You're out of my life

ingen rolig natt inte.
igår skulle vi ut. men så blev inte fallet för mig. pappa körde mig till hanna vid 7. två timmar senare kom han o hämtade mig igen. mådde skit. inte för att jag va full för jag hade druckit ett glas. somnade klockan 22 och vaknade inatt och spydde som en häst. och så klart har Zita varit busig hela natten vilket hon aldrig är. så just nu känner jag mig precis som någon kört över mig och backat, kört fram, backat, fram och tillbaka ett X antal ggr. blä.
så idag ska jag ta det extremt lugnt. i morgon börjar jobbe-veckan. i onsdags va det utgång. och de va kul. sen har jag tillbringat mycket tid med familjen och min lilla älskling. och det behövdes. nu ska jag slänga mig på golvet och mysa med Zita. adjö

isn't she lovely

god kväll mina vänner!
har inte hänt mycket den senaste tiden. har sovit hos mamma o pappa med lillen och två dagar i rad va jag, zita och evelina hos vasko och tessan. mycket mysigt.
igår fick vi ett ryck och trotsade veckodagarna. vi satsade på utgång och hade dö ball. förfestade hos annickas pojkvän sen vidare till chili. denna kvällen va kul, träffade folk som man inte sett på år och dagar. tex Emmie, Kevin (som jag iförsig träffade på båten för ett tag sen haha) och Hussni. vid 2 vinglade vi till mc donalds och käkade sen körde hussni och Raid ( enligt evelina hette han John haha) oss hem till mig. där det blev lite snack o så innan dom stack. förjävla bra kväll. impuls utgångar brukar vara dom bästa.
när dom gick kunde jag så klart inte somna så vid 5 någongång fick jag mig en blund. dock ringde klockan lite över 8 eftersom jag skulle till tesssan.
efter 3 timmar va jag klar där och mitt hår blev döö bra. =) min underbara mamma kom och hämtade mig i trellehulla och nu är jag hos dom. har legat och myst och sovit med Zita i en timme sen betalt räkningar. (Y) kul när man får lön. fick iaf en döö bra lön efter som jag hade jobbat drygt 230 timmar förra månaden (Y) och sen är det Ob och grejer. dööö bra.
ikväll ska jag ta det jävligt lugnt. är trött som attan sen i morgon är det fredag så vi får se vad som händer då. på lördag är det iaf utgång med tjejerna. kommer bli bra det.


I can use somebody

jaha mina vänner. dålig uppdatering men så är det när man har bebis. haha
hon är dööö duktig, nästan rumsren väcker mig varje natt klockan 3 för då är det kiss-time. efter det sover vi vidare till 7. (idag klockan 8) sen går vi ut och kissar o bajsar sen är det mat och promenad och sen bus till 10 då hon däckar igen. va ute o lekte lite i snön innan och nu sover hon igen. dööö duktig min lilla tös.
igår va vi hos hanna, charlie och Yoda. där även linda, felicia, evelina, annika & persson befann sig. snacka om att yoda och Zita busade. såå söta så. hanna tog en del foto så dom kommer väl upp sen.
annars då så är det mycket kvalitetstid med bebisen och familjen och det gillar jag =) igår hade jag o mamma storkok och det ska vi ha idag med. har även fått massage i helgen och idag är det dags igen. =)
det ryktas om att det blir stugan med tjejerna och vovvarna nästa helg. kommer bli jätte mysigt. på torsdag är det lön och jag ska till Tessan och bli ännu finare i håret. det gillas. sen är det väl inte så mycket annat än det som händer. älskar livet.


Zita Valentine <3

nu har jag fått hem min bebis. =) underbart duktig är hon och såå sööt. just love it!



ny badad och fin. ikväll sover vi hos mamma och pappa.


