Mys.

Idag kom mamma upp o väkte mig vid halv 9. fy fan min lediga dag o allt. haha. Btw hade jag den skönaste natten ever. inga mardrömmar eller gå i sömne eller ngt sånt haha, sov natten rakt igenom vilket verkligen behövdes.
iaf en yrvaken nadja gick ner o där satt världens gulligaste o sötaste mormor. satt med när dom käkade frukost o så. sen stack mormor och sedan även mamma o lillasyster. dom skulle till stan o shoppa. haha. men jag orkade inte följa med.
men ska kanske in o shoppa lite med stora syster senare och sen släpper hon nog mig hos josse. Sen ikväll blir de ut och äta med älsklingarna a.k.a Bowling ligan. de ska bli mys. vår Bowling tränare kunde tyvärr inte medverka vilket va lite synd. men sånt är livet. haha


Gårdagens Shopping =)



En klänning jag köpte för ett tag sen, Älskar den.
den är lixom lite öppen där bak. riktigt fin.






Ett par BaggyJeans som jag har velat ha läänge
3 par shorts, hade inga shorts innan så va de rea och dom kostade 80kr/st så jag köpte 3. haha




En T-Shirt på Rea
En oversize T-shirt oxå på Rea.
En Vit kofta oxå den på Rea.


Underbar dag igår, va iväg med josse hela dagen. Först ner till trelleborg, till Valen. handlade lite där
sen körde jag med körskolan. gick Underbart bra. haha.
efter de körde vi vidare till stan, hämtade ut pappas mobil från lagning.
sen gick vi o shoppade lite till.
och sen till Mc donalds och käkade. fick ett rosa glas hahah wiie.
efter de gick josse o lämnade in en arbetsansökan till en klädesbutik.
o sen vidare till ekohallen där ja skulle hämta ut mina stövlar som har varit på omklackning. men dom hade stängt =(
så vi körde hem till mig. umgick lite med mina jobbiga föräldrar hahaha.
sen körde josse. =( Tack för idag och tack för de följde med när jag körde. de va gulligt (L)
sen kolla jag o mamma Tv lite. sen vid 9 kom Thomas o Nina och Victoira.
så blev de lite snack o sen bestämde vi datum för Bakken, vilket blir den 21 Juli. wiiie.
sen stack dom sen vid 11 kom syster. så snackade vi massa o såå
sen  åkte hon och jag gick o la mig.
Över mysig dag. sånna dagar gillar vi. iiih

Torsdag


denna natten har inte heller varit skoj, men den va bättre än igår natt. haha.
vaknade klockan 8 av att emma smsa o frågade om jag kunde jobba för henne idag oxå för hon e sjuk, men de kunde jag inte eftersom jag skulle till körskolan + jag skulle ha en mys dag med josse.
sen somnade jag om. och klockan 10 så stod josse i mitt rum. wiiihoo. så vi chillade lite sen gick vi ner o kollade på reprisen av "so you think you can dance" fy fan va bra dessa människor är. aaarh. iaf josse hade gåshud hela tiden o jag grät hahahaha. sen nu klockan 12 skulle josse få massage av mammi. och jag ska gå o duscha sen bär det av mot trelleborg till bla valen och sen till min körskola. sen ska vi in till malmö o fixa lite däär. myspys dag. =)
nu ska jag hoppa in i duschen. vi hörs mina vänner.

Electricboogiebo

jag höll på att missa bussen idag till jobb. de va inget skoj, jag höll på att få ångest. men snabb som jag är hann jag med den endå. väl på jobb va de stress som vanligt. rätt tråkigt jobbedag förutom Telenor-killarna som flörtade med en mer än igår hahaha. iaf fick jobba över i en timme typ. :P sen när jag kom hem va josse här och mina föräldrar va störigare än ngnsin. ibland vill man bara strypa dom:P iaf sen satte jag, josse o mamma oss o kollade Step up 2 med popcorn o så. de va mys o fy fan va den filmen va bra. rysningar och tårarna bildades i våra ögonvrån iiih. sen kom pappa a.k.a Electricboogiebo (lång historia som mamma berättade, och jag o josse dooooog hahaha) oxå o joinade oss. så började josse o pappa o sjunga o pappade visade lite moves hahahaha o vi dööör. riktigt ball.
sen åkte josse o nu sitter jag här o sitter.
är ledig i två dagar nu från jobb vilket känns underbart =) i morgon ska josse komma o väcka mig vid 10 så ska vi kolla "so you think you can dance,USA" eftersom jag missa de igår. sen ska josse få massage av mammi. och vid tre ska jag köra på körskolan o josse ska va stöd hahaha. sen in till stan o fixa lite ärende.
på fredag blir de Resturang med bowlingligan och lördag o söndag jobbar jag wiiie.
nä nu ska jag nanna eftersom de inte blev alla timmars somn i natt som jag igentligen behöver haha.
nanna gott mina vänner. puss

