Oooh girls just wanna have fun

IGÅR TILLBRINGADE JAG 4 TIMMAR HOS FRISÖREN. KLIPPTE OCH FÄRGADE OCH JAG ÄR HEL NÖJD. TAAACK TESSAN FÖR DIN OTROLIGA INSATTS PÅ MITT KATASTROF HÅR :) DÄREFTER TOG JAG, EVE OCH TESSAN EN FIKA PÅ EH INNAN JAG OCH MITT HJÄRTA AGERADE STÄDERSKOR HOS FREDDE. ACK VAD DENNA KILLE HAR SAKER OCH SOM GRÄDDE PÅ MOSEN HAR HAN NOLL KOLL. HITTADE 17 PRESENTKORT PÅ OLIKA STÄLLEN PÅ MELLAN 400-1500 KR. DET ÄR INTE LITE HELLER. OCH TJEJER SOM VI ÄR TÄNKER VI PÅ ATT SLÖSSA OCH GÖRA FINT SÅ VI PACKADE IN OSS I BILEN (LINDA OCH HAMPUS VA OXÅ MED) OCH TOG FÄRDEN MOT IKEA. JAPP. BRA BLEV DET IAF, MINDRE BRA NÄR VI HÖLL PÅ ATT TA UPP ALLA SAKER OCH SÅG ATT JAG, FREDDE OCH HAMPUS HADE FÅTT PARKERINGSBÖTER PÅ 500 KR VAR. DET ÄR TACKEN DET FÖR MAN ÄR SNÄLL OCH HJÄLPER TILL. TVI. IAF SEEN KOM MÄRDA, JIMMY,TOBBE, ANDREE, MIA, ANNA OCH JESPER SÅ BLEV DET PH OCH SNACK. SEN ÅKTE JAG OCH EVELINA HEM OCH NANNADE. NU JOBBAR JAG OCH SLUTAR KL 22. JAG GILLAR DET. SNART ÄR DET HELG IGEN OCH DET ÄR DUNDER SKÖNT. HOOJ

all for you.

TRÄNINGSVÄRK. i både benen och rumpan. undrar vad jag gör om nätterna? helt sjukt. dagen idag har varit mysss. vaknade upp med evelina och sen har jag bara tagit det så lugnt som det går att ta det. har handlat mat o allt annat så nu är här uppfyllt igen. har även betalt räkningar osv. älskade lön.
ikväll ska jag laga mat och efterrätt till evelina kommer hem sen blir det bara en myskväll här helt enkelt.

i morgon klockan 10 ska jag till tessan och klippa mig o färga håret. nu är det slut på att ha denna troll frisyren haha. sen har jag tvätttid på eftermiddagen. blir bra.

sen onsdag, torsdag och fredag är det jobb. lördag o söndag är jag ledig och då ryktas det om att det blir törringe, måndag är det jobb, tisdag ledig, onsdag jobb, torsdag ledig, fredag - söndag jobb.
i love my life.

  

  

  

  

orkar inte lägga in fler. haj


God dag?! Neeej

OM NÅGON HADE FRÅGAT MIG HUR JAG MÅR IDAG SÅ SKULLE JAG BARA KUNNA BESKRIVA DET MED FÖRJÄVLIGT. ASSÅ DET ÄR HEMSKT OCH PRICKEN ÖVER I:ET ÄR ATT MAN MÅSTE JOBBA IDAG . DOCK BARA I 3 TIMMAR TILL. DAGEN IGÅR VA GALEN, BÖRJADE MED ATT JAG FICK SLUTA TRE TIMMAR TIDIGARE DVS KL 5 BARA FÖR JAG SKULLE HINNA BLI KLAR. KLOCKAN 10 I SEX BEFANN JAG MIG HOS EVELINA OCH DÅ HADE JAG HUNNIT BADA, SMINKA MIG, TA PÅ MIG & VARIT HOS MAMMA O PAPPA. FÖÖÖR JÄVLA SNABB. JAG OCH EVE ÅKTE IAF TILL ÖBERG DÄR FÖRFESTEN SKULLE ÄGA RUM SEN BÖRJADE VI KLÄ UT OSS OCH DRICKA. DÖÖÖÖ BALL. SEN ÅKTE VI TILL FESTEN OCH FY JÄKLEN VA FULL JAG VA. ALLA SOM KÄNNER MIG VET ATT JAG HATAR ÖL OCH ATT JAG SPYR BARA JAG SER EN ÖLBURK - IGÅR HALSADE JAG EN HEL, ALLT FÖR MITT LAGS SKULL. VI KOM 4 AV 8 PÅ DET MOMENTET OCH ALLA ANDRA VA KILLAR SÅ JAG ÄR DÖÖ NÖJD. IAF VANN MITT LAG ALLA TÄVLINGAR. VI VA BÄST. DET BJÖDS IAF PÅ GOD MAT, DANS, ÄNNU MER SPRIT OCH SKIT TREVLIGT SÄLLSKAP. KVÄLLEN SLUTADE IAF MED ATT JAG FÖLJDE MED GRABBARNA TILL STORESTJÄRNA FÖR EFTERFES OCH SEN SOMNADE VI VID HALV 6 OCH JAG HADE EN SNARKANDE VARELSE I ÖRAT MEN JAG GILLAR DET. I MORSE NÄR KLOCKAN RINGDE VA JAG MER DÖD ÄN LEVANDE. TACKADE NEJ TILL SKJUTS FÖR ATT HÄMTA MIN BIL, UTAN JAG GICK HELLRE DOM 2 KM SJÄLV. DUM I HUVUDET SOM MAN ÄR. TACK GRABBAR FÖR IGÅR, HAR ALLTID LIKA BALL MED ER. FOTO KOMMER SÅ FORT JAG BLIVIT MÄNNISKA IGEN. I MORGON ÄR JAG LEDIG OCH JAG HOPPAS JAG FÅR SOVA TILL KVÄLLEN sÅ DÖD ÄR JAG. HAJ

