=)

asså hur sjukt är det inte att det andra jobbet jag sökte har nappat nu oxå?! ¨så nu har jag två jobb. helt sjukt. och det sjuka är att jag får ut lika mycket på det ena jobbet som jag gjorde på ica men här jobbar jag bara onsdagar, fredagar och varannan helg. och nu på detta andra jobbet så har jag sagt att jag inte vill ha så mycket tider eftersom jag jobbar redan så pass mycket men icke. har redan fått måndag, tisdag och torsdag nästa vecka. och här tjänar jag min andra lön + 20 kr. fattar ni. hahaha har jag tur eller har jag tur? och det bästa är att evelina också ska börja på detta jobbet efter januari! är jätte glad så nu ska det tjänas pengar så jag kan uppfylla mina drömmar. inte illa att få två lönekuverter i månaden inte. i like it! 
nu ska jag fira detta med att gå ner i tvättstugan och hänga tvätt.  


update update update!

hallå gubbar!
nu är nadja på G igen, sjukt trött för tillfället men sjukskrivningen har tagit slut och nu slipper jag leva som en slöis! dom senaste dagarna har varit galna.
i Fredagss va det ju utgång. shoobaloo. linda och jag vaknade sen åkte vi till henne där vi käkade och gjorde vid oss. sen bar det av mot Hanna H för förfest. efter två glas vin började magen klydda så det blev alkoholfritt resten av kvällen (Y) vi drog till white på slagt. ingenting att rekomendera men jag träffade iaf Matti och jocke och det gjorde mig glad =) bestämde oss för att dra till stjärna på efter fest så vi hoppade in i taxi och åkte dit. Galen kväll med strippning, sprit, skratt, spel och en alldeles för sen kväll. slutade med att linda och evelina drog hem till evelina och jag stannade med Grabbarna. sov i en fotölj och hade bra ont i nacken dagen efter (Y)

Lördagens morgon fick sin start då stjärna väckte oss klockan halv 10. inte mkt sömn den natten inte. jag chillade kvar med grabbarna till linda kom och hämtade mig så åkte jag med henne till vellinge för att hämta bilen. passade på att handla till the boys oxå sen tog färden mot evelina och sen till grabbarna igen där jag lämnade det jag köpt. sen åkte vi till stan hallllååå folk! mådde som om man hade druckit i 4 månader i streck. alltså inte allt för bra, trots att jag inte hade druckit alls. Illa. därefter åkte vi hem till evelina och badade sen gjorde vi vid oss för mias 20 års fest. förfesten va hemma hos minis föräldrar men jag va chafför (Y) . jag, öberg, fille, mini och micke badade jacuzzi. sen blev det ölspel och folk blev fulla. sen bar det av mot mia där huset va fullt. vid två pallade jag inte trycket mer så jag körde först mini hem, sen brodde och därefter öberg och när jag kände hur sängen kallade där hemma så ringer mina fulla suggor evelina och linda så då va det bara att köra och hämta dom. dock tog vi ett stopp in om Mc Donalds. och vipps som det va kom Jenny och Olle oxå fulla som svin. efter mycket skratt (och jag va sur som fan för jag va trött) så körde vi hem, lämnade av dom hos evelina och jag fortsatte hem till mamma o pappa där jag somnade snabbt som fan.

på söndagsmorgonen sov jag skönt och vaknade inte förrän 1. Inte okej. hade en mys dag med mamma o pappa sen tog vi en sväng till mormor och därefter körde jag hem och duschade. vid 8 befann jag mig hos Stjärna igen där Evelina, linda, överg, fille, store stjärna, lille stjärna och bååth befann sig. Där blev Pizza för dom flesta sen spelade vi TP hello svåra frågor. evelina lämnade mig själv men tyckte att jag klarade mig rätt bra endå. fille stack sen runt 12 och vid 1 stack evelina och linda och åter igen stannade jag kvar hos grabbarna. lille stjärna stack vid tre och vi andra 4 satt och kollade youtubeklipp och annat skit till klockan va 5 och då gick store stjärna och la sig. själv va jag pigg som en lärka. vilket dom andra fick stå ut med. mohaha. blev lite TP frågor innan jag (klockan 06.05) tvingade Överg och Bååth att kolla film med mig, blev ingen mindre än "big mammas house två" Klockan 8 i morse slutade den och då lät jag dom sova. haha skönt tyckte nog dom men jag lyckades ju inte förrän klockan va närmre 9.