wiiie:D

Jobbet igår va roligare än nånsin hahaha.
hela min dag va perfekt igår, förutom på morgonen när jag började gråta.
men resten av den fy fan.
gick riktigt bra på körskolan sen åkte jag hem. sen åkte jag o syster o handlade skor till mig och käkade bk. och snackade massa massa massa över mysigt. sen hem, sen körde mamma mig till vellinge där jag tog bussen till stan.
direkt när jag kom till jobb träffade jag florim hahaha. och vår chef hade snackat med honom om att han o jag skulle stänga tillsammans. alla tror ju på jobb att de e ngt mellan mig o florim. vilket är sjukt ball hahaha.
sen flöt dagen på rätt bra, och som vanligt va där sjukt mkt att göra sen blev de riktigt lugnt o sen mkt igen.
Där va sånna Telenor försäljare oxå vid kassorna som skulle sälja mobiler o sånt och dom flörtade med en som faaan. hahaha. iaf sen stängde jag o florim tsm o sen körde han mig till vellinge snackade sjukt mkt om massa saker hahaha. han chockar mig mer o mer för varje dag som går, men på ett posetivt sätt då:P haha. Tack för att du körde mig =D sen hämtade mamma mig i vellinge sen hem o deckade efter jag hade smsat lite, sjukt bra med detta nya abonemanget jag har. höhöhö smsar gratis till alla. sånt gillar vi. 

Natten har varit hemsk fy fan, sover skit dåligt =( o drömmer massa mardrömmar men men eftersom min dag i går va så bra så jämnar de ut sig. haha 
idag är det jobb 15-19 wiiie sen är jag ledig två dagar o sen jobb lördag o söndag. sen nästa vecka jobbar jag hela veckan och veckan där efter sen ledig två veckor, men de kan alltid ändras men de e meningen jag ska va ledig, sen jobbar jag en vecka till. sen e de back to school =( buuuh.

jag har den där lycklighets känslan i min kropp igen. känner mig sjukt lycklig och glad. iiih vet igentligen inte varför men jag är bara de. haha:D tror att de beror på att jag trivs så mkt med allt. jobb och såå. btw som jag har sagt så många ggr innan så är det min familj och mina vänners förtjänst. i love you. <3

senaste dagarna

sååja då har jag
inte skrivit på tre
dagar:P fy skäms haha
i söndags
passade/umgicks
jag med victoria
eftersom våra
föräldrar hade
fullt upp. så vi
bakade kladdekaka
 o gjorde hängagubben
o sånt. sen kom josse
 o hämtade oss, mig,
victoria o amanda.
så åkte vi till folketspark
 så kom niccie med
kollade på ett lustspel.
 de va ju inte världens
roligaste med de
funkade.:P sen
lämnade vi av niccie
o sen lämnade jossa
oss sen gjorde vi
hamburgare o så.
sen hjälpte jag pappa
o thomas lite. lastade
av ved o sånt hos dom.
sen hade jag o passa
mys med massa skratt.
i love you daddy.
sen städade jag när jag
 kom hem. sen vid 10
kom mormor förbi med
 jordgubbar till oss.
så blev de lite mys o så.





igår vaknade jag 9. fixade mig o sånt sen åkte jag till vellinge, tog bussen till jobb. där va röv mkt att göra o jag skulle bara jobba till 3. men jag erbjöd mig att jobba över så klockan 7 slutade jag. de e sjukt vissa studner e där sååå mkt folk sen är där ingen. och när där inte va ngn typ satt jag i delin och snackade o störde florim höhöhö. sen åkte jag hem vid halv 8. satt uppe med mamma till 10 sen deckade jag. vaknade vid halv 2 o va sjukt svettig. de rann av mig örk. så jag gick o hämtade ett annat täcke och la undan mitt tjocka feta duntäcke haha.

