fredagsmys

idag har de vatt en riktigt chilldag. dagen började med att jag vaknade av att tomas va här o la cement golv i hela garaget, för att överraska pappa. sen blev de frukost. och sen kom nina, tomas och jasmine för dom skulle kolla hur de blev. sen har de vatt chill. sen kom jasse o nina igen o visade mig hur man skulle vattna de för att de inte skulle bli sprickor i de. sen kom syster hem o då lagade hon mat till oss sen kom tomas igen o vattnade en gång till. sen vid 4 kom lilli och nelson och med sig hade dom littol, min lilla littol. så glad jag blev att se mina tre älsklingar. iiih. så blev de snack o mys och xbox. sen stack lissy för hon skulle jobba =( då fortsatte vi andra att mysa. beställde hem pizza o käkade de. sen kom mina föräldrar hem o då hade dom köpt massa sprit med sig så vi hjälpte dom att packa in. sen upp i min säng och kollade jönssonligan. och till sist några rundor domino. skit ball haha. sen kom sara. och sen stack dom.

detta att ni dök upp idag betydde sjukligt mkt för mig, ni betyder mkt. jag älskar er alla tre. alltid. mina hjärtan.

nu ska jag nanna, jobbar i morgon från 13-19. sen träffa flickorna kasnke =)
och på söndag från 12-19. sen kommer matti hem. wiiihooo så då blir de nog att träffa honom. =)

btw ska jag beställa tid hos ngn frisör o fixa håret till brunett igen. =P ngn som vet en bra frisör?
nu ska jag sova pusss

-

jag är uttråkad, mitt liv börjar bli uttråkat. jag måste göra ngt. ngt som inte tillhör min vardag nu något helt nytt. som att börja knarka kasnke, röka på till jag e så hög att jag inte vet vad jag heter eller åka runt överallt o bara lämna allt eller hitta ngn o ha ett impulsbröllop som man kommer ångra hela livet. bli på smällen o klämma ut några ungar, flytta? börja träna så jag få världens finaste kropp haha.
aaaarh ge mig ngt som inte finns i min väärld förtillfället. ngt spännande. ngt nytt ngt som gör mig lycklig. GEEEE MIG.
fram till jag hittar ngt så får väl mitt tråkiga liv fortsätta i samma riktning som vanligt.

-

igår va en skum dag :S mådde riktigt dåligt, mina tankar sken i väg som dom alltid gjorde innan och även igår gjorde dom de. snackade iaf massa med nelson om allt, alla jävla frågor utan svar. usch. sen blev de ett långt samtal med joakim oxå och de behövdes, käns bra att veta var vi står. jaja nog om tråkigheter,
jag hittade inte A walk to remember igår, ngn som har lånat den av mig? så de fick blev The notebook, iih underbar film massa tårar och käärlek. sen blev de Saw 2. hahaha o jag va rädd men jag plågade mig igen hela helt själv, duktig´som jag är. sen blev jag nojig som fan haha. men men sånt är livet. har igentligen inte mkt att skriva så jag ska gå o fixa frulle nu, orkade inte laga mat igår så jag åt ändast frukost med joakim o dom sen blev de bara chips på hela dagen. o de e inget bra juuuh. men men ska gå nu ha de så bra  


.

jag trodde aldrig att jag skulle bli så här knäckt igen. aldrig. jag behöver er. varför tar livet en sån stor vändning? jag är inte berädd på detta. ge mig dom dagarna tillbaka igen

wiihoohooo

dagen igår va mys. snackade massa med både nelson o lissy igår o de kändes skönt. jag saknar er. :$ vid halv 1 kom jocke, chris och jasmina till mig. så blev de bad o mys i badtunnan till typ 3. haha va helt skrynkliga när vi gick upp. men de va skönt. sen lagade jag korv med bröd vid 4 och runt halv 6 gick vi o la oss. haha riktigt sjukt. efter jocke hade legat o spelat hela sin spelningslista för mig o spelat sims på sin mobil så lyckades vi somna. vakna ett antal ggr men sen somnade jag om. o sen sov vi till 14.00 gick upp o käka frulle. sen blev de film mys fram till lite över 5. då dom andra drog o jag blev ensam. haha
va ute o kollade mitt konto. och wiiiihhhhoooo trodde inte jag skulle få så mkt i lön efter bara 4 dagars jobb. men de va underbart. o jag längtar bara till nästa lön, fy fan. aarh över happy är jag, va tvungen att ringa mamma haha.
iaf nu e jag själv o lite halvt uttråkad o trött. undrar vad som kommer ske ikv. de vet man aldrig med mina friends. haha. antagligen blir de bara en lugn kväll o de gillar vi.
nu ska jag ta en dusch sen ska jag kolla på A walk to remember. de e kärlek.
ha de bra alla. pusspuss love love