sen runt 12 kom stjärna 1 och 2 med frulle och raketer. jobbiga jävlar. sen har jag bara hängt med ÖBerg, stjärnorna, fille och bååth idag. en helt onödig dag eftersom vi inte har gjort ngt nyttigt förutom att städa stjärnas hus när han va på jobb. klockan 18 bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv och åka hem och duscha passadeäven på att spela Chris Browns nya album för hela trelleborg.. sen åkte jag till maxi för att handla sen vidare till vellinge för att hämta upp evelina och därefter hem till mor och far för att hämta spel. kan ni gissa var vi åkte sen? joo till stjärna igen. där Ala, lillestjärna, öberg, bååth, rasmus och fille befann sig. ett två tre så va det dags för käk, blev spagetti och köttfärssås. mumisgt. sen kom linkan och mini och efter jobb kom Stjärna hem igen. sen blev det familje geni för hela slanten och efter en stund åkte folk hem. jag kom nyss hem efter att jag och grabbarna kollat youtube klipp och snackat skit. dock va det inget skoj att skrapa rutorna innan man skulle köra. usch fy.

i morgon ska jag till jobb klockan 10. för att se hur allt går till därefter har jag bokat tvätttid klockan 2. sen på kvällen har jag absolut inget inbokat. så vi får väl se vad som händer. Helt otroligt sjuka dagar som har passerat. helt underbart. sånna dagar behövs som fan nu innan man ska börja jobba på allvar.
det sjuka av allt är att i övermorgon är det nyår och år 2010. helt sick. jag och öber stod och snackade i natt om att det va verkligen 10 år sen det va mellenium och alla va helt hypade inför detta stora event. vad har dom tio åren försvunnit? vad har man hunnit med på dessa lixom? helt sjukt iaf.



nä nu ska jag sova. känns som om jag behöver det. men vi hörs väl nästa gång jag har ngt på hjärtat. tror det blir någon gång nästa år. ha det bra och ett gott  nytt år grabb´s

god jul

gubbar...
orkar inte skriva blogg. mn hade den bästa lilljulafton hemma hos familjen svensson(jasses familj) med massa mys därefter träffade vi dom andra grabbarna. julafton firades hos mamma o pappa med familjen och släkten sen kom mina bästa. mycket mysiga dagar.
hörs när jag orkar.


tjugoandraitolfte

god kväll alla glada.
just nu är jag glad och mätt. kan knappt inte röra mig. jag och fru lagade en dö god gryta med ris. mumsigt. så nu är man mätt. frugan kom till mig igår och då stack vi o solaade och hyrde film sen hade vi myspys kväll. det gillas. i morse ringde evelina o väckte oss klockan 11. så vi handlade bullar och den åkte vi till tessan och käkade. sen blev det chill där innan vi åkte en runda i trelleborg sen lämnade vi av evelina. fru och jag fortsatte hem till mig och tog det lugnt. gick till konsum och handlade lite saker till grytan och nyss har vi käkat. mums. ikväll blir det tv och mys sen i morgon ska vi handla eftersom allt är slut här hemma och lönen kommer i morgon. det gillas.
nu ska jag gå. snackade med vero innan och i morgon blir det fika hos henne innan handlandet. (Y)

tjugoförsteitolfte

för en stund sen gick mina suggor! världens bästa suggor om jag får säga det själv. i veckovis har jag haft folk omkring mig 24/7 och nu är jag helt själv. inte en kotte syns till i min lägenhet vilket är otroligt ovanligt nuförtiden... saknar dom faktiskt fast dom är jobbigare än jobbigast vissa dagar.
men tur har väl jag för till min räddning kommer väl fru snart. har saknat de lilla krypet. så dagen till ära har jag tvättat och precis damsög jag. diskade gjorde evelina innan dom gick. och linda tog ut soporna. men tro inte att dom alltid är så duktiga för det skulle bara vara en lögn hahaha.
förövrigt sitter jag i min säng nu och har Avril Lavings album - don't leave me. på högsta volym. får lite flashback från yngre dagar när jag lyssnar på henne. underbart depprimerande låtar faktiskt.
i går va en sån dag som va helt totalt onödig. jag och mina suggor låg i sängen hela dagen, alla tre. glodde på tv och bara jäste. inte nog med det så skramlade vi ihop pengar till en familjepizza. den satt där den skulle. och självklart blev resultatet av det att fröken nilsson och fröken lundin inte hade pengar till bussen så dom slaggade här en natt till. absolut inte mig emot.