i morse vaknade jag tio i 9. fixade mig snabbt som fan. sen blev de frukost o jag fick utbrott så jag började böla är så trött på vissa saker fy fan. sen körde då jag o mamma till körskolan, skulle körda kvart över 10. o mina ögon va rödsprängda:P  men men. de gick sjukt bra. fick oss lite gottskratt när jag gjorde lite fel hahahahaa. sen åkte jag o mammi till banken o sen till Willies o handlade. träffade Hima med. blev skit glad. iiih. sen hem o packade upp o nu väntar jag på att min syster ska få tummarna loss så vi kan åka o handla skor till mig. behöver ett par svarta, till jobb. sen jobbar jag 17-22 med florim of course. wiiie:D

de sjuka är att jag e igentligen ledig denna veckan men endå har jag fått 5 dagars jobb o jag stänger 3 av dagarna o de e peeeeenngar fy fan. iiih älskar att jobba. =D

nä nu ska jag käka lite. sen bär de nog av mot stan. sen jobb. men ha de bra gott folk. =)

ngn?

booow wooow wooow någon som vill med mig till svedala sommarrock lördagen den 12/6 o kolla amanda Jensen? hahaha. och nää nu frågar jag inte niccie eller lissy för ni e torra och jag vet att ni inte vill. så ngn annan?  




5/6

tjollahoppsanhej.
dagen började med
att pappi kom upp
och väckte mig.
käkade frulle med
familjen, vilket kändes
som om de va år sen
de hände sist. sen
blev de mys ute i de
fina vädret hela dagen
bad, vattenkrig, jordgubbar,
solning o annat mys.
pillade med mobilen idag
oxå. iiih, vad den e cool.
jag gillar den starkt. tog lite
bilder med den oxå höhö
bland annat den --->
Nina kom oxå förbi en stund
Min familj och familjen svensson
har tydligen bestämt att vi ska till
bakken ngn dag. kommer inte ihåg
datumet, men vi ska iaf ta tåg o sånt
dit så vi kan kröka lite. de ska bli mys.
och jag hoppas på att vi får fint väder.
Iaf efter allt mys så fixade jag maten,
nypotatis och varmrökt lax.
sen käkade vi på terassen.
riktig sommarkänsla. me like.
nästa vecka blir de
körlektion på
tisdagsmorgon sen
jobba med florim 17-22.
vi stänger tsm woohoo.
sen onsdag blir de jobb
15-19 och torsdag blir de
 körlektion igen vid 3. och
nästa vecka igen jobbar
jag hela veckan och då
e de falsterbo Horseshow
så de kommer va dödligt mkt folk.
men det är skoj och de e väl tur att jag älskar mitt jobb så pass mkt som jag gör. iih. iaf en mindre tråkig sak som har hänt är ju att jag har fått sjukt mkt färg i huvudet,efter att ha bränt mig o sånt. och nu fjällar jag =( de e ångest. buuuh. men men har iaf blivit brun o de gillar jag.
nu ska jag hitta på ngt skoj att göra. ha en bra kväll allihopa.


Fredag




för typ 5 timmar sen hämtade josse upp mig och pappa. sen bar det av mot mobilia. och äntligen köpte jag mitt hjärta, denna underbara sak som kommer bli min lilla ögonsten, mitt allt. jag pratar självklart om Sony Ericsson C902. iiih. jag är glad och den är underbar. inte för att jag har startat den, för de har jag inte. denna gången tänker jag ladda batteriet länge innan jag börjar pilla på den. för jag vill ha ett hållbart batteri. så någon gång vid 2 i morgon när jag vaknat så har den laddat i ca 14 timmar så då kan de va lagom att starta upp den, fast dock inte ta ut laddaren. Btw så bytar jag nummer nu igen, men jag kommer fortfarande ha Comviq. wiiihoo.
efter vi hämtat ut min nya älskling så gick vi till Bk o käkade. sen körde vi hem.
sen vid halv 9 körde josse och jag o pappa tog de lugnt. såg en bra film sen slutade mamma o då mös vi alla tre. nu är jag på mitt rum o lägger över låtar till mitt nya minneskort.
iaf söta emma ringde idag och jag ska jobba för henne på tisdag o onsdag wiiihoo. älskar att jobba, föresten jobbade jag idag oxå 9-15. hann träffa på florim oxå en stund, you make me wanna smile all the time.:$
jaja nu ska jag tvätta av sminket och kolla film men jag känner redan nu att jag kommer somna dirr haha.
i morgon e de lördag o de e mys,
ha de bra mina vänner Puss

Torsdagschill





igår vaknade jag upp hos emma vid halv 10. snackade med jossan och hon kom o hämtade mig i höllviken och jag va bakis som ett as. haha. så körde vi o handlade sen skulle hon kidnappa mig och ta med mig till ett ställe och käka picknick. och vi åkte till Trollenäs slott. sjukt fint. så hade vi en mysig picknick i gräset. sen vidare till Trolleholms slott.
kollade lite snabbt på de.

