its to good to be true.

yesyesyesyes.
på torsdag händer det. längtar så jag spricker. men nu ser det riktigt bra ut. kommer bli bra. meddelar på torsdag. hoooj

The sky is the limit,

här sitter jag och hickar, hick. döö jobbigt eftersom jag snart har haft hicka i 20 minuter.
dagen idag har gått urmärkt, mysdag med pappa. vi va som sagt på äventyr idag och det gick bra. jag hoppas att det blir bra också. en annan sak som inte är bra är att lilla tuss är sjuk. är orolig för henne eftersom hon kissar hela tiden. om man går ut med henne kissar hos mycket och länge i ca 5 ggr. sen kommer man in och då kissar hon igen. så tar man ut henne så kissar hos sen in och då kissar hon hela tiden. det är hemskt. =( lilla tuss.
så i morgon klockan 8 ska jag ringa till vetrinären igen. hoppas på att jag får tid till henne snart.
i morgon är det åter till jobb. vi ska till malmö museeum så detta kan bli spännande. har inte varit där på år och dagar.
men men vi hörs.

Earthhour.org



ikväll släcker vi alla lampor och all elektricitet mellan 20.30-21.30
gör det för världen.


Try Sleeping With A Broken Heart

kvällen igår blev jätte
mysig fram till jag och
Zita skulle ut på en
sista promenad. när
hon skulle kissa så
skrek hos och hoppade
runt. lilla älskling har
fått urinvägsinfektion.
så natten inatt har inte
alls varit rolig. har
dessutom varit vaken
sen sex i morse så än
en gång känner jag mig
överkörd haha. helt jäkla trött.
så idag har det varit fix
med lillen och städat och
skrubbat o tvättat osv
eftersom hon kissar
överallt var och varannan
sekund. lilla älskling.
så ikväll blir det en lugn och mysig kväll med familjen.


the party don´t start until I walk in

halloj.
nu är denna arbetsveckan över. skönt att hålla helg.
och ikväll ska vi käka fondue hela familjen. love it! händer inte varje dag att alla träffas eller käkar tillsammans
eftersom alla jobbar olika. men ikväll då jävlar.
annars då?
lillen har kommit på en ny sak, väcka mig klockan 6 på morgonen och gärna innan det då och då. underbart eftersom jag börjar jobba 10. och då har hon hunnit bli trött igen. perfect match.
har absolut inga seriösa planer inför denna helg inte. vet bara att pappa och jag ska iväg på söndag och att jag ska fika med Emilia. mamma jobbar =( buuuh. men sånt är livet.
big sis har blivit sjuk, någon sort av kräksjukan kasnke. synd tycker jag för hon ser förjävlig ut och mår inte alls bra =( hoppas det inte smittar, har icke tid.
yeahyeah har inget mer att berätta. ha det. hoooj


Are we human, or are we dancer?

idag är jag ledig. döö skönt att ha mys dag med pappa och Zita.
skönt att våren är påväg. men dock känns det lite hårt eftersom
man vet att för ett år sen vid denna tiden låg vi och glassade i Thailand.
vill bara tillbaka till värmen nununununu.
man blir ju lite svartsjuk när man vet att morbror och familj är där nere nu, och
ska vara där i 3 veckor =/
men men snart är det min och sis tur att åka till värmen och jag längtar.
haha det va bara det jag ville säga hejdå



damn im good

just det fick mina papper från deklaraionen idag.
förra året tjänade jag 185 000 kr på ica. helt galet eftersom jag va i thailand i två veckor, sjukskriven i en månad, gick i skolan, tog studenten, flyttade hemmifrån och fick körkort. helt galet att jag tjänade ihop så mycket.
men som sagt jag är en arbetsnarkoman och jag älskar det.
ville bara meddela. byebye

i wanna hurt you just to hear you screaming my name

god kväll.
hoppas allt är bra med er?!
själv mår jag prima men är dödligt trött. sov dåligt inatt pga lillen och har varit överallt och ingenstans på jobb idag. men jag gillar det. förövrigt har denna veckan nästa snart passerat (eller så känner jag alltid efter jag jobbat måndag och tisdag, för jag är ledig onsdag och sen jobbar jag sammanlagt 17 timmar torsdag o fredag)
som sagt är jag ledig i morgon och förhoppningsvis får jag sova ut lite. annars klubbar jag lillen så hon sover länge hon med. hahaha.
annars har det väl inte hänt så mycket. i helgen hoppas jag på utgång. vad säger ni brudar? sen på söndag ska jag träffa emilia (en som jobbade på ica innan oxå) och ta en fika i stan. hon skrev till mig på msn och sa att hon saknade mig. söta du. så det ska bli trevligt.
nu ska jag o pappa dricka te. hörs ngn dag