jag är orolig för dig hjärtat. jag vet inte vad som håller på att hända med alla men de skrämmer mig. riktigt mkt. =( efter alla tårar som jag har gråtit både igår o alltid annars när ngt har hänt dig och mina andra nära o kära så har jag kommit under fund med att hur mkt man vill ngt så kan man inte få allt som man vill. jag önskar att de va som innnan mellan dig o mig o oss alla. ni va mitt liv. och alla har gått olika vägar. i bland brukar jag sitta o läsa igenom dom första konversationerna på msn som vi skrev, med ett smile på läpparna. allt va så mkt enklare innan. jag är lycklig nu med min familj o mina andra vänner, men jag önskar att jag fortfarande hade haft er i mitt liv, o att ni fortfarande hade varit en stor del av mig, de är ni. missförstå mig inte. men inte på samma sätt. nu är ni en stor del av mig geom allla minnen vi har tillsammans. jag önskar att de va genom att de va som förr när vi alltid hängde. men tiderna förändras och vi med dom. men glöm aldrig, aldrig att ni har alltid betytt mkt för mig, som om ni vore mina egna syskon o ni kommer alltid betyda så mkt fast jag inte vet ngt om er mer. men trots de kommer jag alltid finnas för er. alltid och jag kommer alltid älska er lika mkt. vad som än har hänt och vad som än händer.

onsdag

igår va de jobb, jävligt soft oxå. hände inte mkt och jag e sån som gillar att jobba för mina pengar o verkligen få ta i. men men en dag på detta viset är väl skönt. nina och mamma kom o hämtade mig efter jobb. sen hem där kusin hade anlänt. satt o snacka en stund med mamms,papps och kusse. sen tog jag ett långt o varmt bad med bubblor och levande ljus. myyyyys. sen blev de sängen. myspys. just de, ville även säga grattis till jocke hjärtat som fick jobb o lägenhet igår wiiihoo:D

idag väckte mammi mig 10. satt med när mamma o pappa käkade frulle. sen fixade jag mig o begav mig till stan. är lite halvt nojig att gå i stan själv, känns som alla kollar ut en haha. fick alla mina ärende fixade efter massa klydd. men de va bra att allt löste sig till slut. sen tog jag bussen till niccies jobb o hjälpte henne med att plocka jordgubbar, hon hade nästan plockat alla själv haha. sen hängde jag där en stund sen promenerade jag till centralen o tog bussen hem.
o helt plötsligt blev jag skit nannig. men sen dök josse upp o då blev jag pigg som en lärka igen.
så vi satte igång o grillade o fixa mat sen käkade vi och tränade lite haha. sen blev de bad. inte mkt till bad för vi satt mest på kanten för de va såå jävla varmt över 46 grader haha. sen stack hon =( o nu myser jag med syster. snart kommer grabbsen hit så blir de bad o mys.
i morgon blir mys hela dagen wiiihoo.

btw mamma o pappa ringde innan o sa att deras hotell va de finaste o jag föreslog att dom kunde stanna lite längre o de hade dom redan kollat upp men de kostade 1000 kr per natt så dom stod gärna över haha.

jaja jag önskar att man hade kunnat se fotbollen på tv istället för en skylt där de står att de e tillfälligt avbrott, no shiit. haha hejdå jag e uttråkad.

wiiihooo.

låg vaken till halv 3 i natt o smsade o massa sånt trams, sen väckte mamma mig vid halv 12. käkade frulle tillsammans o bara satt o snacka. jag älskar sånna dagar, sånna mornar. jag älskar dig mammi du gör mig glad. precis som allt annat i mitt liv för tillfället. de va riktigt länge sen jag va lycklig, och de har sina anledningar. men nu känner jag attt jag har landat för en stund. jag har världens bästa familj, och dom bästa vännerna man kan tänka sig, som alltid finns där för en 24/7 och sen har jag två underbara jobb som jag trivs på som fisken i vattnet. de kan inte bli bättre. fy fan.
tänk för ett år sen trodde jag att mitt liv skulle se annerlunda ut än vad de gör. och de senaste året har varit en förjävlig plåga så många gånger som jag har trott att jag aldrig kommer ta mig upp ur de och gå vidare. o så många ggr jag bara har velat lägga mig ner o ge upp. men de har jag inte. jag har kämpat vidare med allt. o jag har lyckats. o de e jag så tacksam för. speciellt att jag är så klok som jag är och fortsatt upp för alla super höga uppförsbackar i mitt liv och sen för att jag verkligen har allt man kan tänka sig, den bästa familjen o dom bästa vännerna. och de e till stor del deras förtjänst oxå att jag sitter här jag sitter o mår som jag mår. livet lever och jag älskar de....