90-talet för hela slanten idag

JAG ÄLSKAR MITT JOBB, SPECIELLT DET JAG ÄR PÅ JUST I DENNA SEKUND. HUR KAN JAG NÅGONSIN TROTT ATT ICA VA BRA DÄR JAG JOBBADE RÖVEN AV MIG ALLTID OCH FICK UT EN LÄN PÅ 17. HELT SJUKT. MEN SOM SAGT VA DET MINA ARBETSKAMRATER JAG GILLADE SOM ATTSINGEN, DET VA DOM SOM GJORDE SÅ MAN VILLE KOMMA DIT OCJ SRNDEN ALLA KUNDER SÅ KLART. MEN DETTA JOBBET DET ÄR GULDVÄRT. I LOVE IT. IAF IGÅR EFTER JOBB ÅKTE JAG HEM DÄR EVELINA BEFANN SIG, HON FIXADE SIG SEN BEGAV VI OSS TILL MAMMA& PAPPA, SEN EN SVÄNG TILL SIS FÖR EVE VA NYFIKEN OCH DÄREFTER TILL STJÄRNA DÄR GRABBARNA VA. KVÄLLEN SLUTADE IAF PÅ SHAKESPEAR I HÖLLVIKEN MED GÄNGET. NÄR EVELINA TRÖTTNADE PÅ DET KÖRDE JAG HENNE HEM OCH JAG SJÄLV FORTSATTE TILL MAMMA & PAPPA FÖR ATT SOVA, BLEV DOCK VÄCKT VID 4 FÖR GRABBSEN RINGDE DÅ OCH VILLE ATT JAG SKULLE TILL STJÄRNA MEN JAG PALLADE ICKE. SÅ JAG SOMNADE OM. VAKNADE LITE I 9 I MORSE FÖR JAG HADE LITE ÄREDNDE ATT FIXA INNAN JOBB SÅ JAG PASSADE PÅ ATTHANDLA BULLAR TILL GRABBARNA INNAN JAG KÖRDE TILL JOBB. GLADA BLEV DOM IAF :) NU ÄR JAG IAF PÅ JOBB OCH SOM RUBRIKEN AVSLÖJAR SÅ ÄR DET 90-TAL/ AVSKED/20-åRS FEST IKVÄLL. KOMMER BLI DÖÖ BALL, SYND BARA ATT MINA HAGGOR EVE O LINDA SKA MED. MEN JAG SKA DIT MED KILLARNA SÅ DET BLIR NOG BRA. KAMERAN FÖLJER MED IAF. HÖRS EFTER HELGEN HAAAJ

I wanna write his name in the sky

JAG HAR KOMMIT PÅ ATT DET SÄMSTA SÄTTET ATT VAKNA PÅ ÄR NÄR ENS GRANNE BORRAR I VÄGGEN BREVID, SPECIELLT OM DET ÄR BETONGVÄGGAR. KLOCKAN 10 I MORSE STOD JAG OCH EVELINA GIVAKT I SÄNGEN FÖR DET VA JUST DET SOM HÄNDE, GRANNEN BORRADE. EN STUND EFTER BLANDADES DETTA LJUD MED VÄRSTA DUNKA DUNKA MUSIKEN. UNDERBART. SÅ JAG GICK UPP OCH HOPPADE NER I BADET OCH NÄR JAG SATT DÄR I BADKARET FICK JAG DET FÖRSTA SAMTALET SOM VA FRÅN ETT JOBB JAG SÖKT INNAN DÅ, SJÄLVKLART TACKADE JAG INTE NEJ UTAN JAG TOG DET OXÅ. SÅ NU ÄR JAG MED TRE JOBB. JAG GILLAR DET. DETTA ÄR ETT NATTJOBB OCH DET BÄSTA ÄR ATT JAG ÄR LEDIG MER NU ÄN VAD JAG VA NÄR JAG JOBBADE PÅ ICA OCH JAG FÅR MER LÖN NU. GALET UNDERBART. IAF EFTER DETTA TREVLIGA SAMTAL RINGDE MIN GAMLA CHEF FRÅN ICA OCH UNDRADE OM JAG VILLE KOMMA TILLBAKA, MEN DÄR TACKADE JAG NEJ. DET TILLHÖR MITT FÖRFLUTNA NU. IAF EFTER DESSA SAMTAL HADE JAG OCH EVE EN MYSIG FRUKOST. ( JAG ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA. TACK FÖR ATT DU FINNS I MITT LIV OCH TACK FÖR ATT DU BOR HOS MIG HAHAHA) EFTER DET BEGAV VI OSS NER TILL TESSAN PÅ SALONGEN OCH JAG BOKADE TID. PÅ TISDAG KL 10 SKAÀ MITT HÅR AV, TROR DET KOMMER BLI DÖÖ BRA :) EFTER DET BLEV JAG PÅKÖRD AV EN BIL BAKIFRÅN PÅ VÄG TILL JOBB. MEN SOM VANLIGT KAN BETTAN STÅ EMOT DET MESTA SÅ DET BLEV INGEN SKADA SKEDD. NU SKA JAG KÄKA LUNCH. KRYA PÅ DIG LINKI. PEACE OUT

