heartbeats

det här med nycklar har aldrig varit min grej. ibland glömmer jag låsa bilen, lägenheten eller så lägger jag nycklarna på fel ställe så jag glömmer var jag lagt dom. just det hände precis. jag gick ner till tvättstugan, låste lägenheten, slängde in tvätten tog dom nycklarna till tvättstugan och låste, gick upp till lägenheten. ooooh shiiiit mina lägenhetsnycklar ligger i tvättstugan. så jag trippade ner där igen, jaaa just det tvättstuge nycklarna går inte till källardörren. (Y) perfekt. hade pyjamas och morgonskor på mig och ingen mobil. gick upp alla tre våningar och plingade på till min granne. hon är bäst. hon va hemma. tack o lov. så jag trippade ner med hennes nycklar och hämtade mina nycklar för att komma in i min lägenhet. vilket projekt.
men nu är jag hemma igen. hahaha håller på att koka potatis till gulashsoppan (Y) mumsigt.
sen blir det jobb, ska hoppa in extra. så jag jobbar 16-22. helt okej. så evelina kommer hem sen och får fortsätta med tvätten. vilket team vi är!

både måndag och tisdag har det varit jobb 10-22. och i måndags efter jobb va beccy och evelina här så då blev det käk och mys sen somnade vi gott. i går efter jobb åkte jag o min sambo till sis och hennes sambo på middag. mumsigt. sen va vi hemma någonsång vid 1. =)
och nu har jag städat hela lägenheten och tvättat golven och håller på att tvätta o laga mat. riktig hemma fru. =)
förövrigt längtar jag till lördag för då ska jag evelina, sis och kasnke pappa på roadtrip till helsingborg. och vad jag ska göra där får ni reda på i början av nästa månad i think. om allt går som det ska. jaaadå.
nä nu ska jag göra lite nytta. ha det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0