she´s a good girl, loves her mama. loves Jesus and her boyfriend too

länge sen jag skrev nu, tänkte göra slag i saken en kväll som denna.
har varit en lååång dag idag. gick upp klockan 05.05 underbara Zita va busig. ville bara sova en liten stund till men icke. upp och hoppa. klockan 7 befann sig jag o mamma nere i trelleborg. städade hela lägenheten o hade slutbesiktning. körde två ggr fram o tillbaka för att lämna saker. men nu är det klart. på fredag lämnas nycklarna. efter det åkte jag hem o duschade sen hämtade jag linda på jobb. gick in om ica och hälsade på. man känner sig verkligen saknad. =)
sen fixade vi lite saker sen blev det mellenium i höllviken runt  7 med Linda, Evelina, Beccy och Tina. mumsigt.
nu är jag hemma och kollar Barca- Intern med daddy cool.

annars vad har hänt?
i fredags va det bowling med folket, 22 pers. därefter blev det självklart chili för hela slanten. hem o sov runt 5 på morgonkvisten.

lördags konfirmerades lilsis. mycket söööt va hon. därefter blev det krök och chili med brudarna. jasse va chaffis. dö trevlig kväll förutom äcklet som försökte dra med mig i en taxi hem. tvi. blev chili som vanligt.

Söndag va jag såååå död. klockan 10 va jag, mamma och pappa i lägenheten och flyttade. TACK för all hjälp ni är underbara. därefter blev det en lung kväll. tog en runda in om mormor också.

måndag och tisdag har det varit jobb och idag ledig.

jag är trött. börjar känna mig sjuk. vill inte vara sjuk. tänker inte vara sjuk. jag är trött. efter matchen blir det sängen. för mycket att tänka på. har världens bästa familj. hoooj.

Fields of gold

hallo!
jag är back on track nu. iaf lite svagt. mådde inget vidare igår och inte idag heller.
men idag har varit bättre än igår.
jaha annars då?
har fått flyttat rätt mycket i lägenheten vilket är döö skönt eftersom den ska va tömd och städad nästa fredag. jag hade behövt mer tid. jag har inte tid så det räcker. damn.
jag har även blivit fin fin i håret vilket gillas starkt nu är jag blond, inget annat än blond.
fick en akut tid till tandläkaren - heeejdå 585 kr. förjävla dyrt för att bara ligga och gapa i en kvart. ingen nytta gjord utan bara kontroll. usch vill inte vara vuxen i sånna lägen. synd att man inte kan ta det på sitt fri kort som man kan när man blir sjuk. jaa för frikort fick jag ju förra året pga alla mina sjukhusbesök.
har nyss lagat mat till mig, pappa och lilsis. musigt blev det.
brudarna skulle hem till annicka på fondue kväll. men inte nadja inte. har ingen ork och ingen lust.
håller iaf på att tvätta nu, alla lakan osv ska va rentvättat när vi flyttar in i de nya.
måste köpa en ny gardrob till nya lägenheten oxå. oooh vad jag längtar.

ryktas iaf om utgång både fredag och lördag. lördag är det konfermation oxå för lilsis. måste hinna till systemet. Tid ngn? kanske finns det någon vänlig själ där ute som skulle vilja ge mig fler timmar till mitt dygn. jag behöver.
orkar inte skriva mer. tvätten är klar, ut med denna och in med nästa. ikväll är det greys. i love it.
hoj

All the crazy shiit I did to night

man kan ju undra vad jag gör uppe nu när jag gick och la mig halv 6 i morse. men så är det när man vaknar av att strumpan är felvänd och man är som ett sandpapper i flabben. tror jag kan tacka Cassandra rätt mycket för det igår, HAHAHHAA.

dagen va U.N.D.E.R.B.A.R igår. riktigt underbar. började med jobb 10-15. skyndade mig snabbt som fan ner till skanör och hämtade upp Linda, tog en runda in om Ica. MITT älskade Ica. alla underbara arbetskamrater. aaw. stod och snackade med var och en i 10 min. (stackars Linda) och alla sa att dom saknade mig och undrade om jag inte kunde börja där igen. man lev lite tårögd (precis som jag blev när jag läste mitt arbets betyg därifrån) iallafall hem till Linda snabbt som attan efter det, gjorde vid oss och fixade massa med maten.
sen tog jag och linda med oss grillen in till familjen Moser. där blev det trevligt sällskap, drickande, skratt, Grillat och sjungande. 30 pers. mys som fan.
sen fick vi den geniala ideen att åka till stan. tjo hopp.
jag, evelina, hanna, linda, fredde och rebecca hoppade in i taxi till stan. givetvis mot Chili. chili sviker aldrig. vi har alltid dö ball.
sen kom alla grabbarna, vi blev fullare, chili stängde?!, vi yrade, snackade med öbbe i 1 timme (HAHAHAHA), tog oss runt hörnet till max, slagsmål, ambulans, polis, träffade på Florim, taxi, somnade gott efter mycket om och men.

och nu sitter jag här. ska tömma kranen på vatten, vända strumpan rätt och slänga mig i soffan. hoooj



var fan är bilderna på denna blogg?