None


Helgen

jag orkar igentligen inte skriva om min helg men bara för jag inte orkar så gör jag de endå.:P

fredagen började med jobb klockan 11. riktigt mkt folk och riktigt skoj. jobbade med florim wiihooo:D haha. sen kom lite folk från min gammla skola in och de e lite skoj haha. efter de kom josse o hämtade mig och jag snodde med mig en midsommarkrans från jobb. haha jag va taggad som fan och min mun gick i ett. josse fick typ ingen syl i vädret. haha. sen hem till mig o började fixa massa saker. och fixade oss själva o sånt. sen kom the grabbs, jocke, dean, henke, leo och robin. så blev de mat och bad. sen kom niccie o max o då blev de tårta. sen begav vi oss till jasse. o då blev de ännu mer krök o bad. sen begav vi oss hem till mig igen o så blev de mys o snack med baby. sen stack henke o jocke =( o vi andra gick ut o badade o sen kom mina föräldrar och jasses föräldrar med o badade med oss. sen hände lite tråkigheter. =( sen åkte max o niccie hem o vi andra gick o la oss.

lördagen vaknade jag o josse vid 10. låg o kollade the voice tv lite. sen upp o fixade frulle till alla. sen började vi städa. sen vid 2 åkte grabbsen hem och jag o josse åkte till mormor. sen vidare hem till josse. chilla där lite sen lämnade dom mig hemma. o då va jasses föräldrar och lilla syster hos oss. så då blev de krök och pizza. wiiie. sen kom niccie o joinade oss. och vi blev uttråkade. så halv 11 åkte iv hem till henne sen till stan, träffade max o sen dennis. skulle träffa annika men hon va torr o hade inte laddat sin mobil så den va död. sen käkade vi snabbt och gott och de e kärlek. vi är kärlek. sen hem till niccie o deckade.

söndagen började med att klockan ringde 8. jag skulle jobba klockan 11. men efter att jag ringt till jobb o så. så låg vi kvar i sängen ett tag, sen fixade jag mig och vi käkade frulle. sen körde niccie o helen mig till mobilia där jag tog bussen till stan. va riktigt trött. väl framme på jobb va de röv stressigt. o jag blev irriterad som fan på allt. haha. men vid 6 såg jag florims glada smile i min kassa så de livade upp stämningen lite grann. så stod vi o snacka ett tag fast jag va döds stressad. vid 19.15 slutade jag äntligen. hade haft en halv timmes rast på 9 timmar. fy fan. tog bussen till vellinge där pappa hämtade mig. sen hem o mös en stund med pappa o mamma. pappa visade sin nya förstärkare som han köpt eftersom den andra gick sönder på midsommar. sen vid 9 deckade jag,. :P

idag vaknade jag vid 11. låg kvar till 12. sen fixade jag mig. sen kom syster o hämtade mig vid halv 2. körde till mammas jobb o jobbade där till 9. och de va chill. och de som e ännu bättre är att jag får 110 kr i timmen + ob. HEEEJ THAILAND. jag känner att de bara närmar sig o snart har jag väl pengarna till de oxå iiiih.
Jane från jobb ringde idag oxå, och jag ska jobba på lördag mellan 12-19 och på söndag 13-19 och de bästa är att florim oxå jobbar då wooowoowooo. haha de ska bli skoj.
i morgon blir de jobb på mammas jobb igen, sen på onsdag åker mamma o pappa o då blir de mys för hela slanten.
så ja nu har jag skrivit av mig lite.
och nu ska jag göra ngt skoj. typ sova haha.
men ha de bra. puss

dagen

än en gång mötte jag jessica med världens största leende och en midssomarkrans i handen. haha. fast dagen började annerlunda än vad den skulle. först blev jag skit lack för att florim hade lämnat mig och inte va kvar när jag kom sen fick jag börja dagen med att stå på vår uteförsäljning. japps där stod jag i 2 timmar o sålde potatis, gröslök, jordgubbar med mera. haha riktgit soft faktiskt. sen hade jag rast. och sedan blev de kassan där inne. två andra sommarjobbare jobbade oxå, emma och sofie. riktigt trevliga. och jag kände mig såå coool idag för jag va den som kunde mest osv. iiih. jag ville verklgein inte gå hem när de va dags,. =( men i morgon e de jobb igen wiiiie o då ska florim jobba med mig. höhö. sen e de midsommar firande till max. o massa krök. ska bli sjukt ball och jag e taggad som fan:D iiiih.
nu ska jag slänga av mig jobbekläderna o ta på mig pyjamas sen e de mys för hela slanten. =) pussinuss


