rama rolf, vilken rolf?

hahaha vilken nostalgi det är att kolla på gamla serier. för ett tag sen så köpte jag en Dvd med "en fyra för tre" , "rena rama rolf" och "sally" kommer ni ihåg? fast jag bara va 7 år när detta sändes så kommer jag ihåg hur mycket jag älskade att sitta bänkad framför tven när dem visades. haha. så nu har jag avverkat hela dvden och jag vill bara ha mer. ska kolla runt om man kan köpa fler. vilken humor dom hade hahaha.







jaja hur har dagen varit idag? min har varit alldeles bra. haha. började med idrott 8.10 i morse. hade redskapsgymnastik. mycket intressant faktiskt. sen efter det va det mentorstid och geografi. sen va det lunch. efter det skulle vi ha haft geografi och historia men de va inställt, så då tog jag tillfället i akt och åkte o lämnade in min mobil på Lagning?! kan man säga så fast den inte va sönder?


iaf den mådde inte så bra så det va därför. sen handlade jag lite andra saker som jag tyckte att jag förtjänade.
efter de tog jag bussen hem vid 1 och sen dess har jag kollat filmen och städat, packat, renbäddat sängen och tvättat. klappklapp på axlen min, så duktig så. har oxå snackat med niccie 4-5 ggr i telefon idag och josse 2. mkt som ska fixas nu inför thailando. anyway har ju fyllt på min lilla resväska med lite saker så nu väger den 12,4 kg. och jag är helnöjd. speciellt eftersom jag va seg med att beställa extra vikt (tänker på hemvägen)  vilket resulterade att det inte blev någon extravikt för mig inte. men de sa dom att jag kunde fixa där nere ifrån så det är bra. inhandlade oxå 400 kr till mitt gammla kontantkort, så nu har jag mitt gammla nummer där nere. med amigo påfyllnad. haha. jappjapp.
 bara sådär ifall ni ville veta.
nu ska jag hitta på ngt annat att göra.
i morgon blir det körskola 12-15 för Riskettan kurs, en ny sak som är en del av halkan. så det blir ingen skola för min del. jappjapp men vi hörs kasnke sen.

2 dagar kvar nu mannar wiiie.

Tors - sönd

heeello!
sorry för dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid. tänkte dra igenom lite snabbt vad som hänt de senaste tre dagarna.
i torsdags var det ju skola, underbar dag förövrigt. eftersom sho, ali och akeem försvann på vår 2 timmars långa håltimme så satt jag o socialiserade mig med mohammed, mohammed och H. mycket trevligt och mkt skratt. sen åkte jag hem efter geografin och på kvällen var det bio med mamma, bigsis och lilsis. såg "män som hatar kvinnor". och lixom alla andra som har sett den så tyckte jag att det va den bästa svenska långfilmen jag sett. den innehöll verkligen allt, kärlek, mord, hat, våld, vapen mm. bion slutade vid 12. så jag gick o la mig vid 1.



mammas hand, hennes popcorn och hennes förberedda snusklubbor utan plast. haha
jaa hon är lite störd men jag älskar henne endå.


i fredags vaknade jag tidigt som vanligt, in i duschen o iväg till skolan. slutade 12 så vi satt o chillade i skolan till 2. sen begav vi oss till  DT satt där i en timme typ. sen gick jag o sho till stan o handlade lite, sen pussade jag henne hejdå, åkte hem o duschade o såå sen vid 7 tog jag bussen igen till sho (observera på dessa 1½ timmen som jag va hemma han jag med äta, duscha, smnika mig och göra mig klar^^) sen va vi hos henne till halv 10 typ. sen begav vi oss till Mello Yello på lillatorg satt där o drack och då anslöt sig även janne med oss. =)
sen mötte vi upp ali, akeem och oskar. och vid 12 drog vi till Budha. det va I love RNB kväll. och vi hade riktigt skojigt. sjukt mkt folk =). vid 3 drog vi till mc donalds och käkade sen missade vi bussen hem så vi tog taxi.



på lördagen vaknade vi 10 kasnke. låg o kollade på tv i shos säng o såå sen käkade vi frukost. och vid 1 kom pappi o hämtade mig. och när jag kom hem deckade jag direkt nästan i sängen.
vid 5 ringde niccie o sa att dom va hos mig om 20 minuter så de va upp snabbt in i duschen. sen va de tacos mys hos niccie. kollade även en stund på melodifestivalen. och efterlängtade kevin kom förbi en stund wiiie =)
sen vid 1 körde vi annika till glenn och på vägen såg vi ett Bowlingklot?! HAHAHAHA
o vi dööör. självklart hoppade vi ut ur bilen och tog med det hem hahahhaa. Vi är ju bowlingligan. ^^
när jag väl va hemma så gick jag o la mig igen. jappjapp.




idag vaknade jag 10 och nu har jag käkat frukost och sen vid 2 börjar jag jobba. jobbar till 22.15. sen är de hem och nanna. har en del att fixa i morgon inför thailand med att tvätta o såå. ska även städa mitt rum så det är fint när jag kommer hem igen. wiiihoo.
btw 3 dagar kvar. =)
jaja nu måste jag in i duschen men hörs kasnke sen. ha en bra dag.