Screw you, biatch

HAHAHA NU FÅR DU FAN GE DIG! VAD ÄR DU UTE EFTER? ATT FOLK SKA TYCKA OM DIG MER ELLER? SKAFFA DIG ETT EGET LIV ISTÄLLET FÖR ATT KOPIERA MITT RAKT AV. SKÄMS DU INTE? BÖRJA TYCKA DET ÄR LITE JOBBIGT MED EN STALKER, MER ÄN ETT ÅR HAR DET HÅLLT PÅ NU. I BÖRJAN VA DET CHILL MEN DET BÖRJAR GÅ LITE TILL ÖVERDRIFT NU FAKTISKT. MAN KAN JU UNDRA VAD PATETISKA DU FÅR UT AV DET HÄR?! JAJA SKA ÅTERGÅ TILL MITT LIV NU, FÖR JAG HAR ETT TILLSKILLNAD FRÅN DIG.

soulsister

god morgon.
jag är trött idag, riktigt trött.
igår va jag ledig så då va det mys med mamma hela dagen och efter det åkte jag och zita hem till linda.
där blev det grillning och mys hela kvälllen med henne, beccy, björn och jenny. underbart.
idag är det åter igen dags för jobb.
sen i morgon är det jobb till 15 sen ska jag hämta linda på jobb 4 därefter ska vi åka o handla mat o sen hem till linda o göra vid oss för vid halv 7 är det grill-party hos annicka. kan bli dö bra.
måste hoppa in i duschen nu för jag måste  hinna in om pappas jobb o lämna hans mat.
höööres.

mad world

Zita och Yoda väckte mig klockan 05.30 i morse. inte så jätte kul. men vi gick upp och tog en promenad sen va det bus osv.
men jag hann iaf va nere i lägenheten lite i 9. har tömt alla garderober och fixat o haft mig. i morgon ska det skrivas kontrakt med nya köparen =) blir bra.
efter blev det fika med mor, natasha, siv, denice, isak och amanda. sen gjorde jag vid mig och åkte hem till björn. slöade där lite innan vi åkte för att kolla grabbarnas match, linda och hanna kom också.
efter en stund gav vi upp. vi frös för mkt så vi åkte hem till björn och kollade skräckfilm.
nu är jag trött så det blir mys med daddy cool nu.
har magsmärtor som heter duga och det är jobb i morgon. hoppas på det bästa. haj

ps. kan inte lägga in bilder för jag har ingen sladd. måste ta tillbaka den.

Sick and tired.

jag är hemma ikväll, har en pappa-dotter kväll ikväll. sen passar jag yoda, hannas mopps. pappa har försökt lära honom rullarunt. gick bra i början. haha.
som sagt befinner jag mig hemma ikväll. brudarna är ute, och jag är hemma. olika anledningar, mycket skitsnack och jag är trött på det.
orkar inte lägga ner energi, inte för fem öre. gårdagen va iaf bra. linda kom hit sen började vi dricka. spelade vänn8 med modern min och snackade om allt mellan himmel och jord. när vi hade suttit i 2 timmar och klockan slog 23 ville vi inte åka till stan, vi hade rent för trevligt här. men vi tog tag i oss och begav oss till chili. köpte en drink där inne och blev bjuden på minst 5 och snappsar och grejer. det är nice.
träffade både matti och stjärna medflera.
efter dom stängde blev det nattamat på max sen tog vi taxi hem. jag och linda åkte till mina föräldrar och däckade här. haha. sov döö gott i  en 90 cm säng båda två. haha. KÄRLEK.
vaknade av att telefonen ringde. mamma kom med bullar.
sen iväg o hämta upp dom andra + yoda. sen till min lägenhet och packade. allt är tömt utom gardroberna (det jag fasar för mest) och badrummet. bra där.
åkte till vellinge och mötte upp emelie sen blev det middag hos Linda, fläskfilee och grejer. fint ska det vara.
sen tog jag yoda och åkte hem.
ryktas om att det kommer kollas på Real- Barca ikväll. kan bli bra. Messi fixar väl det mesta som vanligt. just smile and wave.
hejdå

Nothin' On You

god morgon.
ursäkta för världens sämsta uppdateringar. men jag har fullt upp.
veckan som har gått har bestått av jobb, mysdag med tjejerna på limhamnsfältet med hundarna och sen käk o mys hos mig, fix med lägenheterna osv.
har fått sålt min lägenhet i trelleborg nu oxå. wiiihoo. underbart.
nu ska jag och lillen snart till jobb sen slutar jag 15 idag och då blir det iväg till bokhandlen för att fixa lite saker där och sen till djuraffären för att handla mat till lillen.
sen ikväll blir det utgång. troligt vis blir det käk och förfest hos sis (eller förfest med grabbarna, men det första är mer trovärdigt) sen ska vi möta upp hanna och evelina i stan eftersom dom har haft "firmafest" haha.
japp japp. i helgen blir det packning som gäller. måste komma igång med det nu.
puuuh.
men men  vi hööörs väl

Like the sea

om drygt två timmar befinner vi oss i Vellinge kyrka. Lilsis ska döpas.
därefter blir det mat hos mamma och pappa.
blir bra.