all my life, i've prayed for someone like you

hej gubbar.
dagen igår på jobb blev inte allt för lång inte. åkte hem sen dä björn fortfarande befann sig så vi chillade här sen åkte vi o handlade, vilket verkligen behövdes. kyckling, bea sås och pommes stod på menyn och på kvällen kom stjärna, tobbe, fredde, evelina och hampus. mycket mysig kväll med filmen " A man apart"
vid 1 slängde jag och evelina ut grabbarna och vi sussade sött.
i morse va det uppstigning klockan halv 12 in i badet sen iväg till limhamn för möte med min chef. gick bra, efter en timme åkte jag hem till linda så blev det käk o mys där. därefter åkte vi till sho o hämtade mina klänningar, sen till grabbarnas fotbollsträning och glodde. därefter gick färden till mor och far och efter det till linda. haggan börjar bli sjuk. så hon stannade hemma och jag åkte och hämtade evelina på jobb runt 21. sen körde vi hem här o bakade muffins och nu är suggan jobbig. vi ska kolla film nu innan hon bålar upp hela lägenheten med rökelser o tändaren.

i morgon är det jobb, lördag och söndag med sen på lördag kväll är det 20årsfest/avskedsfest/ maskerad. ska bli dööö ball om jag får med mig haggorna annars går jag dit med the grabbs.
ha en trevlig helg om vi inte hörs innan. haj

Good girls gose bad

DETTA ÄR FÖRSTA JOBBE DAGEN DENNA VECKAN OCH JAG ÄR SÅÅÅ TRÖTT - DET ÄR FAN INTE OKEJ. OCH RASTLÖS ÄR JAG OCH HUNGRIG. OCH VAD RESULTERAR DET I? JO ATT JAG HAR KÄKAT EN PAJ, EN STOR PAPRIKA, 2 BANANER OCH TVÅ APELSINER. INTE KONSTIGT ATT MAN BLIR LITE SÅDÄR LÖNNFET. ICKE LÄTT. IGÅR VA DET IAF ÖL OCH VIN KVÄLL HOS MIG, DET BJÖDS IAF PÅ EN HEL DEL MYS OCH SKRATT. SEN SLUTADE DET MED ATT JAG HADE ÖVERNATTNINGSGÄSTER SOM VÅLDGÄSTADE MIN BÄDDSOFFA. PRECIS SÅ SOM DET SKA VARA. HADE DOCK SVÅRT FÖR ATT SOMNA OCH NÄR FREDDE GICK I MORSE HADE VI EN LITEN KONVERSATION INNAN JAG SOMNADE OM SÅ GOTT IGEN. NU ÄR DET JOBB FRAM TILL 10. OCH I MORGON SKA JAG PÅ MÖTE KL 13 DÄREFTER SKA JAG FIKA MED VEROVETO SÖTNOSEN. SKA BLI DÖÖ TRREVLIGT :)

=)

btw har jag bestämt mig för att jag ska se ut så här igen dom följande månaderna





dvs ljusare och kortare hår. trivdes i det och jag tror jag kommer göra det
denna gången med. för man kan göra sååå mkt mer med kortare hår
än med den hän kaluffsen jag har nu ;)


even the best fall down sometimes

dagen igår va mys. blev frulle och chill med sis, evelina och björn fram till lite över tre. sen körde jag o sis till vellinge och hämtade ut paket och därefter va det firande hos mamma. tror hon blev rätt glad för presenten. bjöds iaf på god mat och trevligt sällskap. jag va nog kvar till 9 därefter körde jag hem och strök gardiner med mitt nya strykjärn som jag fick i julklapp. mycket rogivande och fint blev det. sen sammlade jag en jäkla massa vuxenpoäng när jag sorterade alla viktiga papper så som räkningar, anställningspapper, lönelappar och lappar från mina lägenheter  mm och satte in allt i en pärm. förjävla bra.
sen fick jag fint besök av evelina, björn och hampus. kvällen blev lugn och alldeles perfekt. satt och spelade kort och hade allmänt trevligt. sen drog grabbarna och jag o evelina låg kvar i soffan en stund o mös. sen va det sängen som gällde.
vaknade inte förrän lite över 1 idag. behövdes verkligen, för sömn är något jag inte fått mycket av på senaste tiden. =) sen badade evelina och jag vattnade blommor, diskade, damsög och torkade av golvet. sen städade hon badrumet och jag gick ner till tvättstugan o började tvätta. sen blev det lite käk när björn kom =) och nu är evelina o björn iväg en sväng. ikväll ska vi laga spagetti och köttfärssås sen får vi se vad som händer.
i morgon är det iaf jobb 10-22
btw längtar jag till helgen fast att jag jobbar hela helgen men det hindrar inte mig från att göra saker.
hoooj