Tack alla inblandade för en underbar helg (L)

elftemars

wiiie ännu en underbar dag och den blev genast underbarare när solen tittade fram och körningen va nästintill perfekt. sådana dagar älskas och dom får det gärna bli fler av framöver. en annan sak som har gjort dagen ännu mer underbar är att idag är det 7 dagar kvar till vi sitter på flyget påväg ner till underbara thailand.
provpackade igår för att se om jag ska köpa till övervikt eller ej och eftersom min väska endast vägde 9,8 kg och maxvikten var 15. så känner jag inget större behov på att slänga ut massa onödiga pengar på mer vikt. har även kollat igenom plånböcker på jakt efter Euro eller danska pengar som man kan ha på flyget och till min förvåning blev det lite mer än 300(i svenska då) wiiie.
jappjapp ska iaf fixa med massa saker sen blir det Greys  och därefter sängen.
sen i morgon blir det bio med mamma & sis wiiie.
ha en trevlig kväll


tiondemars

denna dagen har inte varit lika underbar som gårdagen. började med att jag vaknade 3½ timme innan skolan började av att sho ringde o väckte mig. hahaha låg o snackade o skrattade. sen kunde jag inte somna om så jag gick ut o tog en 3 km lång promenad. när jag väl kom till skolan halv 11 så visade de sig att vi bara hade filosofi och att vi slutade efter det. då blev jag irriterad. hahaha faktiskt. men vi spelade kort o så som vanligt sen tvingade sho med mig till massa indiska resturanger på jakt efter en indisk människa som kan indiska hahaha. och jag ville bara HALSHUGGA henne eftersom jag redan va riktigt irriterad. sen från ingenstans kom ali. så han joinade oss. hahaha. men vi hade en trevlig promenad genom stadens gator. tillslut hittade vi en indisk man som kunde indiska, så min kära fru fick det bekräftat.
ingen blev lyckligare än jag eftersom det innebar att jag fick åka hem hahaha. pussade sho hejdå sen stod ali o jag o väntade på bussen. sen pussade jag honom hejdå sen åkte jag hem.
väl hemma blev de fika med mamms sen nannade jag i en timme. har nyss ätit och nu ska jag passa lilsis.
anyway sen är de desperata hemmafruar och efter det ska jag ut o springa en runda sen sova.
i morgon är de skola 9-4 sen körskolan. jappjapp
ha en trevlig kväll.

niondemars

heeeeej heeej heeeej underbar dag idag =)
dagen började med att jag tog en senare buss till skolan än vanligt tyckte jag förtjänade de med mina 100 % närvaro. wooohooo. hade idrott och vikarie vilket innebar gymmet med mina älsklingar och en massa snack. sen blev de frulle i cafeterian och kooort, mentorstid och geografi. sen lunch sen fastnade vi i matsalen o med kortspelen så det blev ingen geografi efter det höhöhö. sen va det historia och efter det trippade vi till tennishallen. anmälde oss till olympiaden. denna gången ska vi vinna över göteborg och stockholm, iaf i ngn gren hahaha. har lovat mina teammates att jag ska träna på mina armhävningar hahahaha. sen pussade vi ali och CO hejdå, jag o fru vandrade till alla olika ställen, slutade med att jag handlade en sommrig tunika och en träningsoverall, japp en till.
har fastnat för träningsoveraller.. inom loppet av två veckor har jag köpt tre?! tur jag är rik och tät  nu hahahaha.
anyway nu ska jag ner o laga mat till familjen, mamma slutar 7. sen blir det mys och sängen tidigt.
i morgon är det åter skola wiiie.
för övrigt är det 9 dagar kvar till vi åker.
just de har tagit ledigt på lördag från jobb för jag ska ut på fredag med mina kära klasskamrater och jag planerar en bakisdag på lördag hahahaha. sen ska jag iväg på lördagen oxå. jappjapp inte lätt att ha mkt att göra.
sen är det 16 underbara dagar som väntar oss där jag ska tillbringa all tid åt mina 3 älsklingar. det ska bli mys. dock blir det lite plugg på stranden till lite olika saker. men vadgör det?
jaja som ni märker är jag glad som en fisk i vattnet idag och i löööööv it.
men vi hööööres. simma lugnt