Fire and rain

dagen och kvällen blev bra igår. iallafall för min del. tvättade undan all tvätt hos mamma och pappa och hade mys med hundarna. därefter gjorde jag vid mig lite snabbt och begav mig hem till björns hus där brudarna va. musik, sprit och trevligt sällskap. vid 10 körde jag dom till törringe sen hem igen till vovvsingarna.
vid halv 1 begav jag mig dit igen för att hämta dom, stannade till på mc donalds och sedan körde jag dom små liven hem till björn igen där dom skulle nanna.
jag själv begav mig hem igen till hundarna, tog en promenad med alla tre och sen hoppade jag i säng. lagom till klockan slog lite över 2.
vaknade dock i morse halv 7, i vanlig ordning för tuss ville ut. gav hundarna mat sen tvingade jag dom att ta hand om sig själv så jag kunde sova fram till 9. bra däär.
nu är här full show igen.
vet inte riktigt när mor och far behagar att komma hem efter en dag/kväll/natt hos sina vänner lite längre upp i vårt avlånga land.
ikväll ryktas det om vin, mys och massa tjejsnack därefter utgång.
kommer nog bli bra.
ha en trevlig lördag mina vänner.


put it in a love song

man kan ju undra varför jag har blogg?
skriver ju aldrig och när jag väl gör det så är det bara korta inlägg. haha
jaha dagarna flyter på. är redan inne i april månad. hur sjukt är inte det?
tiden bara springer iväg.
dom senaste dagarna har det hänt så mycket roliga saker.
började ju med visning i söndags, onsdags skrev vi kontrakt och på torsdag hade jag visning.
tekniskt sett är jag ägare till två lägenheter nu kan man ju säga. förhoppningsvis snart bara till en.
jag blir äntligen en malmö-bo.
har lixom provat på östra grevie-bo, skanörs-bo och trelleborgs-bo.
jag älskar att flytta, det är såå kul. och jag älskar att se hur pengarna växer när man säljer din bostad för att
köpa en ny, dyrare och finare.
jag är helnöjd.
min nya lägenhet är frän. när man kommer in i den så blir man lixom chockad av tak-höjden. 3,94 meter för att vara exakt.
jag säger 4 meter till folk för det låter bättre.
vardagsrummet är stort och ljust, med en vägg med tre gröna tapeter, svårt att förklara men en mycket cool idee. jag ska byta ut det gröna mot svarta tapeter. finare tycker jag.
jag älskar köket som har rött klinkers och vita skåp. det är ljust och fräscht. 
badrummet har svart klinkers golv, vita klinkers väggar och sen en röd klinkers vägg vid duschen.
sovrummet är stort. hallelulia, där sängen står är upphöjt. som en scen typ. kan man säga så? ja det kan man nog faktiskt.
det bästa är nog att jag har egen ingång, bara jag. och mina "grannar" är trapphus. jag har bara grannar ovanför mig vilket innebär förfester, fester och efterfester.
det jag nog mest är nöjd med är att det är gratis parkering, hemmakväll runt hörnet, likaså hemköp, 2 minuter från södervärn och 4,5 minut till Nobel.
senaste inflyttningsdatum är 27 maj. men man kan ju alltid hoppas på att det blir av innan det =)
detta kommer bli dö bra.
jag va iaf hemma i min gamla lägenhet i onsdags och rensade mina 5 gardrober. dom är fullproppade med kläder. lyckades kasta 2 svarta sopsäckar. bra gjort där.
sen skurade jag och putsade och damsög. jag är duktig jag.

jaha annars då?
tuss börjar bli frisk nu, busig som vinden. och hon har fått kläm på sitt, ligg (nästan iaf) , stanna, kom då och att kissa ute och inte inne.
i förrgår tillbringade jag kvällen och natten i björns lya med evelina. hon passar deras hus nu när dom och 50 pers till är och åker skidor. det va mys.
igår fortsatte kvällsmyset hos hanna med tjejerna och hundarna.
idag är jag hundvakt eftersom mamma och pappa åkte vid 12 och är borta över natten. jag själv ska åka en runda till tjejerna sen och va med på deras förfest innan dom ska ut.
det blir en bra kväll detta.

annars har jag nog inte så mycket mer att berätta..





.

Looking in the sky I can see your face
And i knew right where I’d fit in
Take me, make me
You know that I’ll always be in love with you
Right til the end


Here we goo

 hallå!
idag är det torsdag och jag ska berätta.
igår skrev jag på kontraktet till min nya lägenhet i malmö.
en 2:a som är helt nyrenoverad och har fyra meter till taket.
dööö bra.
idag va det visning på min gamla lägenhet så vi får se hur det går.
jag är lycklig och jag älskar denna känsla.
jag har tur.
måste gå. byebye

RSS 2.0