Im so lucky

HAR NYSS BAKAT KAKA. TRODDE JAG SKULLE SOVA TIDIGT IDAG MEN HAR FÅTT SÖMNPROBLEM SÅ DET BLEV INTE SÅ LYCKAT. ANNARS DÅ VAD HAR MER HÄNT DE SENASTE DAGARNA? HAR JOBBAT, TRÄFFAT VERO, TRÄFFAT HANNA OCH HENNES VALP YODA, FIRAT PAPPA OCH ATT MAMMA O PAPPA FIRA 26 ÅR SOM TSM, TVÄTTAT, STÄDAT, VATT MED MIN ÄNGEL OCH HAR HAFT TACO MYS. UNDERBAR VECKA. OCH MORGONDAGEN KOMMER BLI EN MILJON GGR BÄTTRE. JOBBAR TILL 3-4 NÅGOT SEN SKA JAG IVÄG MED PAPPA. SOM SAGT KOMMER NI FÅ VETA SEN VAD DET HANDLAR OM =) äLSKAR LIVET, ÄLSKAR JOBB, ÄLSKAR MINA VÄNNER OCH MEST AV ALLT ÄLSKAR JAG MIN FAMILJ. NI ÄR BÄST <3

Happy birthday to you.



Grattis älskade pappa på födelsedagen!
du är bäst och jag hade aldrig någonsin kunnat få
en bättre pappaän dig. hoppas du får en underbar
dag. älskar dig massor. <3


Slow down

HELLO HELLO. HÄR SITTER JAG PÅ JOBB OCH DRICKER TE OCH BLOGGAR FRÅN MIN KÄRA MOBIL. HELGEN VA PERFEKT TILLBRINGADE HELA HELGEN HOS MAMMA O PAPPA. DET JAG O PAPPA SKULLE GÖRA GICK DÖÖ BRA OCH PÅ LÖRDAG REDAN FÅR NI VETA. TREVLIGT TREVLIGT. JUST DET GRATTIS HANNA H PÅ FÖDELSEDAGEN :) I MORGON FYLLER DADDY ÅR OCH JAG ÄR LEDIG. NÄ NU SK JAG GÅ. LÄNGTAR SOM FAN TILL FREDAG WIIE. VI HÖRS

remember the time

Februari är en hemsk månad, förutom att pappi fyller år. annars är den hemsk från början till slut. idag är det 6 år sen min farfar dog. och jag minns det som igår. inte nog med det så dog min morfar den 8 februari för fyra år sen och min kära barndoms vän lottie skulle ha fyllt 20 år om inte livet hade varit så orättvist. 
jag gillar inte februari månad helt enkelt. enligt mig fick jag alldeles för lite tid med dessa person jag nyss nämt. vissa slits ifrån oss pga sjukdommar, vissa faller platt fall mitt i natten för att hjärtat känner att det inte orkar med mer och vissa blir mördade. livet är orättvist och alldeles för kort. så nu ska jag gå in till dom andra och mysa och suga in varje sekund jag kan få tillsammans med dom. för rätt som det är kan gud ha en annan mening för oss än att gå runt på denna jord.. 


I will always love you

hej hopp i lingonskogen.
har inte allt för mkt att skriva. befinner mig hos mamma och pappa och här jag varit sen igår. skulle köra dom efter jobb igår till elysee. men det slutade med att dom fastnade med bilen när dom skulle hämta lil sis så i 45 minuter försökte dom komma loss. slutade iaf med en trevlig och mysig middag med drinkar o hela köret hos mamma o pappa med familjen sevnsson och lil sis pojkvän.
i dag blev det inget roadtrip pga vädret så jag o daddy har haft en helskön slappedag istället. vi ska dit i morgon istället. så ikväll blir det Tacos och mys med familjen när mammi slutat jobba. jag skippar 20 års fest och supande idag och har en hel helg hos mamma o pappa istället. såååå mycket bättre.
vi hörs väl i morgon eller en annan dag. byebye



hittade denna bilden på mamma o pappa när dom posar.
dom fick ju en resa till gran Canaria i sommras av mig och sis
i 20-årig bröllops present och som tack när dom va där nere
tog dom en bild där dom posar. bara till oss. aaw.
dom är för kära!