19/6

igentligen vill jag skriva ut mina tankar och hat till svenska landslaget och deras usla spel igår mot ryssland. sen tänkte jag nää varför ska jag skriva ut de. de gör alla andra så bra. så därför skriver jag inte ut de.såå ja. haha
idag är det torsdag och dagen innnan midsommar. har vaknat sjukt många ggr i natt drömt att jag har jobbat o sånt skummt:S iaf vid 8 vaknade jag och försökte somna om men de lyckades jag inget vidare med. låg o kolla The voice tv lite. sen gick jag upp o började städa hela ovanvåningen och renbädda alla sängra inför i mogron eftersom här kommer va lite folk som sover här:P sen fortsatte jag med nedanvåningen och sedan avslutade jag med en macka. som jag inte alls va sugen på. uuusch. sen ringde josse. för jag hade frågat om hon ville med till stan idag för jag behövde handla ngt att ha på mig i morogn. men sen nu i slut ändan hade jag aldrig hunnit men gullig som hon är så skulle hon endå till trelleborg så hon skulle kolla om klänningen fanns där. Taaack hun.
så nu sitter jag här o sitter och kollar olika mobiler, för tillochmed min gammla skruttiga nokia som jag använder nu håller på att falla i bitar. men jag kan inte riktigt bestämma mig vilken mobil jag vill ha.
har checkat in två st. en nokia och en sony ericsson.



















nu måste jag göra mig klar. sen e de jobb som gäller 15-20 haaj

18/6

så ja då va denna dagen oxå förbi.
dagen började med att klockan ringde
klockan 8. gick upp o fixade mig o käkade
ett äpple och en banan. sen bar de av till jobb.
direkt när jag kom dit, möttes jag av en glad
jessica med en missommarkrans i handen.
hon tvingade på mig en sjukt fin krans,
och efter jag hade ljugit om att jag va allergisk
så slutade med att jag endå satt där med en
krans på huvudet. haha
jobbade 10 - 13 sen hade jag en halvtimmes
rast. sen när jag kom tillbaka va de stressigare
än ngnsin. men sen sken jag upp i ett fett smile
när florim kom in. höhö. han skyllde på att han
hade glömt sin mobil dagen innan men jag
avslöjade honom när jag sa att han kom dit på sin lediga dag för min skull, för han ville träffa mig. och då erkände han att de va så hahaha. så stod vi o snacka i en kvart fast jag va sjukt stressig. och han sa att de va synd att jag jobbade till 8 eftersom han o några av hans kompisar skulle grilla ikv o jag kunde ju vatt med dom ist. o då ångrade jag mig som fan att jag hade tagit ett extra pass. men men sånt e livet. sen tvingade jag honom att stanna kvar efter jobb i morgon, eftersom han slutar när jag börjar. höhö. så de får vi se om han gör:D sen hade jag en halvtimmes rast igen vid 5. satt o fikade med nisse och han berättade att han skulle flytta osv. vi har blivit hoommiiies jag o nisse. i början hade jag lite svårt för att förstå vad han sa (han är mongolid)  men nu förstår jag nästan allt. hahaha. sen flöt dagen på rätt bra. stressigt som fan men de har endå varit skoj att jobba. känndes verkligen inte som om att de va 10 timmar. hade skit ball med mina chefer idag oxå, jessica o jane. riktigt härliga människor. trivs så himla bra med (nästan alla) mina arbetskolleger. och jag längtar till firma festen den 2. höhö:D iaf sen tog jag bussen hem o va hemma vid 9. pappa o amanda e hon jasses familj o kollar fotboll, och victoria va nyss här o frågade om jag oxå ville komma ner men jag orkar inte. ska sova dirr efter matchen. sen får jag se om jag orkar palla mig till stan i morgon o handla ngt att ha på mig på midssomar, innan jag ska till jobb. :P jobbar 15-20 i morgon. sen satte jag upp mig på att jobba på söndag oxå mellan 11-19.  så de e ball med massa jobb. hoppas dom ringer in mig nästa vecka oxå. iiih. Är verkligen sjukt glad att jag fick detta jobbet. riktigt roligt är de fast man i bland inte pallar jobba så e de riktigt skoj i slut ändan.. :D
 '
nu ska jag återvända till sverige - ryssland matchen. btw så suger sverige idag. riktigt kassa o jag blir skit lack. jävla sopor. df hejar jag på ryssland idag. hahaha HEJA RYSSLAND.

men ha de bra mina små vänner.