gjorde också en upptäckt att vissa människor blir inte bättre ju äldre dom blir. inget posivit nu, utan dom är kvar på lågstadie- stadiet. synd för dom att dom inte tar tag i sitt liv och gör något med det utan bara flyter med som dom alltid gjort. en väldigt smart vän sa till mig igår: ibland måste man klippa grenarna för att trädet ska överleva. och jag blev så otroligt impad av detta ordspråk. lite ruggit faktiskt för det är så det är.
nu när jag endå sitter här och är så pass djup som jag är så kan jag ju passa på att säga att jag trivs med mitt liv så bra nu. jag tror inte att jag har några problem eller några tankar som tynger mig. alla människor som gav mig sånna tankar har lixom tankarna försvunnit ur mitt liv. skönt kan man ju tycka en dag som denna.

det ända som tynger mig nu är väl att min mage fortfarande inte är helt 100 och att jag inte får jobba. blir ju så fruktansvärt uttråkad av att inte jobba. jag älskar ju att jobba. endå roligt att jag har kommit på mig själv flera ggr med att jag tror jag ska jobba dagen efter, på ica. men det ska jag ju inte. sjukt nog. shi fick dom som trodde att jag skulle va kvar på ica om 30 år. tiden där blev inte så långvarig, endast 2 år. kul är det iaf när jag snackade med vero häromdagen och hon berättade att folk frågar efter mig och dom saknar mig. det gör mig glad. den arbetsplatsen har gett mig så mycket bra saker och en del dåliga saker också och så mycket minnen, alla saker vi har gjort på lagret när ingen sett, alla djupa samtal med arbetskollegerna (inte alla), saker som hänt i mejerikylen. hahaha jaa allt som har hänt där. usch nu ska vi inte bli sentimentala här.
på tal om vero så ska jag nog till henne ikväll och ta en kopp te. kan behövas. fru följer givetvis med eftersom jag har bestämt att hon ska sova hos mig ikv... =)

ddetta inlägg blev alldeles för långt och rörigt. take it or leave it!

update

det har hänt waaay to much stuff sen jag skrev sist. inget jag orkar skriva här, men jag känner mig glad och lycklig. magen är bättre, men inte bra så jag är sjukskriven till den 27. har "flyttat" hem igen till lägenheten och redan har jag fått besök av mina bästaste linda och evelina. har förövrigt tillbringat hela  dagen med evelina, riktigt mysigt sen har vi införskaffat en gran oxå. en stor en. julkännslan är på maxnivån nu. detta gillas.
linda kom också hit för en stund sen och vi hyrde film. självklart hackade filmen så nu är dom och byter den. sen blir det film och mys.
känns som livet går i rätt riktning nu och det är skönt. bara magen kunde bli helt bra igen. men snart så..

vill iaf tacka mamma och pappa för dessa dagar. helt otroligt underbara är ni. älskar er mer än ni någonsin komer att kunna förstå (L)