say what you need to say

nu har jag snart haft en veckas ledighet. helt fantastiskt underbart. ledighet är något som jag absolut inte blivit bortskämd med men fy fan va skönt det är att vara ledig.
helgen har varit underbar som vanligt. fredagen tog sin start med att jag vaknade och ringde till evelina, hon skulle tvätta så jag hoppade in i duschen och körde dit. låg och slööade i några timmar sen vid 6 körde vi hem tioll mor och far och käkade mat med dom =) sen ringde öberg så vi körde hem till honom där ala oxå va. satt där en stund innan vi körde dom till examenfest =) därefter begav sig jag o evelina till hennes kusiner där hennes föräldrar va och där blev det kortspel och allmänt mys =) när vi ansåg sen att vi hade varit tillräckligt sociala körde vi hem till hanna där felicia och linda oxå befann sig. satt och snackade sen körde jag och evelina hem till henne o nannade.
vid 3 vaknade jag av att öberg ringde så då körde jag o hämtade han o stjärna o två andra. dumpade av dom andra sen körde vi hem till stjärna o snackade massa sen somnade vi där.

i lördags vaknade jag vid 10 för öberg kom på den genialiska idén att han skulle träna. tack och adjö. jag lyckades självklart inte somna om så jag och stjärna satt o kollade på paradise hotell. mycket trevligt. vid 12 kom öberg igen och med sig hade han lille stjärna. tv-spel och snack sen tog jag färden mot linda och däefter vidare mot mig. fixade oss sen va det dags för paaaarteeeey. killarna va sega så jag o linda åkte dit o hämtade öberg o körde hem till honom för det va dääär förfesten skulle äga rum. shoobaloo. folk trillade in och antalet sutade nog på 18 st. ball hade vi spciellt med jeppes gitarr och allsång. skulle laga fin middag men det slutade med pizza från pizzerian (Y) när alla fotbollsmatcher va över åkte vi till stan, närmre bestämt chili. full som ett svin dansade vi natten lång, gratis drinkar och allt annat hela kvällen. underbart. när dom stängde tog vi vårt pick o pack  och gick till max för nattamat. den satt där den skulle, jag tog doggybag med mig hem till stjärna, snäll som jag är. när vi va nöjda med stadslivet tog vissa hummer-taxi och vi tog svarttaxi med classe på golvet hahahaha. färden va mot store stjärna och efterfest. helt galna. har nog inte mått så bra påå länge, redbull - jäger är mitt nya. mums. 12 pers staplade in hos stjärna runt 4 snåret. festen och drickandet fortsatte till 8 på morgonen. helt galet roligt hade vi. och jag har nog aldrig varit så på G.
somnade på golvet med linda brevid mig.

söndagens morgon va absolut inte något roligt alls. va det någon som sa bakis? såg ut som fan och kände mig 1000 ggr värre än vad jag kände mig. åt iaf en cheesburgare där, gick till öberg o hämtade bilen sen körde linda o jag hem till mig där vi sov en stund. sen kom evelina o vi åkte o handlade sen lagade vi fyllda pannbiffar, potatis, svampsås och gele till det mumsigt. vid 9 lämnade jag eve och linda så körde jag till stjärna o kolla  film med stjärnorna o öberg. mysss. sen lämnade jag dom vid 02.00 och vid 03.00 kom sis till mig. helt galna men vi käkade gott och drack te och snackade skit. sen somnade vi runt 6. =) och vankade när evelina ringde vid 12. nu ska jag, sis och nelly gå o handla bullar. evelina o björn kom nyss o dom ska vänta här sen blir det frulle och ikväll ska vi fira världens bästa mamma som fyller år. wiiie.
nu kurrar magen haj

walking in memphis

hej mina vänner:D
här sitter jag på mitt storarumms golv och blir plågad av evelina!
hon slingar mitt hår. och det har jag inte gjort på evigheter så jag hade glömt hur smärtsamt detta va!
var o vartannat ord som kommer från min mun är typ: aaaaaj, du är en fitta. hahahahaha.
men hon är söööt hon, evelina. btw har hon hjälp mig att städa ut hela juken idag, dammat hela lägenheten, plockat undan, vattnat blommorna, damsugat o torkatgolv, skurat hela badrummet mm. underbart.
sen tog vi en rask promenad till affären o handlade frukt sen blev det fruktsallad och glass. mumsigt.
nu ska jag gå haaaaj

She's a good girl, Loves her mama

HEJ GUBBAR. IDAG ÄR JAG TRÖTT OCH JOBBIGT ÄR DET NÄR LEDIGHETEN LOCKAR MEN MAN KOMMER LIKSOM ALDRIG TILL DEN PUNKTEN NÄR DET SKER, OCH NÅGOT SOM ÄR ÄNNU JOBBIGARE ÄR ATT PENGAR STYR DET MESTA OCH DET BEHÖVER MAN ALLTID DÄRAV SVÅRT ATT TACKA NEJ TILL JOBB. SÅ I MORGON MINA DAMER OCH HERRAR ÄR DET JOBB FÖR 10 DAGEN I RAD OCH ALLA SOM KAN RÄKNA KAN LÄTT RÄKNA UT ATT PÅ DOM DAGARNA HAR JAG JOBBAT 112 TIMMAR. ALDRIG FEL MED LITE CASH. SEN SKA JAG STÅ PÅ MIG OCH HÅLLA MIN LEDIGHET TILL ONSDAG NÄST VECKA. PUNKT SLUT. KÄNNS SOM OM NÄR KLOCKAN SLÅR 22 OCH JAG SLUTAR SKA JAG ÅKA HEM OCH GÖRA HUVUDHOPP NER I SÄNGEN SÅ TRÖTT ÄR JAG, HEJDÅ

