A thousand miles

jag har alltid varit emot jazz inspererade låtar och som är svenska. men jag har fastnat för Melissa Horn nu förtiden. mycket bra texter och dom är absolut med på min "mys"- lista på Spotify. man drömmer sig liksom bort för en stund.
kvällen igår va bra som vanligt. fick vårt besök runt halv 3. och liksom alltid har vi förjävla ball. runt halv 5 bestämde vi oss för att sova men innan det körde vi igenom "jag-har-aldrig" leken. dööö ball. haha. sen slocknade vi som små barn.
i morse steg jag upp 9. badade som vanligt, på med kläderna o smink. dock fönade jag inte håret för jag ville inte väcka dom andra. sen väckte jag evelina och sen körde vi o hämtade upp mamma. dom andra sov vidare. sen släppte vi evelina hemma och jag o mamma fortsatte mot stan där det blev lunch, handling och vi fixade saker till min bil. sen slöppte jag av mamma och körde hem igen med frukost till dom andra. blev lite chill här innan vi alla stack till jobb.
har haft fullt upp på jobb idag. vilket är skönt. dock är jag helt dämpade nu eftersom det hände en liten olycka med mamma o pappas bil. ingen större sak för det går att fixa men det är så jävla typiskt. usch.
fick gå hem precis så det är underbart.
och nu väntar jag på evelina och dom andra. blir inget festande eller mellenium som dom andra ska till utan vi tar en chill och myskväll här ikväll igen. sen i morgon efter jobb går vi all in istället. kommer bli döö ball.
det roligaste är att alla har gått inför det här med maskerad sten hårt så det ska bli kul att se vad alla ska klä ut sig till. haha.
en annan sak som är tråkig är att jag tror jag börjar bli allergisk mot pälsdjur eller iaf katter. är helt tjock i halsen och snorar. känns inte som en förkylning utan det kommer när jag är nära katterna. riktigt jobbigt. tvi.
nä nu ska jag göra något annat. hörs kasnke på söndag för i morgon hinner jag nog inte. kameran följer iaf med i morgon. =) ha en trevlig fredag

Kommentarer
Postat av: Pernillismorsan

Håller helt med...Melissa Horn är kanonbra !!!Kramizz

2010-02-09 @ 01:17:49
Postat av: Nadja

Visst är hon :) helt underbar

2010-02-09 @ 16:42:03
Postat av: Ailokaroline

Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

2011-02-26 @ 20:32:39
URL: http://ailokaroline.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0