cause I have the time of my life



Ville bara meddela att jag (och sis) har the time of our life's.
Thailand är så underbart att det finns inte.
har haft en av dom bästa dagarna på länge idag, har verkligen kommit på
mig själv att jag vara suttit och lett hela tiden.
man känner bara sååån lycka.
anyway ville bara ge ett livstecken.
Sis är duktigare på att uppdatera sin blogg så checka in hennes blogg ist.
NathaileIsaksson89.blogg.se


cause we are gonna be forever, you and me

Har haft en helt fantastisk kväll. Började med mysmiddag med familjen och lite lets dance.
Sen kom Bästa vän och öbbe o hämtade upp mig. Åkte in om en runda till fina evelina och pussade henne hejdå. JOBBIGT, Där föll förövrigt den första tåren.
Sen vidare till vellinge och per. Och där va fullt hus. Alla drack och hade sig. Fick iaf träffa mina favorit pojkar och fick säga hejdå till alla.
När klockan va 12 pallade jag o bästis inte trycket mer så vi körde o lämnade per alm och sen vidare till donken. Efter det har vi kört runt över allt och pratat en massa, sjungt med i låtar och bara haft det bra.
Lite över 3 körde vi hem och hälsade på öbbe sen vidare till svågertorp och tvättade bilen. :P helt normalt klockan 4 på natten.
Sen körde bästis mig hem. Underbar kväll med mina fina vänner. Har helt klart dom finaste vännerna i världen.
Nu gör mamma scones, sis fönar håret, jag har min flygoutfit på mig och snart ska vi väcka pappa sen blir det iväg.
Om ett dygn går jag i sommarkläder och har det glassigt. Ha det fint här hemma.



Somewhere in between

Jag är lite besviken på känslan. Jag trodde att jag skulle ha sömnlösa nätter en vecka innan och att jag skulle va skit nervös. INGENTING av detta har inträffat. Jag är nervös för att jag kanske måste kasta ut kläder från väskan på flygplatsen för att jag har kasnke för mkt med mig. Det skrämmer mig. Men annars känner jag mig cool lugn. Är dock jätte trött. Men men.

Igår blev det iaf en hektisk dag. Sen begav jag mig till jimmy. Mysigt. Sen hämtade jag upp Evelina när hon slutade jobba och så körde vi till Hanna där Linda, becca, bob, degen och lövet va. Blev en trevlig kväll med tjejerna. sen körde jag evepeve hem och därefter blev det huvudhopp ner i sängen!

I morse väckte evelina mig (som vanligt genom SMS bomb) halv 9. VEM GÖR NÅGOT SÅDANT ONT? landade hemma hos henne klockan 10 på frulle. Sen blev det stan, handlade och hämtade post sen dumpade jag henne hos Hanna. Nu är jag hemma.
Har precis packat ner mina saker i dessa här fantastiska vakumpåsarna. Silken uppfinning. Man får ju plats med huuuur mkt som hellst. Ska städa undan på mitt rum nu iaf. sen ikväll blir det middag och mys med familjen.
och i morgon blir det uppstigning olagligt tidigt. Flyget går 11.10 blir bra.


Every night in my dreams, I see you. I feel you.

jag hittar inte mina flyg-outfit-skor. En har jag hittat, men man kan ju inte åka med bara en. jag måste hitta den andra eftersom jag nu har köpt en resväska som matchar och sen har jag ju min flyg-dress också.
jag börjar bli nervös, dels för att jag tror att jag har packat ner för toook för mkt. men tre månader är länge. får nog beställa extra vikt på hemvägen. När nästan alla kläder och skor va nerpackade vägde väskan 18 kg.
nu måste jag ta ner allt annat också. jag kommer ha sååå mycket övervikt.
tycker att det borde finnas undantag för dom som ska va borta mer än 2 veckor.
the day after tomorrow.
 min dator får jag ha i handbagaget likaså filmkameran. Har ännu inte listat ut vilken väska det ska vara än men det löser sig. Har iaf packat ner 9 bikini, 23 klänningar, 7 shorts, 8 skor och 9 tröjor/linnen. Det ska ju trots allt bli 34 grader nästa vecka.
jag måste köpa till extra vikt på hemvägen. PÅMIN mig för fasiken.

annars då?
igår fikade jag med patricia i 3 timmar. helt galet. vi hade skit mysigt och klockan bara sprang iväg. vilken tjej asså. och hon är också laktosintollerant. jätte otippat.
Efter det begav jag mig hem till kombosarna med semlor. mina fina pojkar. glada blev dom iaf. och jag med. Bästa vän spelade you raise me up på  flöjt?! på iphonen. fråga inte! bara jätte sjukt faktiskt.
sen runt halv 12 körde jag hem.

och idag har jag tvättat och packat, fixat skype till mamma och letat bland flyttlåder och skit efter saker. blir bra.

jag är stressad, hinner inte sitta här o gagga. måste dra. ciao



Om två dagar är jag (vi) här igen..


