Gangster, g-g-g-gangester

går dagen blev rätt lyckad endå, fast jag inte alls va på G när jag skrev mitt inlägg.
blev iaf kalas hos kusinerna med god mat och mycket snack. mycket trevligt eftersom jag inte brukar befinna mig på våra kalas för jag alltid har annat för mig. efter det så körde jag familjen hem och jag själv svirade om. köde o hämtade evelina sen körde vi till öberg där fille och star va. packade in alla i bilen efter öbbe hade duschat sen körde vi till Felicia där förfesten artade sig ganska bra. myckte folk, kortspel och krök.
vid 23 begav vi oss till lokalen där martin och jimmy firade sin 20 års fest, döö mycket folk.
jag är nog en av få som verkligen har döö ball, dansar, sjunger, skålar och är på G fast jag är nykter. så jävla härligt. och jag har så kul åt alla andra. mohaha.

när klockan blev lite mer så körde jag Grabbarna till stan. dumpade dom på stortorget sen gick jag och Jesper till max och käkade innan jag körde hem honom.
sen somnade jag riktigt skönt.

i morse va det frukostkalas 09.30 hallelulja. skjut mig. va inte alls på G men jag tänkte att jag skulle slå på stort och vara på två släktkalas på en och samma helg. wiiihoo.
god frukost va det iaf. när vi kom hem somnade jag direkt och vaknade för en stund sen. snart är det käk och sen mys-söndag med grabbarna?! tror jag.

helgen har iaf gått allt för fort så i morgon börjar en ny jobbe-vecka igen. jobbar iochförsig bara två dagar sen är jag ledig på onsdag. shooobalooo. hoppas dock på att få sova ut då. hade inte vatt fel inte.
nä nu ska jag gåå.

tack för en trevlig helg alla inblandade. ni är för kära.


Kommentarer
Postat av: Rebecca Bergqvist

<3

2010-03-22 @ 08:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0