All the crazy shiit I did to night

man kan ju undra vad jag gör uppe nu när jag gick och la mig halv 6 i morse. men så är det när man vaknar av att strumpan är felvänd och man är som ett sandpapper i flabben. tror jag kan tacka Cassandra rätt mycket för det igår, HAHAHHAA.

dagen va U.N.D.E.R.B.A.R igår. riktigt underbar. började med jobb 10-15. skyndade mig snabbt som fan ner till skanör och hämtade upp Linda, tog en runda in om Ica. MITT älskade Ica. alla underbara arbetskamrater. aaw. stod och snackade med var och en i 10 min. (stackars Linda) och alla sa att dom saknade mig och undrade om jag inte kunde börja där igen. man lev lite tårögd (precis som jag blev när jag läste mitt arbets betyg därifrån) iallafall hem till Linda snabbt som attan efter det, gjorde vid oss och fixade massa med maten.
sen tog jag och linda med oss grillen in till familjen Moser. där blev det trevligt sällskap, drickande, skratt, Grillat och sjungande. 30 pers. mys som fan.
sen fick vi den geniala ideen att åka till stan. tjo hopp.
jag, evelina, hanna, linda, fredde och rebecca hoppade in i taxi till stan. givetvis mot Chili. chili sviker aldrig. vi har alltid dö ball.
sen kom alla grabbarna, vi blev fullare, chili stängde?!, vi yrade, snackade med öbbe i 1 timme (HAHAHAHA), tog oss runt hörnet till max, slagsmål, ambulans, polis, träffade på Florim, taxi, somnade gott efter mycket om och men.

och nu sitter jag här. ska tömma kranen på vatten, vända strumpan rätt och slänga mig i soffan. hoooj



var fan är bilderna på denna blogg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0