Hej

EFTER DRYGT EN VECKAS SÄNGLIGGANDE HOS MAMMA OCH PAPPA MED BÅDE ETT VIRUS I MAGEN OCH EN KRAFTIG MAGKATARR SOM HETER DUGA SÅ HAR JAG BÖRJAT KÄNNA MIG SOM EN MÄNNISKA IGEN. I MINA 19 ÅR PÅ DENNA JORD HAR JAG KOMMIT FRAM TILL ATT JAG ALDRIG MÅTT SÅ HÄR DÅLIGT. HEMSKASTE VA NOG NÄR JAG LÅG PÅ SJUKHUSET I TORSDAGS OCH FICK SÅNNA KRAMPOR ATT JAG HYPERVÄNTILERADE OCH 2 SJUKSYSTRAR FICK HÅLLA MIG OCH LUGNA MIG FÖR JAG BARA SKREK OCH GRÄT, DET MINA VÄNNER VA HEMSKT. MEN EFTER ATT HA FÅTT EN SPRUTA INKÖTTAD I MAGEN MED EN STOR DOS MORFIN SÅ SVÄVADE JAG PÅ MOLN ETT TAG. HEMSKT ÄR DET NÄR MAN NÄSTAN SER SINA FÖRÄLDRAR STÅR OCH GRÅTER FÖR ATT JAG HAR ONT, DET ÄR JOBBIGT. EN ANNAN SAK SOM ÄR JOBBIGT ÄR NÄR MAN ÄLSKAR MAT, SOM JAG GÖR, OCH MAN INTE FÅR BEHÅLLA DET UTAN BARA SPYR SOM EN KALV SÅ FORT DU SVALT EN TUGGA OCH RÅGA PÅ ALLT HAR MAN TAPPAT 4 KG PÅ DETTA TRAMSET. SÅ KÄRA VÄNNER SKAFFA ER ALDRIG MAGKATARR FÖR DET ÄR INTE VÄRT DET. NU SKA JAG SOVA IGEN FÖR JAG ÄR MATT OCH TRÖTT, MEN JAG LEVER IAF. I MORGON BLIR DET SJUKHUSET IGEN. TACK FÖR MIG

tack

jag såg nyss filmen "i hennes skor". har sett den förr och jag älskar den. den påminner den mig om mig och min syster. inte alla delar i filmen men vissa. för hur många vänner jag än har så kommer min syster endå va den som står mig närmst. fast vi är som natt och dag så är hon det bästa i mitt liv, jag är negerbullen och du är damsugaren så har det alltid varit och det är så fortfarande. 
Alltid och då menar jag alltid så finns hon för mig. vad det än gäller så ställer hon alltid upp. och jag vet att jag suger på att visa min tacksamhet till henne och när vi ses så är vi bästa vänner eller ovänner. vi hade aldrig kunnat bo ihop eller tillbringa allt för länge tid tsm för det klarar vi inte. men endå så vet jag att hon är den som hade tagit flyget till kina om jag va där och något hade hänt mig och om hon inte hade kunnat det så hade hon betalt en flygbiljett hem till mig. för jag vet att hon gör och hade gjort allt för mig. inga vänner i världen kan mätas med henne för ingen har någonsin ställt upp så mycket för mig som hon gör. och jag är tacksam och förtillfället väldigt blöt om mina kinder haha. men sån är jag. som sagt visar jag inte hur mycket jag älskar dig så ofta men jag hoppas du vet att om det är ngt så finns jag alltid för dig, precis som du finns för mig. fast vi är olika och din smak suger när det gäller musik, inredning och allt annat så skulle jag aldrig någonsin byta dig mot någon i denna värld.
älskar dig sis!

Jag bär ditt hjärta med mig
Jag bär det i mitt hjärta
Jag är aldrig utan det
Överallt jag går, går du, min kära
Och det enda som jag har gjort själv
är det du gör, min älskling
Jag är inte rädd för tillit
Du är min tillit, min älskling
Jag vill inte ha någon värld, vacker
För du är min värld, min sanna
Här är den djupaste hemligheten
ingen känner till
Här är rötternas rot
Knopparnas knopp
Himlens himmel
Det som vi kallar livet
Som växer sig högre än någon kan hoppas
Något vårt sinne kan gömma
Det är ett under som håller stjärnornas isär
Jag bär ditt hjärta
Jag bär det i mitt hjärta

my love















jag ber er, kolla babba på denna bilden HAHAHHA














jag kommer nog alltid att gråta när jag ser dessa bilder. och jag kan fortsätta att lägga in bilder i evigheter. för på den tiden hade jag alltid kameran med mig. alltid alltid, och fast ni hatade det så är jag glad att jag inte lyssna på er. haha. den tiden jag umgick med er va absolut den bästa tiden i mitt liv. det va jag och mina grabbar. alltid varje dag. vem behövde tjejkompisar när man hade er? jag skanar alla arriefester, alla hänga-på-centrum-och-fritan Kvällar, alla dagar hos mig när mina föräldrar inte va hemma, alla plump och poker kvällar, alla övernattningar, alla gånger jag blev "pannad" och fick näseblod som hette duga. trodde jag skulle "hänga" med er för alltid. men nej. fattar inte hur vi kunde sluta att umgås. och nu bölar jag som fan igen haha. om jag hade kunnat få välja en dag, ett tillfälle att gå tillbaka till så hade det varit nyår i arrie 06.
det va alltid jag, fredde, lilli och nelson. alltid. sen kom det och gick det människor ut och in ur våra liv. men det va alltid vi. om någon va dum mot mig eller sa ngt taskigt så va ni där på 3 sekunder och skyddade mig. jag va er lilla syster och ni va mina bästa. fy fan vad jag saknar er! 
snälla gud, ge mig detta tillbaka. bara en dag men mina pågar hade räckt. snälla (a)