  

sen körde josse mig hem. och sen låg jag o stekte på luftmadrassen i poolen. och efter ett tag kom max och matti. så blev de bad o chill. sen kom josse igen. o så lagade jag mat åt hela familjen o alla andra. sen blev de tv mys och vid 10 stack dom. och då tog jag de lugnt. sen gick jag o la mig vid 11. o sen vid 1 hade jag visst haft värsta sms konversationen med florim hahaha. jaja de e sånt som händer. =)


Firmafest/personal fest.

I onsdag, va en av dom roligaste dagarna på länge. vi hade personalfest på jobb o de va såå ball. haha
va jätte nervös först och ville absolut inte dit. men sen tänkte jag va fäään de e lika bra att åka ner där o sen om jag inte har skoj åker jag hem igen. 
så min  kära syster körde ner mig där. jag kom 5 i och vi skulle va där 7. o där va verkligen INGEN. hahaha. sen kom sötaste emma och gustaf så då satt jag o tog de lugnt med dom lite. sen kom bästaste bästaste florim och linda och slog sig ner. sen kom den ena efter den andra. 
sen började de krökas hahaha. sen blev de buffe. skit gott. o alla drack o drack o blev fullare o fullare haha. de roligaste va att min chef va nog den som va mest på hugget haha. jag o florim fick sitta brevid varandra för alla tyckte vi såg sjukt balla ut för båda hade bränt sig i solen hahahaha. iaf efter vi hade käkat blev vi indelade i 4 lag. jag kom med jessica, johan, jocke och gustaf. wiiihooo. vi va sjukt gryma. btw jag lägger in lite bilder 
 
   

1. dom som satt vid mitt bord, hampus, sofie, emma och viktor
2. victor och min chef jonas
3. bästaste bästa florim och jag
4. vi igen och nää jag e inte sur haha, florim som fotar


   

5. de andra bordet.
6. de sista bordet, jocke och världens gulligaste jane
7. Victor igen, lite halt dragen hahaha
8. den första leken vi hade.


Den första leken vi hade va att man skulle spotta geleråttor i hinkar, så fick man olika poäng då:P och dom ända som klarade de va florim och victor hahaha.den andra leken va att en i laget skulle ha då händerna i fikorna sen tugga upp en godissnöre så snabbt som möjligt.  innan den andra leken började så sa dommarna: jaa i denna grenen ska ni välja någon som suger bra och tuggar snabbt. Där av att de bara är johan som e kille hahaha. men vi vann (h)

   

9. hinkarna man skulle träffa
10. här har nyss vår chef (jonas) sagt till dom två andra butikscheferna (johan och jocke) att jag och florim är tillsammans hahaha. och då svarade johan (mitten): bra att jag vet de, så att vi inte sätter dom på samma pass för då blir de inget gjort i butiken hahahaha
11. jaa ni ser själv, vi va inte så grymma på de där med att spotta råtter.
12. johan och brydarna


   

Den tredje leken var att en från varje lag skulle då stoppa in så många Marshmallows som möjligt i munnen, och efter varje som den har stoppat in ska den säga Funny Bunny. och man fick inte tugga eller svälja dom:P hahhaa. och inför denna grenen sa dummarna att man skulle va stor i käften för att klara av de. Den fjärde grenen var att man skulle stå vid dörren med ett snöre under/på näsan sen skulle man då dra sig fram till fiskespöet som hade en godis så skulle man då ta en tugga av de. och den som va snabbast vann.  den 5:e tävlingen va att laget skulle ställa upp på en rad, så skulle första man ha en banan mellan benen så skulle nästa ta den, utan att hjälpa till med händerna. och när de va klart skulle man ha en apelsin under hakan o sen skulle då nästa ta de o sen skulle man då ge frukterna till dommarna. 
och vi vann första ggn. så kom vi vidare i final mot florims lag. men han fuskade så vi fick göra om och då vann dom haha. 
och efter de Krökade vi mer och mer och ännu mer. sen hade vi ica Quiz. haha jag kunde ingenting men som tur hade jag två butikschefer och en kassa chef i mitt lag hahaha. så de gick väl bra. efter de va de musik quiz och de gick oxå bra. jag o florim skrev sms till varandra under tiden HAHAHAHA. iaf mitt lag kom 2:a allt som allt. och florims lag vann bara för dom hade jonas i sitt lag hahahaha

