=)

good dag mina vänner, här sitter jag på badrumsgolvet och bloggar medans vattnet i badkaret bara stiger. kommer inte ihåg senast jag badade eftersom det tar mycket längre tid på morgonkvisten än att duscha, och varje minut är viktig på morgonen. jaadå.
jobb gick bra i onsdags. och efter jobb åkte jag hem och diskade undan allt hemma i lägenheten. snackade med the grabbs som nyss hade kommit hem från sin skidsemester så det va bara att sätta sig i bilen och köra till dom (Y) kul att dom va hemma igen iaf. hade en trevlig kväll som vanligt och sen däckade jag o öber hos stjärna. en sak va synd o de va att nelson ringde mig när jag va där o sa att han va utanför mig, en galet bra överrasking och sjukt jobbigt att jag inte va hemma =( blää.
i går vaknade jag 06.45 bara för att väcka öberg. see så snäll jag är. hahaha. iaf lite i halv 8 körde han till jobb och jag körde hem till mamma och duschade o sov i 1½ timme sen va de dags för det andra jobbet.
det gick oxå helt underbart. lite långtråkigt är det allt med 13 timmar men jag jobbade med isabelle igen och hon är hur goo som hellst. =) när jag slutat åkte jag hem till stjärna igen där alla grabbar va=) vi kollade film o så sen vid 2 somnade vi.
i morse vaknae jag av att öberg gick upp så då transkade jag oxå upp och körde hem, sov vidare och nu sitter jag här. i badrumet o bloggar. men nu är vattnet klart så nu ska jag bada. sen blir det jobb till 22 ikväll. braaa dääär. ha det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0