Tjohopp

HÄR SITTER JAG PÅ JOBB OCH KÄKAR PEPPARKAKOR MED ÄDELOST PÅ. DET ÄR GOTT DET. OM TVÅ TIMMAR SLUTAR JAG OCH DET SKA BLI DUNDER SKÖNT. KVÄLLEN IGÅR BLEV LUGN MEN DOCK INTE HEMMA HOS MIG UTAN HOS STJÄRNA SOM VANLIGT MED ÖBERG, LILLE & STORE STJÄRNA, FILLE OCH ALA. HÄRLIGA GRABBAR DET. 2FILMER, TE & MYS SEN GICK VI OI LA OSS RUNT 2. STJÄRNA HADE KÖPT 5 NYA KUDDAR SÅ NU SLIPPER VI SLÅSS OM DOM DÄR VA. VAKNADE IAF RUNT7 I MORSE NÄR ÖBERG GIK UPP, DEN JÄVLEN SKA TILL VIMMERBY OCH JOBBA I EN VECKA SÅ JAG SA HEJDÅ TILL HNOM OCH SOMNADE OM. VAKNADE VID  8, KÖRDE OCH HÄMTADE TILL EVELINA OCH HÄMTADE HENNE SEN KÖRDE VI HEM TILL MIG SEN VA DET DAGS FÖR JOBB, LUNCHADE MED EVE OCH SEN HANDLADE JAG MED HENNE OCH NU SITTER JAG HÄR. FICK JOBBA I MORGON OXÅ, VILKET MENAS MED 100 TIMMAR PÅ 9 DAGAR (Y) MEN SEN ÄR JAG LEDIG TILL NÄSTA ONSDAG VILKET ÄR DÖÖÖ SKÖNT. SKA GÖRA LITE NYTTA NU BYEBYE

tiondejanuaritvåtusentio

igår somnade jag klockan 12, helt utmattad. 03.50 ringde öberg och 04.10 satt jag i bilen påväg på till stan för att hämta öberg, lille stjärna och Ala. dom hade varit ute och partat. =) körde ala hem sen fortsatte vi hem till Store stjärna där fille oxå befann sig. snack och musik fram till klockan blev 6 sen somnade vi. sov sådär bra eftersom jag delade en soffa hahaha. så vid 9 kunde jag inte sova mer så då körde jag hem.
sen va det jobb. och det gick mycket mycket bra =) fick ta ett extra pass i morgon  så det blir den 8 dagen i rad och efter den dagen har jag jobbat 88 timmar på 8 dagar (Y) men sen o andra sidan är jag ledig tisdag, onsdag och torsdag. och detta gillas såååååå mycket. har iaf hunnit med att slänga ner julgranen i säckar idag. jävlar va den barrar för övrigt är detta sista gången jag har en stor barr gran i en lägenhet. ALDRIG mer. så i morgon eller på tisdag hade jag tänkt att köra o kasta den. jappjapp.
förövrig tror jag att kvällen blir lugn och skön men sen vet man ju aldrig med mig...

Evelina och Linda



dessa här två suggorna umgås jag väldigt mycket med!
och man kan inget annat än att älska dom.
dom fanns i mitt liv innan men dom försvann pga vissa omständigheter,
men nu när dom är tillbaka så älskar jag det mer och mer för varje sekund.
fast ni är VÄRLDENS jobbigaste när ni är fulla. men jag gillar det ^^
och dom som säger att man inte kan umgås tre st för då blir alltid en utanför
kan ta sig någonstans för det kan man visst... och det har vi bevisat =)


lördag lördag älskade lördag

jag känner mig som en gammal tant! jag ligger hemma och nerbäddad i min säng och är trött. en lördagskväll. har ingen ork alls, skulle igentligen på sexparty och sen fest med mina tjejer men orka jag? icke.
liksom alla andra dagar denna veckan har jag jobbat. jobbade 10-20 därav min trötthet.
i går jobbade jag 13-22 sen åkte jag hem till mamma o pappa, tog deras bil sen ringde öberg mig så jag stack till stjärna där öberg och lille stjärna va. vi satt o snackade skit och spelade fifa sen fick vi ett ryck o körde till Mia som hade fest. kul att träffa alla gullungar igen. =) efter någon timme bestämde vi oss för att köra till mc donalds, handlade hem mat till stjärna sen blev det mys och käk där. sen stack lille stjärna, och jag, öberg o store stjärna nannade gooott.
i morse ställde jag min klocka på 08.30. kill me.snackade lite med övberg innan jag stack.
åkte hem och duschade sen till jobb. har varit i hasslebro (ligger utanför eslöv) med jobb idag. mycket trevligt. och nu är jag trött. så nu ska här sovas.
nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag och fredag sen ska det supas och festas. i like it!  sen har jag bokat tvätttid och julen ska städas ut. skööönt.
nä ha det bra mina vänner