 13. jessica tävlar för vårt lag. 
14. victor i den fjärde grenen. hahaha. iaf vi vann denna, o vi klarade de på 2 sekunder booow wooow wooow
15. Holmgren chillar efter den 5:e tävlingen.
16. Vår Chef  som va fullare än fullast och två andra som jobbar på mitt jobb.
 

  

Sen efter allt de så drog de av mot badhytten hahaha. och vi hade ju blivit körda på kvällen så nu fick vi rama varnadra på cyklarna hahaha. victor ramade mig och jag trodde jag skulle dö sjukt många ggr. hahaha. iaf florim ramlade av och slog sig =( men han va så full att han inte fick ont. hahaha iaf framme vid badhytten så kom inte dom andra tjejerna in för dom hade inget legg med sig. så jag sket oxå i de. florim och dom andra tjatade som fan att jag skulle stanna men jag skulle sova hos emma så jag åkte hem med dom. och sen ramade sofie och hampus mig o emma hem till emma från falsterbo till höllviken HAHAHA. och så sjöng vi massa och hade förhör på våra koder i

17. Sofie på väg till badhytten
18. Fredrik och Florim på väg till badhytten innan florim trillade av.
19. Hampus och emma på väg hem till höllviken sen



Fy fan detta va en sjukligt rolig kväll och jag älskar alla mina arbetskamrater iiiih. och tack emma för en mys natt hahaha. och tack alla andra för ni gjorde denna kväll till en oförglömlig kväll.

lite av dagarna som gått

såå ja då har man varit lite små trög på bloggandet den sista veckan:P fy fy. tänkte dra igenom snabbt vad som har hänt.:P

lördag, jobbade jag mellan 13 - 19. sen när jag kom hem vilade jag en stund. sen kom josse och niccie och en kort stund där efter kom tomas och nina. så då blev de grillning och käk. sen började vi kröka. eldade upp min bad tunna oxå. och spelade lite spel. sen vid 12 kom jocke och max. så då blev de bad. vid 4 gick vi upp ur badet och jag o niccie gick o duschade tsm. sen va de sängen som gällde. och så klart skulle jocke va jobbig hahaha. som alltid när vi ska sova:P men till slut somnade jag.

söndag vaknade jag 9. gick upp o duschade o såå sen käkade jag frulle med josse. sen gick vi upp o väckte dom andra. sen va jossa gulligast som vanligt o körde mig till vellinge ängar där jag tog bussen till jobb. började 12 och slutade 19. sen körde bästast bästa florim mig till höllviken där jag tog bussen till malmö. (tack för du körde mig iiiih) väntade en stund till tjejernas bio va slut. sen gick vi o käkade mc donalds. sen lämnade vi annicka sen niccie sen körde josse mig hem. sen somnade jag =)

måndag vaknade jag rätt tidigt sen åkte jag o jossa till burlövs center. träffade lilli, anette och sara. sen gick vi runtdär lite. blev en del inköp. iiih. sen fika på EH. efter de körde vi till coop handlade lite där sen hem till mig och färgade josses hår. sen vidare till niccie, hämade upp henne o sen åkte vidare till kirseberg där jocke o max spelade match. o även där va matti. wiiie som hade kommit hem igen. vi va världens bätsaste hejaklack wiiihoooo. sen körde vi nicccie hem sen dumpade josse av mig hemma.

tisdag vaknade jag rätt så sent. chillade o hade tråkigt. bestämde att jag skulle åka till stan o träffa matti så de gjorde jag. käkade på lilla torg o sen chillade vi bara runt i stan. när alla affärer stängde åkte vi till limhamn o träffade jocke. köpte glass o sen promenerade vi ner till stranden o käkade glassen. sen kom fredde oxå o då körde vi runt sen chillade vi vid vattnet igen. de va en mysig dag faktiskt. =)

RSS 2.0