nattinatti

riktigt skönt va det att sova innan trots att pappa först ringde o väckte mig sen somnade jag om, sen ringde shoo och efter jag hade somnat igen ringde joffslano.haha det roligaste är att jag vägrar att erkänna för folk att jag sover fast jag gör de så jag svammlar alltid en massa hahaha sen försöker jag leka helt vaken o duktig hahaha. riktigt störd.
efter de så tänkte jag att de va lika bra att vakna så jag fixade mat, sen kom pappa och efter de så snackade jag o papps massa om allt mellan himel o jord som vi alltid gör. det är mys och oftast börjar jag gråta, av skratt så förståss (har hänt att jag har börjat gråta ledsna tårar oxå haha) iaf pappa är nog min bästa vän vi har alltid skit ball tsm och jag älskar våra hängdagar dom är obeskrivliga.
som sagt blev de ingen DT eller ngt annat utan de blev  myskväll.
tänker iaf inte träffa några av mina thailand hoomies förrän några timmar innan vi ska flyga ahahaha har hört rykten om att det är förkylningar o sjukdomar i luften och det sägs att när man flyger när man är sjuk så får man dom sjukaste locken i öronen och neeej tack jag har redan problem  med flygning och fettt med ångest för vår långa färd till thailand så just därför tänker jag inte träffa er förrän ngn timme innan planet lyfter om 12 dagar. såå ja. hahaha
i morgon är det jobb 10-17 älskar de passet. =) sen är de middag hos familjen svensson och därefter utgång/DT/bio. haha vi har inte bestämt oss.
anyway nu ska jag nanna. sov gott.

jag bara ÄLSKAR denna känslan  som du har planterat i mig. mohaha:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0