Im still a rockstar

DU FÖLJER MINA FOTSPÅR OCH TAR MINA LEFTOVERS. TROTS DET KOMMER DU ALDRIG BLI MIG. HUR KÄNNS DET?

wild world

det känns jobbigt när man måste be om att få gå tidigare på grund av att magen klyddar. att den aldrig kan ge upp. men men annars har jobb gått bra idag. i morgon är det bara en halvdags jobb och det känns helt okej. sen har jag en ledig helg framför mig. döö skönt det där med att slippa att jobba på helgerna.
längtar så jag håller på att spricka till lördag. wiie
nu ska jag sova. jag behöver det och min mage lika så.
sov gott

heartbeats

det här med nycklar har aldrig varit min grej. ibland glömmer jag låsa bilen, lägenheten eller så lägger jag nycklarna på fel ställe så jag glömmer var jag lagt dom. just det hände precis. jag gick ner till tvättstugan, låste lägenheten, slängde in tvätten tog dom nycklarna till tvättstugan och låste, gick upp till lägenheten. ooooh shiiiit mina lägenhetsnycklar ligger i tvättstugan. så jag trippade ner där igen, jaaa just det tvättstuge nycklarna går inte till källardörren. (Y) perfekt. hade pyjamas och morgonskor på mig och ingen mobil. gick upp alla tre våningar och plingade på till min granne. hon är bäst. hon va hemma. tack o lov. så jag trippade ner med hennes nycklar och hämtade mina nycklar för att komma in i min lägenhet. vilket projekt.
men nu är jag hemma igen. hahaha håller på att koka potatis till gulashsoppan (Y) mumsigt.
sen blir det jobb, ska hoppa in extra. så jag jobbar 16-22. helt okej. så evelina kommer hem sen och får fortsätta med tvätten. vilket team vi är!

både måndag och tisdag har det varit jobb 10-22. och i måndags efter jobb va beccy och evelina här så då blev det käk och mys sen somnade vi gott. i går efter jobb åkte jag o min sambo till sis och hennes sambo på middag. mumsigt. sen va vi hemma någonsång vid 1. =)
och nu har jag städat hela lägenheten och tvättat golven och håller på att tvätta o laga mat. riktig hemma fru. =)
förövrigt längtar jag till lördag för då ska jag evelina, sis och kasnke pappa på roadtrip till helsingborg. och vad jag ska göra där får ni reda på i början av nästa månad i think. om allt går som det ska. jaaadå.
nä nu ska jag göra lite nytta. ha det

.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma partner
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen.

Life on mars?

god kväll.
i fredags fick jag ju besök. döö trevligt hade vi som vanligt. och klockan sprang iväg alltför snabbt vilket fick stora konsekvenser när klockan ringde i lördags. började jobba klockan 10. men jag va på jobb i tid och det gick snabbt. när jag kom hem från jobb hade dom andra stuckit och sen va min lägenhet städad och fin. underbart. =)
så jag hoppa ner i badet och gjorde vid mig. sen tog jag färden mot mamma o pappa för att lämna deras bil och hämta sprit (a) sen körde mammi mig runt 4- halv 5 till björn där förfesten va i fullshow. hade döö ball.
lite över 6 åkte vi till micke där folk hade börja droppat in. micke och patrik hade 20 års fest / maskerad. som jag sa va alla seriösa och alla va utklädda. sånt gillar jag. det bjöds på god mat och ännu godare sällskap. hade en riktigt rolig kväll trots att dansgolvet va halt och man ramlade ett X antal ggr. därefter va det efterfest hos storestjärna som vanligt. alla mesarna somnade efter 1½ timme utom jag o stjärna. satt o snackade osv.
sen blev jag hämtad runt 5 kasnke. =) vi åkte hem till mig och snackade o mös innan vi alla somnade.

i morse vaknade vi 10. vem vaknar så tidigt ens? sen vandrade vi till pizzerian och käkade pizza. sen degade vi här till 4 då pappa kom o hämtade oss med min bil, jag släppte av pappa hemma och körde dom andra hem sen åkte jag till pappa igen och hade mys där. =) och nu kom jag nyss hem. DÖÖÖÖÖ SEG. usch fy.
i natt är första natten på jag vet inte hur länge som jag sover helt ensam. hur sjukt är inte det? men det ska bli skönt att få sova själv faktiskt. i morgon börjar jag på mitt nya schema. så jag jobbar 10-22 i morgon (Y).
så nu ska jag nanna.
bilderna från maskeraden kommer upp här och på facebook när jag orkar.



jag, hunden och elvis. hur sjukt är det inte att få snacka med elvis så här
pass lång tid efter han dog?