Underbart

INNAN JUL VA DÄR EN KUND FRÅN ICA SOM HADE LETAT UPP MITT NUMMER PÅ HITTA.SE FÖR ATT RING OCH FRÅGA HUR DET VA MED MIG OCH VAR JAG HÖLL HUS, OCH SEN VILLE HAN ÖNSKA MIG GOTT NYTT ÅR OXÅ. SÅNT GÖR EN GLAD, IDAG HÄNDE DET IGEN, EN ANNAN KUND RINGDE, OCH SEN HAR JAG HAFT 5ST SOM SKRIVIT TILL MIG PÅ FACEBOOK ATT DOM SAKNAR MIG OCH ATT DET INTE ALLS ÄR LIKA SKOJ ATT HANDLA DÄR OCH POSTABREV NÄR INTE JAG ÄR DÄR. TRÄFFADE ÄVEN PÅ EN KUND PÅ MAXI SOM KRAMADE MIG OSV. JAG BLIR SÅ RÖRD :( JAG ÄLSKADE MITT ICA, ALLA KUNDER OCH ALLA SOM JOBBADE DÄR IAF NÄR JAG JOBBADE DÄR. SNART SKA JAG KOMMA OCH HÄLSA PÅ MINA FAVVISAR :) NU SKA JAG JOBBA VIDARE. HA DET SÅ BRA:)

Underbart

INNAN JUL VA DÄR EN KUND FRÅN ICA SOM HADE LETAT UPP MITT NUMMER PÅ HITTA.SE FÖR ATT RING OCH FRÅGA HUR DET VA MED MIG OCH VAR JAG HÖLL HUS, OCH SEN VILLE HAN ÖNSKA MIG GOTT NYTT ÅR OXÅ. SÅNT GÖR EN GLAD, IDAG HÄNDE DET IGEN, EN ANNAN KUND RINGDE, OCH SEN HAR JAG HAFT 5ST SOM SKRIVIT TILL MIG PÅ FACEBOOK ATT DOM SAKNAR MIG OCH ATT DET INTE ALLS ÄR LIKA SKOJ ATT HANDLA DÄR OCH POSTABREV NÄR INTE JAG ÄR DÄR. TRÄFFADE ÄVEN PÅ EN KUND PÅ MAXI SOM KRAMADE MIG OSV. JAG BLIR SÅ RÖRD :( JAG ÄLSKADE MITT ICA, ALLA KUNDER OCH ALLA SOM JOBBADE DÄR IAF NÄR JAG JOBBADE DÄR. SNART SKA JAG KOMMA OCH HÄLSA PÅ MINA FAVVISAR :) NU SKA JAG JOBBA VIDARE. HA DET SÅ BRA:)

=)

good dag mina vänner, här sitter jag på badrumsgolvet och bloggar medans vattnet i badkaret bara stiger. kommer inte ihåg senast jag badade eftersom det tar mycket längre tid på morgonkvisten än att duscha, och varje minut är viktig på morgonen. jaadå.
jobb gick bra i onsdags. och efter jobb åkte jag hem och diskade undan allt hemma i lägenheten. snackade med the grabbs som nyss hade kommit hem från sin skidsemester så det va bara att sätta sig i bilen och köra till dom (Y) kul att dom va hemma igen iaf. hade en trevlig kväll som vanligt och sen däckade jag o öber hos stjärna. en sak va synd o de va att nelson ringde mig när jag va där o sa att han va utanför mig, en galet bra överrasking och sjukt jobbigt att jag inte va hemma =( blää.
i går vaknade jag 06.45 bara för att väcka öberg. see så snäll jag är. hahaha. iaf lite i halv 8 körde han till jobb och jag körde hem till mamma och duschade o sov i 1½ timme sen va de dags för det andra jobbet.
det gick oxå helt underbart. lite långtråkigt är det allt med 13 timmar men jag jobbade med isabelle igen och hon är hur goo som hellst. =) när jag slutat åkte jag hem till stjärna igen där alla grabbar va=) vi kollade film o så sen vid 2 somnade vi.
i morse vaknae jag av att öberg gick upp så då transkade jag oxå upp och körde hem, sov vidare och nu sitter jag här. i badrumet o bloggar. men nu är vattnet klart så nu ska jag bada. sen blir det jobb till 22 ikväll. braaa dääär. ha det

