Tors - sönd

heeello!
sorry för dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid. tänkte dra igenom lite snabbt vad som hänt de senaste tre dagarna.
i torsdags var det ju skola, underbar dag förövrigt. eftersom sho, ali och akeem försvann på vår 2 timmars långa håltimme så satt jag o socialiserade mig med mohammed, mohammed och H. mycket trevligt och mkt skratt. sen åkte jag hem efter geografin och på kvällen var det bio med mamma, bigsis och lilsis. såg "män som hatar kvinnor". och lixom alla andra som har sett den så tyckte jag att det va den bästa svenska långfilmen jag sett. den innehöll verkligen allt, kärlek, mord, hat, våld, vapen mm. bion slutade vid 12. så jag gick o la mig vid 1.



mammas hand, hennes popcorn och hennes förberedda snusklubbor utan plast. haha
jaa hon är lite störd men jag älskar henne endå.


i fredags vaknade jag tidigt som vanligt, in i duschen o iväg till skolan. slutade 12 så vi satt o chillade i skolan till 2. sen begav vi oss till  DT satt där i en timme typ. sen gick jag o sho till stan o handlade lite, sen pussade jag henne hejdå, åkte hem o duschade o såå sen vid 7 tog jag bussen igen till sho (observera på dessa 1½ timmen som jag va hemma han jag med äta, duscha, smnika mig och göra mig klar^^) sen va vi hos henne till halv 10 typ. sen begav vi oss till Mello Yello på lillatorg satt där o drack och då anslöt sig även janne med oss. =)
sen mötte vi upp ali, akeem och oskar. och vid 12 drog vi till Budha. det va I love RNB kväll. och vi hade riktigt skojigt. sjukt mkt folk =). vid 3 drog vi till mc donalds och käkade sen missade vi bussen hem så vi tog taxi.



på lördagen vaknade vi 10 kasnke. låg o kollade på tv i shos säng o såå sen käkade vi frukost. och vid 1 kom pappi o hämtade mig. och när jag kom hem deckade jag direkt nästan i sängen.
vid 5 ringde niccie o sa att dom va hos mig om 20 minuter så de va upp snabbt in i duschen. sen va de tacos mys hos niccie. kollade även en stund på melodifestivalen. och efterlängtade kevin kom förbi en stund wiiie =)
sen vid 1 körde vi annika till glenn och på vägen såg vi ett Bowlingklot?! HAHAHAHA
o vi dööör. självklart hoppade vi ut ur bilen och tog med det hem hahahhaa. Vi är ju bowlingligan. ^^
när jag väl va hemma så gick jag o la mig igen. jappjapp.




idag vaknade jag 10 och nu har jag käkat frukost och sen vid 2 börjar jag jobba. jobbar till 22.15. sen är de hem och nanna. har en del att fixa i morgon inför thailand med att tvätta o såå. ska även städa mitt rum så det är fint när jag kommer hem igen. wiiihoo.
btw 3 dagar kvar. =)
jaja nu måste jag in i duschen men hörs kasnke sen. ha en bra dag.

Tack alla inblandade för en underbar helg (L)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0