A thousand miles

jag har alltid varit emot jazz inspererade låtar och som är svenska. men jag har fastnat för Melissa Horn nu förtiden. mycket bra texter och dom är absolut med på min "mys"- lista på Spotify. man drömmer sig liksom bort för en stund.
kvällen igår va bra som vanligt. fick vårt besök runt halv 3. och liksom alltid har vi förjävla ball. runt halv 5 bestämde vi oss för att sova men innan det körde vi igenom "jag-har-aldrig" leken. dööö ball. haha. sen slocknade vi som små barn.
i morse steg jag upp 9. badade som vanligt, på med kläderna o smink. dock fönade jag inte håret för jag ville inte väcka dom andra. sen väckte jag evelina och sen körde vi o hämtade upp mamma. dom andra sov vidare. sen släppte vi evelina hemma och jag o mamma fortsatte mot stan där det blev lunch, handling och vi fixade saker till min bil. sen slöppte jag av mamma och körde hem igen med frukost till dom andra. blev lite chill här innan vi alla stack till jobb.
har haft fullt upp på jobb idag. vilket är skönt. dock är jag helt dämpade nu eftersom det hände en liten olycka med mamma o pappas bil. ingen större sak för det går att fixa men det är så jävla typiskt. usch.
fick gå hem precis så det är underbart.
och nu väntar jag på evelina och dom andra. blir inget festande eller mellenium som dom andra ska till utan vi tar en chill och myskväll här ikväll igen. sen i morgon efter jobb går vi all in istället. kommer bli döö ball.
det roligaste är att alla har gått inför det här med maskerad sten hårt så det ska bli kul att se vad alla ska klä ut sig till. haha.
en annan sak som är tråkig är att jag tror jag börjar bli allergisk mot pälsdjur eller iaf katter. är helt tjock i halsen och snorar. känns inte som en förkylning utan det kommer när jag är nära katterna. riktigt jobbigt. tvi.
nä nu ska jag göra något annat. hörs kasnke på söndag för i morgon hinner jag nog inte. kameran följer iaf med i morgon. =) ha en trevlig fredag

långa nätter

god kväll mina vänner!
igår va det jobb 10-22 efter det körde jag o hämtade upp evelina och linda, dom befann sig redan hos mig så körde vi o handlade och sen blev det taco mys. sen stack linda och jag o evelina mös vidare. vid 2 fick vi besök och jävlar va vi hade trevligt. klockan 7 i morse kom vi i säng. och då däckade alla snabbt som attan. vid halv 11 ringde pappa o jag gick ner till dom för vi skulle fixa min bil. =) sen upp o in i badet.
därefter tog färden mot mamma för att ta hennes bil sen åkte jag till jobb. har varit i hasslebro idag. mycket trevligt. slutade 22 och nu har jag o min ängel nyss sett filmen the ugly truth. om en timme får vi besök igen. i like it!
i morgon ska jag till mamma lite över 10 för att hämta upp henne för sen ska vi fixa saker till min bil och handla. därefter är det jobb 13-22. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. =)
på lördag är det jobb först sen är det 20 års fest o maskerad. jag gillar det.
nu ska vi ha mys. ha det bra

In the arms of an angel



6 månader sen du slets ifrån oss.
fast vi inte träffats på ett tag innan det så känns det.
tänker ofta på hur allt gick till den dagen du försvann och hur orättvist allt är.
men en sak är säker, du va och är älskad.
kommer aldrig glömma din begravning. mer än 300 nära och kära befann sig där.
hoppas du har det bra hjärtat där du befinner dig nu.
en dag ses vi igen. och då ska jag ge dig en stor blöt puss.
och sen ska jag knipa dig i dina kinder som jag gjorde innan.
föralltid i mina tankar. love you.