love you mom and dad <3


Gangster, g-g-g-gangester

går dagen blev rätt lyckad endå, fast jag inte alls va på G när jag skrev mitt inlägg.
blev iaf kalas hos kusinerna med god mat och mycket snack. mycket trevligt eftersom jag inte brukar befinna mig på våra kalas för jag alltid har annat för mig. efter det så körde jag familjen hem och jag själv svirade om. köde o hämtade evelina sen körde vi till öberg där fille och star va. packade in alla i bilen efter öbbe hade duschat sen körde vi till Felicia där förfesten artade sig ganska bra. myckte folk, kortspel och krök.
vid 23 begav vi oss till lokalen där martin och jimmy firade sin 20 års fest, döö mycket folk.
jag är nog en av få som verkligen har döö ball, dansar, sjunger, skålar och är på G fast jag är nykter. så jävla härligt. och jag har så kul åt alla andra. mohaha.

när klockan blev lite mer så körde jag Grabbarna till stan. dumpade dom på stortorget sen gick jag och Jesper till max och käkade innan jag körde hem honom.
sen somnade jag riktigt skönt.

i morse va det frukostkalas 09.30 hallelulja. skjut mig. va inte alls på G men jag tänkte att jag skulle slå på stort och vara på två släktkalas på en och samma helg. wiiihoo.
god frukost va det iaf. när vi kom hem somnade jag direkt och vaknade för en stund sen. snart är det käk och sen mys-söndag med grabbarna?! tror jag.

helgen har iaf gått allt för fort så i morgon börjar en ny jobbe-vecka igen. jobbar iochförsig bara två dagar sen är jag ledig på onsdag. shooobalooo. hoppas dock på att få sova ut då. hade inte vatt fel inte.
nä nu ska jag gåå.

tack för en trevlig helg alla inblandade. ni är för kära.


if you're not the one

kvällen igår blev bra trots att jag inte mådde så bra på dagen. det blev god middag och så ska det låta med mamma och pappa. jag älskar så ska det låta. det är grejer det.
vid nio kom björn och jesper och hämtade mig så körde vi runt lite. sen vid 12 åkte vi hem till björn och kollade film. blev filmen "brothers" lite långdragen men bra endå. efter filmen stack jesper hem och jag o björn snackade lite skit innan vi körde till västra klagstorp och hämtade fulla människor.
vid halv 3 något va jag hemma och då slocknade jag fint.

idag blir det kalas hos kusinerna och deras pappa klockan 4. sen ikväll är det 20 års fest för jimmy och märda. känner mig inte helt sugen på det men det va länge sen jag festade och hade skoj. dock blir det en nykter kväll ikväll vilket fall som hellst.
ska nog iaf hoppa in i duschen nu.

you wear it well

jag känner mig som en överkörd katt.
det va allt jag ville säga. blir ingen utång för mig idag, sorry mina hjärtan =(
istället blir det först mys och middag med familjen sen med jesper och björn tror jag!
ha en trevlig fredag.

even the best fall down sometimes.

jag har ont i magen, huvudet, mår illa, mitt knä gör ont och lika så min rygg... jag känner mig jätte gnällig och trött. sitter och pratar med jesper på msn om allt möjligt. dö trvligt om jag får säga det själv.
i morgon ska jag börja jobb en timme tidigare, dvs 9. jobbar fram till 16 som senast för klockan 17 ska jag iväg (om jag mår bättre). just nu känns det inte alls lockande. inte att göra något på lördag heller.
men jag tror jag måste. jag måste ut och ha skoj med mina vänner. har blivit för bekväm hos mammi och pappi nu. underbara ni.
detta inlägget va tråkigt precis som jag känner mig nu. hoooj

If Today Was Your Last Day

god morgon. idag är jag trött. hade gärna sovit några timmar till. men om två och en halv timme är det jobb.
igår va jagb ledig,tillbringade denna dag hos linda med beccy, vovvarna och jenny. vi käkade taco och kollade Greys. mycket mysig dag faktiskt. och det fungerade utmärkt mellan Rocky och Zita också. lovley.
i morgon är det jobb sen ska jag iväg, lördag är det kalas och kasnke fest? om orken finns där, söndag är det kalas igen sen ska jag iväg med mammi och pappi. och jag längtar.
nu ska jag o mamma käka frulle. ha en bra dag.

