Sexy Bitch, damn girl damn

hej mina vänner!
hoppas ni mår bra och inte mår som jag! hahaha. kvällen igår va helt sjuk, obeskrivligt ball. började med att jag åkte o tvätta bilen med mamma o pappa sen åkte jag hem och slappade som fan! snackade med matti och foppa på msn och det ryktades om utgång. jaaadå! kvart över 6 hoppade jag in i badet och kvart över 7 satt jag på bussen påväg till stan. buss liksom?! när händer detta? iaf väl framme hos matti snackade vi som fan och började kröka. kul att träffa hans föräldrar igen eftersom det va evigheter sen sist. runt halv tio traskade vi till foppa. heeello mycket folk! men ball hade vi och fulla blev vi. dagens höjdpunkt va när annika kom. lilla annika som man inte träffat på år och dagar. galet skoj. hos foppa stannade vi nog till 1 kasnke sen tog jag o annika taxi till båten och där va ju inte lite folk inte! när dom skulle stänga begav vi oss traskande i klackar och 100 minusgrader till Etage. annicka åkte hem och jag gick in där själv. hahahahah vem gör något sånt ens?! utan mobil eller något eftersom den skulle matti ha men han hade gett den till linda och evelina. efter en timme hittade jag grabbarna och vi dansade som aldrig förr. hade sjukt ball. sen när dom stängde där begav vi oss hem. eller jag sov inte hemma inte. mohahaha.

i morse vaknade jag 10, klockan ringde då. efter 3½ timmes sömn. tog taxi till  södervärn för jag fattade mig int epå bussarna, sen bussen hem. nu har jag nyss badat och om 50 minuter börjar jag jobba! jag gillar det.
så nu ska jag sätta fart. har ingen mobil så det är inte lönt att ni ringer. tack iaf för igår alla inblandade. hade en ofattbart rolig kväll. smack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0