I think about it over and over again

DAGEN TOG SIN START TIDIGT DENNA  DAG, MIN KÄRA MOR (SOM ÄR SPECIALLIST PÅ ATT RINGA TIDIGT SOM FAN OCH ALLTID LYCKAS VÄCKA MIG, MEN DOM FÅ GÅNGERNA HON INTE RINGER BLIR JAG NOJIG OCH TROR ATT NÅGOT HÄNT) RINGDE KL 8 I MORSE, KOMMER INTE IHÅG ALLT FÖR MKT AV VÅRT SAMTAL. MEN DET ÄR SÅNT MAN FÅR RÄKNA MED VID DEN TIDPUNKTEN. IAF JAG SOV VIDARE OCH PÅ NÅGOT KONSTIGT SÄTT HADE JAG ATÄNGT AV MIN KLOCKA MEN LYCKLIGT VIS VAKNADE JAG LITE ÖVER 9 SÅ DET VA NER I BADET, PÅ MED SMINK OCH PÅ MED KLÄDER. HANN TILL OCH MED SKRAPA BILEN OCH VA PÅ JOBB 10 I 10. DET ÄR SKILLAT;) HITTADE MIN IPOD IGÅR SÅ DEN FICK FÖLJA MED PÅ JOBB, HADE MASSA FILMER OCH SPELNINGSLISTOR SOM JAG LA IN DÄR INFÖR THAILAND RESAN FÖR ETT ÅR SEN. SNACKA OM NOSTALGI. SÅ NU HAR JAG KOLLAT PÅ FILMEN THE READER IGEN OCH JAG GILLAR DEN STARKT. EFTER JAG SLUTAT IDAG SKA JAG HÄMTA UPP MIN ÄNGEL HEMMA HOS MIG SEN SKA VI HANDLA LITE GOTT OCH SEN EFTER DET KOMMER KVÄLLEN BLI DÖÖ BRA. JAG ÄR LYCKLIG OCH JAG GILLAR DET. TACK FÖR MIG

broken strings

vilket väder! alla klagar över vädret och det gör fantamaj jag också. helt sinnes att det inte går över. men iförsig så är det helt plötsligt okej att inte göra någonting utan bara att vara hemma o mysa. alla har förståelse för det. och det gillar jag.
i morse vaknade vi, käkade frulle och såg världens sämsta film "love live long". hemma filmad och döö knasig. sen har dagen innehållt solning, fika med tessan, promenad till lidel för att handla saker till maten och nu sitter vi här. tycker det är skit bra att jag har gångavstånd till affärer osv. i bland är trelleborg rätt bra. ikväll är det paradise hotel finalen (och jag hoppas att kristoffer vinner), matlagning och mys med min fina ängel. allt man kan begära faktiskt.
i morgon är det jobb 10-22. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. jag hoppas iaf att sönkaoset har försvunnit till torsdag eftersom då är det elysee som gäller. ska bli mys.
btw saknar jag mammi o pappi lite. länge sen man va där o hade mys. =(
men men vi hörs sen eller i morgon. sooo long

my name is luka, i live on the second floor

dagen idag har varit så slapp som den bara kan bli. har legat hemma med evelina hela dagen. tackade nej till middag med grabbarna, körde o hyrde tre filmer och köpte pizza. mys. just nu sitter jag på toalettstolen o håller evelina sällskap när hon badar. har kännt oss dämpade idag, båda med magsmärtor och jag för en del andra saker. handlar nog mest om gårdagen är rädd för en stor förlust igen. och det är nog den jobbigaste känslan jag vet.
 fick iaf en bra nyhet och förfrågan om jag ville ha annat schema på jobb dvs jobbar måndag, tisdag, torsdag och fredag förmiddag sen är jag ledig på helgerna o onsdagar ist, tvärtom vad jag gör nu. och det gör mig glad. och det ger mig ännu bättre lön. jag är lyckligt lottad. har dom bästa personerna i mitt liv, bästa jobbet och den bästa familjen man någonsin kan tänka sig. vad skulle jag gjort utan dom? personer som betyder så mycket för mig och som har varit i mitt förflutna har kommit tillbaka. jag älskar det.
jag älskar er. idag är jag sentimental. det får man va. och jag är det idag. nu ska jag mysa med min ängel och i morgon har vi lite saker att göra. hoj