8/3

heello!
i morse vaknade jag dränkt i tårar. hade drömt en massa saker, fast dom flesta tårarna va glädje tårar tror jag. anyway skickade sms till lilli och skrev att jag saknade dom. sen åkte jag till jobb. riktig lugn dag på jobb. jobbade med vicktor, florim, jessica och jocke. sen vid 19 tog jag bussen hem.
käkade piizza med familjen sen kom lilli, nelson, sara, babba och hakan hit. såå glad jag blev att se dom.
sen nu gick dom. =( mina små hjärtan.
men men ska kolla beck nu sen nanna. haaaj


You spin my head right round

heeelllohellloo!
hemma från jobb och helt slut. har känts som om jobbdagen aldrgi skulle ta slut och alla dessa människor som bara avslöste varandra helatiden.
jobbigt är det iaf när telenor killarna står o flörtar med en samtidigt som man ska jobba.
anyway har inget roligt att skriva haha. ska iaf byta om nu sen blir det middag hos thomas o nina och sen efter de in till stan kanske. men vi höööres. i morgon är det jobb 14-19 över niiice pass.
men men ha en trevlig lördagskväll.

nattinatti

riktigt skönt va det att sova innan trots att pappa först ringde o väckte mig sen somnade jag om, sen ringde shoo och efter jag hade somnat igen ringde joffslano.haha det roligaste är att jag vägrar att erkänna för folk att jag sover fast jag gör de så jag svammlar alltid en massa hahaha sen försöker jag leka helt vaken o duktig hahaha. riktigt störd.
efter de så tänkte jag att de va lika bra att vakna så jag fixade mat, sen kom pappa och efter de så snackade jag o papps massa om allt mellan himel o jord som vi alltid gör. det är mys och oftast börjar jag gråta, av skratt så förståss (har hänt att jag har börjat gråta ledsna tårar oxå haha) iaf pappa är nog min bästa vän vi har alltid skit ball tsm och jag älskar våra hängdagar dom är obeskrivliga.
som sagt blev de ingen DT eller ngt annat utan de blev  myskväll.
tänker iaf inte träffa några av mina thailand hoomies förrän några timmar innan vi ska flyga ahahaha har hört rykten om att det är förkylningar o sjukdomar i luften och det sägs att när man flyger när man är sjuk så får man dom sjukaste locken i öronen och neeej tack jag har redan problem  med flygning och fettt med ångest för vår långa färd till thailand så just därför tänker jag inte träffa er förrän ngn timme innan planet lyfter om 12 dagar. såå ja. hahaha
i morgon är det jobb 10-17 älskar de passet. =) sen är de middag hos familjen svensson och därefter utgång/DT/bio. haha vi har inte bestämt oss.
anyway nu ska jag nanna. sov gott.

jag bara ÄLSKAR denna känslan  som du har planterat i mig. mohaha:D

fredag

trots lite plugg igår (mindre än vad jag hade planerat) så kändes det bra på provet. kunde allt men sen är ju lärare som han är med sina bedömningar. innan vi skrev provet hade vi ARL och en gubbe från tullen va hos oss. mkt trevligt. efter filosofiprovet hade vi religion och jag har börjat få spel på vår lärare, vi har han i både filosofi och religion dvs 5 ggr i veckan. och i hans ämne han man prov i hela tiden.usch fy. efter det hade vi dator och redan då va jag skit trött och hade riktigt ont i magen så när de va typ 20 minuter kvar av lektionen så gick vi. orkade verklign inte, tror det är alla spänningar som släppt nu. har endast en inlämning nästa vecka så det är super skönt. iaf gick ner till matsalen o skulle käka med marita och fast de va kyckling så äcklades jag och bara ville spy. =(
sen bestämde jag, ali, H, gedhir, mohammed och marit för att gå mot stan. så vid triangeln pussa vi marit hejdå och sen gick gedihr oxå. och efter en stund ali och mohammed. så tillslut va de bara jag o H kvar. så vi gick o snackade lite o såå i stan. =) blir alltid så glad när jag ser honom hahaha hans smile smittar av sig. =) sen pussade jag honom hejdå o mötte uppp sho. sen efter en stund stack vi till bussen och nu är jag hemma.
får se vad som händer ikv, folket vill till DT, pappa vill ha Father-daughter kväll eftersom mamms är borta till söndag och sen vet jag inte vad mina andra kära vänner ska göra. så jag får se vad som händer.
nu ska jag iaf decka i sängen. haaaj


tre månader kvar

   