the first cut is the deepest

sen jag skrev förra gången har jag bara jobbat och igår hade jag lite kvalitétid med mamms och sis. efter jobb åkte jag och mötte upp dom på svågertorp där det blev käk sen bar det av mot ikea och rusta. fick inhanlat lite nya julsaker, badrumsmattor och skålar. nödvändiga saker med andra ord.
därefter körde jag in om BK och handlade mat till resterande familjemedlemar och svåger sen körde jag hem till papps. mycket mys och sen tog lussebulle-baket igång. mums. tror inte det finns någon som älskar lussebbullar mer än mig. har redan bakat det 3 ggr dom två senaste månaderna. mumsigt.
sen kollade jag DH innan jag körde hem. gick och la mig vid 12 sen sov jag dåligt i natt. vaknade flera ggr usch fy. vid 7 kom evelina så vi sov vidare. sen vid 10 ringde vi oc väckte hanna och linda. mohahha.
sen somnade jag om efter vi ätit frukost. nu är evelina hos tessan antagligen linda och hanna oxå. jag sitter och väntar på vaktis som ska fixa mitt avlopp eftersom det svämmar över när man badar. sen ska jag nog tvätta lite idag. måste tvätta mina jobbekläder. sen får vise vad dagen har att erbjuda.
snart är det helg igen och ihelgen ska jag vara ledig men så blir inte fallet. jobbar på söndag. tvi. men det stoppar inte oss. fredag är det krök med grabbarna sen utgång kasnke? sen lördag ryktas det om mogendans på törringe. sen när börja vi hänga där varje helg? men men det är trevligt.
nu ska jag gå haaj!

God kväll

ÄNDA SEN JAG FLYTTADE HIT HAR JAG VÄNTAT PÅ ATT NÅGON SKA KNACKA PÅ OCH SÄGA ATT DET ÄR MIN TIRTUR ATT STÄDA TRAPPEN ELLER PUTSAFÖNSTERNA  I TRAPP HUSET ELLER NÅGOT  MEN ICKE, I FREDAGS NÄR JAG BÖRJADE TIDIGT PÅ JOBB SÅ SÅG JAG ATT VI HAR EN STÄDERSKA MED STÄDVAGN OCH ALLT. JAG FICK EN CHOCK SAMTIDIGT SOM JAG KÄNNDE MIG CHOCKAD. MEN NU VET JAG IAF.
JAHA VAD HÄNDER ANNARS I FRÖKEN NADJAS LIV? MKT JOBB OCH LITE LEDIGHET. HAR FORTFARANDE EN INNEBOENDE I MIN LYA, SKÖNT ÄR JU DET EFTERSOM DET KAN BLI TRÅKIGT I LÄNGDEN ATT BO SJÄLV MEN FORTFARANDE TRIVS JAG SOM FISKEN I VATTNET I TRELLEHULLA. HAR ÄVEN HÄNT EN ANNAN TREVLIG SAK I MITT LIV MEN DET KAN JAG INTE AVSLÖJA ÄN. MEN EFTER NYÅR FÅR NI VETA. NÄ NU SKA JAG KÄKA KEX OCH OST, SNART KOMMER SAMBON HEM. I MORGON ÄR DET JOBB 8-14. SEN SKA JAG TRÄFFA UPP SIS OCH MAMMA, FÖRHOPPNINGSVIS BLIR DET EN TUR PÅ IKEA OXÅ. SIMMA LUGNT