kanske en av dom bästa dagarna på väldigt väldigt länge

hej alla glada. här sitter jag i sängen med evelina brevid mig och lyssnar på Free fallin. underbart bra låt. har verkligen inte haft tid att blogga den senaste tiden därför tänker jag dra igenom lite snabbt.
i fredags jobbade jag till 22. men fick sluta tidigare pga den sjuka snöstormen. helt galet. åkte iaf hem och fixade mig sen va det förfest hos ekberg som gällde. hej och hå så stressad jag va att jag glömde spriten hemma. illa. men det löste sig endå. pojkarna va snälla och bjöd. (A) när klockan hade blivit lite mer så sjutsade stjärna öberg, hampe, fille och jesper och vi andra tog hummer- taxi till stan. dessa bilar asså iiiih. väl i stan blev det chili för hela slanten. dö lite folk i början men sen jävlar i det kom det människor. sen kom beccy o alla dom andra med. hade riktigt ball faktiskt. pratade både engelska och spanska med några grabbar. man är verkligen dööö skillad på allt när man är full, eller man tror man är det iaf. efter max och lite uppraggningar så blev det efterfest hos star. knackade på där halv 5 på morgonen. hahaha. först blev det mys o snack sen pallade jag inte sova så jag o star satt uppe till 7. (Y)

blev väckt klockan 8 av mamma men somnade om snabbt som fan igen. sen blev det chill där. tog det jävligt lugnt faktiskt. sen vid halv 2 körde jag hem och badade o så sen tillbaka till star igen. satt där och chillade sen drog alla och jag körde star och ala till stan för dom skulle ut och svira. efter det körde jag till rasmus och mötte upp rasse, öberg och lille stjärna och därefter togs färden mot en kina resturang där vi käkade till byxorna sprack. döö gott. sen blev vi trötta på stadslivet så jag öberg och stjärna körde hem till store stjärna o hängde där istället. klockan 23 va det dags för extra knäck hahaha. körde evelina mfl till törringe. sen tillbaka till star och kl 02.00 körde vi  handlade mc donalds. hello kö. helt galet. sen hem o fortsatte chilla hos stjärna. sen stack dom sista och jag o öbbe sov till 5 då vi blev väckta av att stjärna och ala kom hem. hahaha fulla och jävliga.
jag somnade pratandes och vaknade inte förrän halv 9 på morgonen sen.

jobb började kl 10 jobbade till 6 då jag blev hemskickad av magsmärter och tårarna forsande likt vattenfall längst mina kinder. fy attan va ont jag hade. mamma och sis kom dit med mina tabletter och sen passade dom på att skotta min parkering. dööö gulliga.
sen runt 8 kom evelina hit för hon inte ville att jag skulle vara ensam. vad skulle jag gjort utan min ängel. :( som för övrigt ligger och är sjuk nu. älskade du.
kvällen fick en snabb vändning sen iaf. massa tårar och lyckliga minnen. det är sjukt hur en dag som bara va skit kan bli så bra. kanske en av dom bästa dagarna på väldigt väldigt länge. jag kna inte förklara vad det betydde för mig. ingen förstår det. men det är galet mycket.

dagen idag har bara gått ut på att slappa. har ätit o legat i sängen med min ängel hela dagen. ikväll ska vi hyra film och käka pizza. det är mys. i morgon är jag ledig igen så då får vi se vad som händer. nu ska jag kolla one tree hill. ha det bra.


min ängel, jag är glad jag har dig. älskar dig


RSS 2.0