All That Never Happens

jag suger på det här med att blogga. jag har inte tid helt enkelt. efter jobb är jag så trött och Zita också så vi somnar på 1 sekund. igår skickade björn iaf sms till mig och undra om vi skulle ses. och det va ju kul så han och tjorven körde till mig. mycket trevligt.
för övrigt har varit mamma-pappa-sjuk senaste veckorna( läs: månaderna) så jag är här varje dag. väldigt skönt faktiskt. min familj är bäst. dom sviker aldrig, blir aldrig sura när man säger vad man tycker och tänkter, ser inte ner på ens känslor och dom tar åt sig om jag tycker något är fel/jobbigt och gör något åt det. vad skulle jag gjort utan er?
vill inte leva en sekund utan er vid min sida, hade kunnat byta ut alla vänner i världen mot er. ni är absolut det bästa jag har, jag älskar er.
idag är jag iaf ledig. skönt trots att man får gå upp halv 7 för då tycker lillen att hon sovit klart. men har käkat mysig frukost med mamma och nu är hon iväg och jobbar.
vid tre idag ska jag bege mig till linda sen ska vi ta rocky och Zita till stranden. ta en mysig promenad. kasnke att beccy oxå följer med. man bli dö trevligt. sen i morgon är det jobb, 10-22 i vanlig ordning och till helgen har jag fullt upp! pust.
nu ska vi på promenad, jag och tuss.

keep on walking

uppe med tuppen? har redan varit vaken i en timme. usch och fy. både jag och lillen har varit oroliga i natt. lillen mest busig och jag nervös. kom dock inte i säng när jag hade tänkt igår pga sms. men men jag har iaf kommit på en sak, jag får alltid som jag vill med allt. förr eller senare. bara jag verkligen vill det och går in för det så blir det som jag vill. och jag gillar det. den inställningnen ska jag verkligen ha idag. för jag vill verkligen detta. rent för mycket. jag klarar detta det vet jag.
jobbigt att inte kunna berätta vad det handlar om, men som alla gånger annars får ni veta när det skett. ;)
nu ska jag gosa med tuss. hon har somnat om igen. snällt. hoj

This is my life

underbart mysig dag med la familia. kan ju erkänna att rätt låt vann i melodifesivalen. det blev ju bekräftat när hela min kropp blev helt piggig när anna vann. hade inte varit helt fel om darin hade vunnit för hans låt va dunder bra. glad va ju jag att inte manboy vann. döö kass låt ju. usch. nu ska vi fortsätta mysa. i morgon i morgon i morgon är en big day. längtar. ha en trevlig kväll


hello hey whats your name?

urskööön ledig dag hade jag i onsdags. passade hundarna, tvättade 5 maskiner tvätt, gjorde 2 plåtar med köttbullar och bara hade det mys. underbart.
igår va det jobb 10-22. gick döö bra men attans va trött jag är efter jobb. kom hem och inom en halvtimme sov jag och Zita döö gott. dock väckte hon mig lite i 6 i morse så då gick vi ut en runda och sen trodde jag att vi skulle sova vidare men icke. tuss va på bushumör. så det blev frulle o så sen började jag lite tidigare på jobb för jag hade mycket att göra.
ikväll blev det iaf god mat hos mamma o pappa och nyss kollade vi film. mysigt med hela familjen. skönt att ha en lugn helg faktiskt. måste vara på det bästa humöret på söndag för då ska jag och pappa iväg på ett ärende. ja ni vet hur jag är, hundra bollar i luften...
men men nu ska jag mysa med älskling...


i can't go any further than this

God kväll mina kära vänner.
fast att jag har haft rätt så mycket att göra idag på jobb så har jag hunnit med att kolla ”my one and only”, ”stomp the yard” och snart hela ”The Time Travelers wife” . tänkt vad mycket man hinner med på 12 timmars arbete. Alla som känner mig vet att jag älskar dans.  So you think you can dance är ett älsklings program men speciellt dansfilmer. Och sen är det ju bara ett plus att där är så många mulatter (mörkhyade) i sådana filmer. Haha. Just love it!
varje gång det kom ut en ny dansfilm innan kunde jag se den varje kväll (och då menar jag varje) i månader innan jag skulle sova. Det är så mycket känslor. Och fast jag vet vad som ska hända i en film så gråter jag alltid på samma ställe. Det är kärlek.