Im back

såå ja då tänkte jag att jag skulle ta tag i mitt blogg-skrivande lite faktiskt.
tänkte berätta om min dag =)
dagen började med att jag vaknade 8-halv 9. fast jag kämpade med att sova längre så funkade inte de. gick upp o käkade ett äpple. sen gick jag ut o sågade lite ved 8-l haha. sen in o duschade o sånt o mamma stressade mig som ett cp. o jag trodde jag hade brottom pag henne. så jag va vid bussen en halv timme innan den gick. jävla mamma. haha.
sen blev de då jobb. jobbade mellan 15-20. florim jobbade oxå och han gör allt mkt bättre. iiih. riktigt trevlig prick de där. haha. sen va de så mkt att göra på jobb så jag jobbade över en halv timme. sen buss hem. så ringde josse så snackade vi i en kvart. du betyder mitt hjärta. och de betyder att du alltid e där o lyssnar. glad att vi har kommit varandra så här nära:D sen käkade jag. så ringde mamma o frågade om jag ville jobba med min syster på måndag o tisdag nästa vecka. och klart vill jag de. 110 kr i timmen e inte helt fel =)
iaf idag tog jag på mig ett pass till i morgon. vilket betyder att jag jobbar 10 timmar i morgon, börjar 10 och slutar 20. de e hårt men jag ska klara av de. iiih. sen på torsdag jobbar jag 15-20 och på fredag börjar jag 11.
sen blir de midssomarfirande för hela slanten. de ska bli skoj. synd bara att matti inte e hemma o firar de med oss.
nu ska jag lägga mig i sängen o sova för jag e dödligt trött.
hoppas ni har haft en bra dag allihopa:D

.

idag va första gången på 2 ½ år som jag hörde James blundt - goodbye my lover, en låt som jag har undvikt pga att den spelades den 8/2-06 ngn på förmiddagen när vi va på väg till sjukhuset i trelleborg för att ta ett sista förväl av morfar.
jag har medvetet undvikt den för jag bara börjar gråta. men idag tog jag de bra. de kom inga tårar bara en enorm saknad, som jag känner varje dag. och jag vet att du är med oss. varje steg och varje andetag så vet jag att du finns där. du har ett finger med i allt som händer i våra liv. det vet jag. jag känner det. och jag lovar och svär på allt att du,farfar & moster hade ett finger med och gjorde olyckan så pass mild som den endå blev när vi var på väg hem från liseberg. jag älskar dig morfar och jag önskar att de hade vatt ett helt annat slut på det hela. jag minns allt som igår. =(
jag vaknade ngngång innan sex på morgonen att telefonen ringde. och jag vet att jag tänkte: vad e de nu som har hänt, vem ringer nu? låt mig sova klockan ringer snart o då e de skola som gäller. jag vill sova. exakt så tänkte jag. sen hörde jag hur dörren smälldes igen där nere och bilen körde iväg. de va mamma som lämnade huset. bara en kort stund efter kom pappa upp och satte sig på min säng och sa att de va mormor som ringde och att hon hade hittat morfar på golvet. och då kom tårarna. helt yrvaken va jag och jag grät. grät som aldrig förr. trodde aldrig att jag skulle få uppleva att ngn i min närhet skulle försvinna från mig igen. men jag hade fel, och jag vet att livet är så. man förlorar alltid ngn nära. så är det. efter en timme ringde telefonen och då fick vi beskedet, morfar hade dött. =( och då, på väg till sjukhuset den 8/2 - 06 någon gång på förmiddagen spelades James blundt - goodbye my lover. och det var morfars avsked till mormor. min älskade morfar. alldeles för ung, bara 65 år gammal=(  pappa och anette slängde sig i bilen och hämtade hem min syster i karlstad, efter de har vi blivit starkare, allihopa. mellan februari och mars 06  var min familj och min släkt med om två stora förluster. först morfar och sedan drygt en månad efter gick moster bort. och nu 2 år senare är släkten starkare än någonsin. och jag älskar er mer än allt annat.


.

mamma pappa och systrarna, ni är det bästa i mitt liv. jag älskar er mer än något annat.

RSS 2.0