Nadja Bg3b 2009
sen där bak står de i det vita med vita bokstäver "bernadotte"
och under skärmen asså på insidan står det malmö.
wiiie

femteitredje

dagen igår gick bra, en halv dag med mamma,mormor och sis som bestod av en massa mys. sen blev de körning och efter det hämtade josse mig. sen hade vi mys hela kvällen med massa Grays avsnitt och vid 12 somnade vi taack för igår looove.
i morse va josse nog dubbelt så trött som jag haha aaw. duschade o fixade oss sen körde hon mig till skolan. hade datorkunskap och prov. gick bättre än förväntat så jag tror inte att ett MVG ska va så lång borta. efter de hade vi samhälle och en tant från amnesty va hos oss o babblade sen på den andra lektionen av samhälle jobbade vi med vårt arbete. sen hade vi lunch och äntligen fick vi våra studentmössor och kläder. alla sprang runt med ett leende på läpparna wiiiie. nu är det inte långt kvar =) sen blev de matsalen och kortspel med dom bästa. <3
efter de blev de dagens sista lektion, geografi och ett arbete och jag va riktigt trött så jag höll på att störa mig med lasse hela tiden hahahaha. i know you love me.. =)
 efter en incident på bussen (JÄVLA BUSSCHAFFFÖR) så är jag nu hemma. josse kom in en stund efter hon fått massage, men hon stack lika snabbt igne. buuuh. =(
nu är det iallafall dags för pluggande sen ska jag laga mat.
ha en trevlig kväll =)

fjärdeitredje

Good morgon.
igår blev det mer plugg än vad jag tänkt mig,riktigt skönt.
sen runt 12 pallade jag inte va vaken mer så jag gick o la mig då.
har iaf nyss duschat på schemat står de iväg med mamma, mormor och syster för att vaccenera alla hundar sen efter det ska jag plugga lite till och sen blir det körning. sen hem till josse o kolla Greys och nanna där. sen i morgon är det skola igen och prov + inlämning. sen hem och plugga till filosofiprovet på fredag (Y) yeeey.
men men vi hörs kasnke senare måste göra vid mig nu. Ciao

ont det gör ont (8)

som ni ser har min blogg ändrat utseende lite. taack sis för det :)
mer än det hade jag inte tänkt att skriva. iaf har haft ett låååångt snack både med ali och sho nu och det blir ingen DT för min del. kålhuvud som jag är drack jag mjölk (inte låglaktos eller soya mjölk som jag brukar utan vanlig) innan och nu har jag sånna krampor i min mage, hundra ggr värre än när jag har mensvärk. har faktiskt inte känt på dessa smärtorna innan. så de två senast timmarna har jag legat i sängen och kollat seven pounds (jaa igen) och försökt krampa med i smärtorna så mycket jag kunnat.
dock har det blivit bättre nu men känner endå bara för att va hemma och ta det lugnt. tänkte faktiskt plugga lite fram till 21 då jag sitter bänkad framför Desperata hemmafruar som äntligen börjar nu igen.
men ni får ha en trevlig tisdagskväll för det ska jag ha så gott jag kan.



snart är man brun & fin igen. 15 dagar kvar.

3/3

hahaha idag ställde jag verkligen min klocka på att jag  skulle vakna 2½ innan bussen gick. hahaha vem gör sånt när dom har sovmorgon? anyway jag gjorde mig klar osv när jag insåg att jag inte hade behövt gå upp så då blev de pillpill med ipoden har lagt in 7 pounds nu så den filmen fick hålla mig sällskap till södervärn där jag träffade sho (som jag försövrigt fick ring o väcka för att jag har dragit med henne på en extra kurs, som hon inte ens vill gå HAHAAH) iaf efter den hade vi filosofi ggr 2 sen lunch. blev väldigt glad på lunchen like always. sen blev de kort o såå. sen hade vi idrott och vi va 8 st eftersom den va typ frivillig.
sen slutade vi. ikväll kanske de blir DT med ali o sho o alla dom. för i morgon är vi lediga men jag har dock lite saker att fixa. ska lägga in bilder från dagen men akeem har min kamera, haha lång historia.
ha en trevlig dag

Year of the gentleman

ju mer jag hör
på den skivan
ju mer älskar
jag den. vissa
låtar är helt
obeskrivliga.

dagen idag
har varit underbar.
dock va jag tröttare
än tröttast i morse
men efter beep-
test på idrotten
kom jag igång. haha
sen flöt allt på
till jag fick ett skratt-anfall
som hette duga på
geografin där tårarna
sprutade och jag
knappt inte kunde andas.
vi valde praktikplatser oxå.
blir nog marinen för min
del denna ggn. tsm med
alla dom bästa.
men men ska in i duschen nu
sen ska jag sova.
ha det så bra.
c

1/3

har ingenting att skriva förutom att jag nyss kom  hem från jobb och att jag ska sova nu. hörs i morgon.
ps, 17 dagar kvar nu

RSS 2.0