Såg en bra film igår på jobb också, ”this Christmas” där Chris Brown har en av huvudrollerna. Spelar ingen roll att han har misshandlat Rihanna, han kommer alltid att vara min idol. Alltid. Förra året i januari uppträdde han i stockholm på Hovet och gissa vem som va där? Han är inte bara bra på skivor utan live också. Mamma mia!
Fick i alla fall hans skiva Grafitti i julklapp och jag lyssna sönder den. Dag som natt. Hade/har den i bilen sen när jag va hemma spelade jag den där. Var än jag är, så är chris skiva med mig. Det roligaste va att alla tyckte att den nya skivan inte alls va bra och nu när folk som åkt med mig eller hört låtarna på radio så diggar alla den sten hårt.
Jag sa iaf till pappa att jag måste ha en ny skiva snart eftersom den andra går snart inte att lyssna på så ut sliten den är. Men pappa lovade att fixa. Jag gillar det!

Jaha annars då?
i lördags blev det ingen 30 års fest och ingen törringe. Det blev först mys hemma sen begav jag mig till Jesper och kollade fotboll och mös där istället. Dock somnade jag hahaha. sen körde jag hem.

Hela söndagen va mys från början till slut. Käkade tacos med familjen och sen hyrde vi ”Luftslottet som sprängdes” förövrigt är alla filmer i den serien för jävla bra. Alla andra svenska filmer kan slänga sig i väggen för det här är grejer.  Efter det körde jag hem till store stjärna och hängde lite med grabbarna. Döö mysigt och riktigt länge sen jag va med dom. Efter det åkte jag hem och nannade dö gott.

Igår va det jobb 10-22. Hade fullt upp hela dagen så när jag och Zita kom hem deckade vi direkt. Vi va såå trötta. Det skönaste med det är att hon sover hela natten och i morse vaknade jag av såå många blöta pussar i hela ansiktet. Den lilla tussen va på bushumör så det va bara att ta sig i kragen och gå upp. Lite ångest att behöva gå upp strax innan sju när man börjar 10.
pappa va i alla fall och hämtade henne på jobb runt 4. Sen nu efter jobb ska jag hem till lägenheten och hämta lite saker och fixa en del sen ska jag hem till mamma och pappa igen.

I morgon är jag ledig så då ska jag tvätta och ha mig hos dom. Sen har jag en del att fixa. Och därefter är det torsdag och sen fredag och en halv dags jobb sen är det helg igen. Veckorna och dagarna bara springer iväg.  Skönt tycker jag eftersom det menas med att det snart är sommar….=)


here i come again on my on

först och främst vill jag bara tacka Classe för en super kväll igår. vilken kille.
trots att dagen va döö stressig och det inte va mycket som gick rätt så blev kvällen rätt lyckad. började med jobb, hem snabbt och lämnade Zita hos mamma o pappa. iväg o hämta evelina sen till Ala och förfestade med linda, evelina och grabbarna. hade dö trevligt. sen begav vi oss alla hem till classe. och under kvällens gång blev vi bara onyktrare och onyktrare och de kom bara mer o mer folk. kul att träffa folk som man inte sett på länge. =)
sen bar det av till Hipp. hade dö ball där inne oxå. träffade både bobby och danne oxå pch det va ju trevligt. sen gick kvällen bara utför. sis kom o hämtade mig sen satt vi uppe till halv 7 och pratade. tack för allt. <3 underbara du.

idag har jag myst o kollat film med sis fram till pappa hämtade mig vid 3. därefter har vi bara haft det mys här hemma. skulle igentligen till andys 30 års fest och törringe men så blir inte fallet. antingen blir det mys hos mamma o pappa eller mys hos jesper. så vi får se vilket jag orkar. =)

ha en trevlig lördagskväll.

The dawn is breaking..