Viva la vida

HELLO HELLO GOTT FOLK  HÄR SITTER JAG PÅ JOBB, HAR CA TIO TIMMAR KVAR AV DENNA ARBETSDAG  OCH CA 52 TIMMAR JVAR PÅ ARBETSVECKAN. LÅTER HÅRT OCH DET ÄR DET MED, MEN BRA PENGAR GRABBAR :) I MÅNDAGS TOG JU DET NYA JOBBET FART, JAG GICK BÅDE BRVID OCH JOBBADE. JOBBADE MED UNDERBARA ISAABELLE OCH GUUD SÅ SKOJ VI HADE. LITE TRÅKIGT ATT HON SLUTADE 6 OCH JAG BLEV ENSAM DÅ FRAM TILL 23. NÄR JAG KOM HEM TILL MOR OCH FAR EFTER JOBBET SÅ VA JAG SÅÅÅ DÖD, 13 TIMMARS ARBETE TAR HÅRT PÅ EN. GICK IAF OCH LA MIG DIREKT. DAGEN EFTER RINGDE KLOCKAN ALDELES FÖRTIDIGT MEN DET VA BARA ATT ACCEPTERA. BEFANN MIG PÅ JOBB 07.55 DVS FEM MINUTER INNAN JAG BÖRJADE. GJORDE ALLT JAG SKULLE SEN KLOCKAN 10 KOM LOUISE. MYCKET TREVLIGA ARBETSKOLLEGER OM JAG FÅR SÄGADET SJÄLV :) DAGEN RULLADE PÅ OCH LITE ÖVER 18 BEGAV JAG MIG TILL LINDA DÄR DET BLEV MYS INNAN VI ÅKTE TILL MIA DÄR DOM ANDRA VA. 22.00 HÄMTADE VI EVELINA OCH SEN KÖRDE VI HEM TILL MIG OCH NANNADE. MYSIGT ATT HA MINA PINGLOR DÄR IGEN;) IDAG VA DET JOBB KL 10 SLUTAR 22. SEN I MORGON 10-23 PÅ DET NYA JOBBET,  FREDAG 12(13?) -22, LÖRDAG & SÖNDAG 10-20. UNDERBART MED JOBB. MEN HAR FÅTT EN KÄNSLAAV ATT JAG TAGIT PÅ MIG LITE FÖR MKT KANSKE. MEN SEN O ANDRA SIDAN ÄR NÄSTA VECKA DÖÖÖ LUGN. JAG GILLAR DET. NU SKA JAG SLUTA SKRIVA. HA DET

meet me halfway

nu är jag trött. har hållt igång hela dagen och när man sätter sig ner så kommer tröttheten bara ösande över en! dööö jobbigt. men jobbet gick bra idag. slutade 8 och därefter åkte jag hem, packade lite saker sen till vellinge för att hämta min mobil och sen hem till mamma o pappa. nu är kag här och vi har nyss käkat. hade ett väldigt trevligt samtalsämne dvs sprit och fylla! hahaha jag o sis berättade om våra nyårar och min gårdag! dock inte alla detaljer HÖHÖHÖHÖ. men full som fan va jag iaf igår. hade tänkt att sova innan 11 ikväll eftersom jag ska jobba 10-23 i morgon. japp 13 timmar. men det ryktas oxå om att min februarilön kommer börja på en 3 och ha ett x antal 0 efter sig. Detta gillas. nä nu ska jag bege mig. ha det

Sexy Bitch, damn girl damn

hej mina vänner!
hoppas ni mår bra och inte mår som jag! hahaha. kvällen igår va helt sjuk, obeskrivligt ball. började med att jag åkte o tvätta bilen med mamma o pappa sen åkte jag hem och slappade som fan! snackade med matti och foppa på msn och det ryktades om utgång. jaaadå! kvart över 6 hoppade jag in i badet och kvart över 7 satt jag på bussen påväg till stan. buss liksom?! när händer detta? iaf väl framme hos matti snackade vi som fan och började kröka. kul att träffa hans föräldrar igen eftersom det va evigheter sen sist. runt halv tio traskade vi till foppa. heeello mycket folk! men ball hade vi och fulla blev vi. dagens höjdpunkt va när annika kom. lilla annika som man inte träffat på år och dagar. galet skoj. hos foppa stannade vi nog till 1 kasnke sen tog jag o annika taxi till båten och där va ju inte lite folk inte! när dom skulle stänga begav vi oss traskande i klackar och 100 minusgrader till Etage. annicka åkte hem och jag gick in där själv. hahahahah vem gör något sånt ens?! utan mobil eller något eftersom den skulle matti ha men han hade gett den till linda och evelina. efter en timme hittade jag grabbarna och vi dansade som aldrig förr. hade sjukt ball. sen när dom stängde där begav vi oss hem. eller jag sov inte hemma inte. mohahaha.

i morse vaknade jag 10, klockan ringde då. efter 3½ timmes sömn. tog taxi till  södervärn för jag fattade mig int epå bussarna, sen bussen hem. nu har jag nyss badat och om 50 minuter börjar jag jobba! jag gillar det.
så nu ska jag sätta fart. har ingen mobil så det är inte lönt att ni ringer. tack iaf för igår alla inblandade. hade en ofattbart rolig kväll. smack.

goood morgon god morgon!

hello hello my dear friends.
klockan är halv 3 och jag vaknade för 1½ timme sen! hur sjukt är inte det? jag har verkligen vänt på dygnet och det är inte alls bra. innan däckade jag innan klockan slog 23 nu somnar jag aldrig före 04.00 om jag inte tvingar mig själv. icke bra! har iaf varit duktig och pantat alla 128 flaskor och matat kattorna.
nu snart ska jag köra och  tvätta bilen (Y) sen städa lägenheten sen får vi se vad dagen har att erbjuda. blir iaf inget drickande för mig ikväll för i morgon är det jobb. och det är det som sagt resten av veckan med. ngn sa ngt om att det kanske blir att man hittar på ngt med some old friends? DETTA GILLAS. hejdå jag är trött


hej bloggis!