tråkigt inlägg

jag gillar inte att blogga mer. men idag känner jag att jag måste. dagarna som har flutit förbi har bestått av jobb jobb och åter jobb. idag började jag 07.45. hade frulle och lunch med florim så det va skoj annars har dagen bara varit skit. har även hunnit med att gråta en skvätt. sen kändes det bättre för jag fick höra lite fina saker. iaf när klockan slog 14 åkte jag hem. pratade med mamma sen sov jag en stund. mina ögon är uttorkade. lite smått jobbigt faktiskt. men nu ska jag byta om sen ska jag till linda. vi ska äta tsm, kolla idol och sen när evelina slutat ska vi kolla flickan som lekte med elden (igen:P) just vad jag behöver en dag som denna. fastnågot som jag behöver ännu mer är att träffa mamma och pappa för jag saknar dom. men en annan dag får jag göra det. helgen består av jobb, fest, jobb och antagligen lite sömn. blä

ps. jag börjar nog få ögoninflammation. inget att hänga i granen inte.


plötsligt händer det....

nej jag har inte vunnit på triss.. det ända jag gjort är att slösat massa pengar. haha

hej hopp i lingonskogen!
törringe va döö ball, va riktigt mycket folk där och många stalkers. men ball hade vi. när klockan slog 2 stängde stället och vi va dom som gick sist därifrån. vi lämnade evelina och vi andra åkte hem till mig. sen åkte beccy hem oxå.
nästa dag sov jag linda och björn för jävla länge. hela dagen bara sprang i väg. och ingen bil hade man heller =( så jag och linkan vandrade till entre och handlade tacos tillbehör sen blev det käk med grabbarna.
därefter tog vi bussen till Vellinge. jag hämtade bilen och linda gick hem. sen körde jag Björn hem och därefter mellan landade jag hos mamma o pappa innan jag åkte hem och nannade. helt utslagen.

i måndags kom evelina tidigt som fan på morgonen sen när klockan blev två körde jag o jobbade. evelina va med mig på jobb en stund. sen jobbade till 7 därefter satt jag och snackade skit med florim till klockan blev 10 i 8 därefter körde jag till toppen och hämtade linkan sen vidare till vellinge och hämtade evelina sen åkte vi hem till mig och hade mys. kärringarna kacklade värre än en hönsgård men efter ben och jerry och en film somnade dom jävlarna oxå.

05.00 ringde klockan i tisdags. upp och in i duschen sen fixade vi oss och därefter bar resan av mot vellinge för att hämta Emelie och Hanna. Ullared va det ända som fanns i våra huvud. blev allsång och snack i bilen och korv och bröd till frulle. väl framme va klockan halv 9. så då tog vi våra vagnar och hade race med alla andra tantor. tröttnade rätt fort så runt halv 12 va vi ute igen och då blev det lunch sen trippade vi runt i alla outlets runt om kring sen tog vi bilen och åkte till Halmstads storshopp. sen tog vi färden hem igen mot skåneland.
dumpade hanna och emelie ivellinge sen körde jag och grabbarna till evelina sa hej till hennes päron sen vidare hem till papps och pussade på henne och därefter tog vi färden till maxi, mötte upp beccy för handling sen hem till mig och lagade bacon inlindade kycklingfiléer och kroketter. (stavning?!?!) mycket mummsigt. sen blev det DH och annat mys. sen körde beccy och linda och jag o evelina mös vidare sen nannade i gott.  dööö härlig dag med grabbarna.

i morse vaknade vi 11 kasnke, låg och degade och kolla OTH. mkt bra. sen åkte evelina till jobb och jag började plocka undan och städa. tvättade oxå 4 stora påsar med tvätt. samtidigt lyssnade jag på gammla skivor från fester och Good Charlotte så klart. UNDERBART. när klockan va 6 befann jag mig hos linda för julgranspyntning med hennes mamma och henne. sen blev det käk och därefter togs färden mot stan och lindas moster sen hem till vellinge och willies igen. sen blev det mys i soffan med hennes familj och arga snickaren och Greys. mkt underbar dag.
för en stund sen hämtade ja evelina och nu är vi hemma. här luktar rent och gott. nu är det snart sängen sen i morgon kommer vaktis 09.45 sen pappa vid 12.00 på lunch sen är det jobb 14-22.
och sen ett två tre är det helg igen. helgen består som vanligt av festande och jobb (Y)

RSS 2.0