FICK SLUTA EN TIMME TIDIGARE IGÅR FRÅN JOBB EFTERSOM JAG BÖRJADE EN TIMME TIDIGARE. SÅ EFTER JAG SLUTAT ÅKTE JAG HEM TILL FAMILJEN SEREMETI. DÖÖ KUL ATT TRÄFFA DOM IGEN EFTERSOM DET VA ETT TAG SEN SIST, ELLER VISSA HAR JAG TRÄFFAT/SNACKAT MED MEN ENDÅ. KUL OCH TREVLIGT ATT BARA KUNNA SITTA NER OCH SNACKA SOM FÖRR =)EFTER NÅN TIMME DÄR ÅKTE VI HEM TILL VERO OCH KOLLADE FILM. OCH DET VA NOG TIDERNAS SÄMSTA FILM. DEN VA SÅÅÅÅ DÅLIG. MEN ETT GOTT SKRATT FICK VI OSS ALLT DÅ OCH DÅ. KLOCKAN SPRANG IVÄG OCH BLEV MYCKET, DOM SÄGER JU ATT TIDEN GÅR SNABBT NÄR MAN HAR ROLIGT. ORKADE IAF INTE KÖRA O HÄMTA LILLEN SÅ PAPPA VA HÄR KLOCKAN 7 I MORSE OCH LÄMNADE HENNE.TACK MAMMA & PAPPA FÖR NI ALLTID STÄLLER UPP OCH TACK ALLA INBLANDADE FÖR IGÅR, DE VA MYS. NU SKA VI MYSA INNAN DE BLIR JOBB. HÖRS ANTAGLIGEN PÅ SÖNDAG. ADJÖ=)

What are you fighting for?

IGÅR VA JAG LEDIG. FICK GJORT EN HEL DEL. BÖRJADE MED EN LUGN OCH MYSIG MORGON MED EVE OCH BJÖRN EFTERSOM DOM SOV HOS MIG. SEN FIXADE VI TILL OSS, SEN STACK JAG OCH EVELINA TILL IKEA, RUSTA, HARALD NYBORG OCH DÄREFTER TILL STAN. BJÖRN PASSADE ZITA. SEN HÄMTADE VI SIS OCH ÅKTE TILL MOBILIA. FICK FIXAT DE VI SKULLE SEN LÄMNADE VI SIS IGEN, HÄMTADE ZITA, LÄMNADE EVE I VELLINGE SEN KÖRDE JAG O ZITA TILL MORMOR. DÄR BEFANN VI OSS I TVÅ TIMMAR INNAN VI STACK HEM. SKULLE TRÄFFA VERO MEN HON VA TVUNGEN ATT JOBBA. SÅ VI SKA SES IDAG EFTER JOBB IST. MYYYS. I MORGON ÄR DET EN HALVDAGS JOBB SEN SKA VI PÅ UTFLYTTNINGFEST HOS CLASSE, LÖRDAG ÄR DE 30 ÅRS FEST HOS EVELINAS BROR OCH DÄREFTER TÖRRINGE. SEN PÅ SÖNDAG SKA JAG SOVA HELA DAGEN. NU SKA JAG FORTSÄTTA JOBBA. HEJSVEJ

memories

god morgon.
igår va det jobb och det gick över förväntat med lillen. sååå duktig. efter jobb åkte vi hem till mamma och pappa igen. och sen har lillen sovit hela natten =) vi gick upp sju och det händer aldrig. duktig älskling.
jag själv vaknade vid 1 och upptäckte att jag fått sms. av en oväntad person. men det va skoj eftersom jag själv har haft de i tankarna men skippat de pga olika anledningar. så jag somnade inte förrän halv 3. men men sånt är livet på en pinne. trevlig va det iaf. nu ska jag gå. idag är det jobb igen och i morgon är jag ledig. wiiihoo.
ha en bra dag

Rude boy

igår gick jag o la mig klockan nio. otroligt skönt. men natten har varit orolig eftersom Zita har drömt en massa. haha hon är söt hon. nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi till jobb. ja lillen följer självklart med på jobb. jappjapp. annars har det inte hänt så mycket mer sen sist jag skrev. vaknade inatt av ett super gulligt sms av evelina. sånt blir man glad av.
nu ska jag göra mig klar. måste ju köra o lämna pappas mat till honom oxå eftersom han glömde den i morse.
tjingeling.

RSS 2.0