först av allt vill jag önska alla en god fortsättning på det nya året!
och sen vill jag berätta om mina senaste dagar soo here we goo!
i tisdags va det ju wooork for the first time. gick smidigt som fan. tror jag kommer trivas som fisken! därefter blev det tvätttid och halv slö dag. på kvällen blev jag uttråkad så jag snackade med evelina och linda och dom skulle till store stjärna så jag hängde på! kvällen va trevlig som vanligt och precis som alltid annars nannade jag över där med grabbarna när eve och linkan drog hem. underbart. tvingade Öberg att se film med mig fast denna gången gick vi o la oss klockan 6. det ni(Y)

i onsdags va det dags för lite andra saker så jag körde och hämtade evelina och därefter linda, släpte dom vid solariumet och begav mig till banken för att fixa med pengar. sen hämtade jag dom och vi åkte hem till mig. slappade exakt hela kvällen orkade inte göra ett skit och jag somnade ett X antal ggr eftersom man inte får så hemskt mkt sömn när man är med grabbarna inte! blev dock väckt när linda stod 3 cm från mitt huvud och smällde kastruller just för jag skulle vakna hahaha!  evelina och jag begav oss till Willies för att handla käk sen hem och det blev Pasta carbonara. mums. efter det fick vi ett ryck och begav oss till Store Stjärna än en gång. hemskt trevlig kväll. Linda  åkte hem och jag och evelina stannade. efter en stund kom fredde med mat från Mc Donalds och det va gott vill jag berätta. efter det körde jag evelina hem sen vidare till The Grabbs igen! blev barnvisor och snack innan vi gick o la oss. tvingade mig själv att somna klockan 3 och det gick rätt hyffsat tyckte jag.

torsdags morgon fick en alldeles för tidig start när evelina ringde mig 06.15. japp. skulle köra henne till jobb för hon började 07.00. DÖÖÖÖDA MIG. ville väcka Mini, Öberg och stjärna men jag lät bli. lite så där halv trött körde jag till evelina, dumpade henne på jobb sen vidare till linda och väckte henne. sen sov vi till halv 10 så hon hoppade in i duschen sen vid halv 11 hämtade vi evelina, fixade saker på systemet sen vidare till Nova Lund. efter det pkte jag och evelina till trelleborg och jag körde hem. badade och sen började jag fixa mig. vid halv 3 kom Shoooogoooofa och hämtade några klänningar från mig, fick sjuts av dom till Evelinas syster där vi gjorde vid oss det sista sen tog vi bussen till Vellinge och hanna H. förfesten började 5. tacka gud för att man inte drack ordentligt där inte! vid kvart i 7 kom taxibilarna och hämtade oss alla för att ta oss till FBU gården i Höllviken. det va här vi skulle fira att vårt nya år skulle träda fram. dö ball kväll med gratis drinkar, tre rätters middag, raketer, sjukt mycket folk, snappsvisor, Danskar och Dans. fast det va bordspalcering och alla runt mig va danskar så hade vi ball sen.
runt 2 kom mamma och hämtade oss, in om västra ingelstad för att hämta store stjärnas nycklar, en hel del kacklande i bilen och sen snubblade vi in genom dörren HAHAHAHA. nu va det dags för EFTERFEST. ringde dit dom andra och sen va vi jävlar i det på G. hade en sjuk kväll och dom sista groggarna skulle jag nog struntat i. men ball hade vi! evelina och linda stack som vanligt vid 4-5 ngt o vi andra höll på till 6 kasnke. sen gick vi o la oss. jag sov i en sovsäck med alla kläder på och brevis mig låg jesper med kostym osv. hahaha. döööball. har aldrig sovit skönare.

i morse vaknade vi nog någon gång vid 12 skulle jag tro. 40 minuter senare hämtade mamma mig. åkte hem och duschade och bytte om, hämtade bilen, körde och letade efter en affär som va öppen för att handla läsk sen in om Mc Donalds och beställde 20 cheesburgare. sen till Store stjärna igen. maten satt där den skulle vill jag bara meddela. Alla va helt döda. Öberg joinade oss och jag körde hem några av grabbarna sen blev det Fifa och städning och allt annat hela dagen. evelina och linda kom en runda och fredrik köpte gyrostallrik till oss. mumsigt. sen blev det film. Grabbarna började packa och linda o evelina åkte hem. vid 12 satte vi på en sista film och hade det mysigt sen vid 2 packade grabbarna ut sig i bilen för att börja den långa resan till branäs. för skidåkning. kände mig sååååå taggad på att följa med och trots tjat från the boys fick jag tacka nej. på måndag börjar jag mitt nya jobb. och hela nästa vecka är det jobb från morgon till kväll. 77 timmar grabbar. icke illa!

så nu är jag hemma, sleepless in Trelleborg. funderar på att nanna nu faktiskt. i morgon har jag absolut inga planer för fem öre. hade tänkt att städa lägenheten och sen panta burkar. fick 3 svarta sopsäckar av storestjärna. döööö snällt. felicia fyller 20 i morgon oxå och ska ha förfest sen blir det nog stan. men jag vet inte om jag ska joina eller inte. kan va bra att komma i form till nästa vecka. vi får se helt enkelt. nu ska jag iaf nanna.
avslutar inlägget med en bild från nyår på Evelina, mig och Hanna H. byebye



ps, tänk att jag hade klackaskor en hel kväll. herre gud!


RSS 2.0