I need you, and you need me!

Galet nog är det bara tre dagar kvar nu. Känns sjukt.
Igår fyllde mamms år. Hade en fantastiskt trevlig kväll med nära och kära. God mat, mycket skratt och det viktigaste av allt, trevligt sällskap.

om 20 minuter ska jag lägga mig i badet, därefter ska jag hämta upp sis sen ska vi fixa lite ärende och därefter blir det fika med patricia. Sen ska jag träffa bästa vän!

Resefebern börjar kicka in ordentligt nu. ÄLSKAR DET!


you raise me up

Avskedsfesten blev inte alls som planerat. Bara massa tårar, fina ord och känsliga studer. usch.
och dagen efter va jag bakis fram till klockan 22 när jag väl gick o la mig. Adrig förr har jag mått så dåligt
och tragiskt nog va det denna dag vi skulle till Elysee och kolla på bio.
Men tyckte att jag skötte det ganska bra endå :)

Idag gick jag upp klockan 5. FEM :O det händer aldrig. Skulle börja jobba klockan 6 och nä man blivit bortskäm med sovmornar va det rena döden. Men tuuur att jag har min underbara mamma som gick upp o väckte mig och lagade en super god frukost.
Jobbade iaf till 14 sen va det hem och iväg med systrarna. Kom hem för en timme sen. och jag är DÖD. Tåler ingenting längre.

Dessutom känner jag mig stressad. Vet inte hur jag ska få tid till att träffa alla jag vill och hinna packa och tvätta och fixa. I morgon blir det jobb efter det hoppas jag på att jag hinner packa o fixa lite saker innan gästerna kommer, mamma ska firas. På onsdag blir det fix hela dagen sen på kvällen blir det fika i stan med patricia och sen en snabb runda upp till bästa vän och öbbe. Torsdag ska jag träffa linda och evelina?!, Fredag blir det mys med familjen och på lördag åker vi.
Blandade känslor där, men lycklighets känslorna övervinner med hääästlängder. Är så taggad över denna resa.

Btw håller vår väg på att flyta bort. Snart kan man inte köra där mer. Och det får inte hända, inte denna vecka. Nästa vecka går bra.

Ska fixa vidare nu.




Will you be there

Halloj.
Hoppas att allt är brao?! själv känns det som man har en miljon saker att hinna med.
Har igentligen all tid i världen men sen vill man träffa alla så mycket som möjligt innan vi åker. Är ju sjukt nog bara 8 dagar kvar.
Va iaf iväg med sis igår och handlade resväska, apoteksgrejer och sommarskor.
Började även kolla igenom mina bikinis och 9 st lär väl räcka? sen kan man köpa nya där ju. usch vad jag känner mig stressad inför resan. Har iaf laddat min ipod med över 1000 låtar så det är skönt.
På lördag (imorgon) blir det välkommen hem fest för jesper och avskedsfest för mig. kommer bli skit skoj.
Och ikväll blir det mys med bästa vän.
kommer bli skit bra detta.
och det bästa av allt är att dom bokar flyg den 25. sen kommer dom ner i slutet av mars. love it!

Sitter iaf och myser till olle hedberg nu, sicken kille. älskar det här programet där man kan ladda ner musik från youtube. mums.
nej om man skulle tagit sig ett bad o sen gjort lite nytta idag.
Btw har jag Världens träningsvärk i benen. Duktig flicka som tränade igår. idag kör vi på ett pass till...


det dom aldrig nämner

nu är det måndag åter igen känns helt okej faktiskt. Helgen har varit lugn och bra, inget dickande för mig inte. Utan jag har bara spenderat denna helg med familjen och underbara vänner. Underbart om jag får säga det själv.
I morgon ska jag träffa linda, vilket jag inte gjort på år och dag känns det som. och även finaste evelina ska vara med. wiie. sen på onsdag blir det kvalitetstid med bästa vän. Har mycket att prata om. wiie.

Sen i helgen blir det väl fest av något slag eftersom det är sista helgen innan vi åker. Sen på söndagen blir det familjemys med bio och ut och äta. Sen veckan där efter blir det att packa och fixa o dona och fira mammsi. Sen på lördagen kl 11 går flyget. wiiihoo. vi kommer få det helt fantastiskt underbart. :)


Tack för att du alltid finns hjärtat. över 12 års vänskap. Du är fin. älskar dig


tell the devil i said hey when you get back to where you're from



fjorton dagar kvar. sen sitter vi på planet till thailand. fjorton fucking dagar kvar. Sen kommer man hem i April, lagom till allt slask och skit försvunnit. Känner mig fantastiskt underbart redo för denna resa. Och det känns så bra att mina sötnosar till vänner kommer ner i mars och stannar i tre veckor. love it.

Förövrigt flyter dagarna på. Händer inte allt för mycket och inte allt för lite heller. men jag är nöjd..

talking about a revolution

rygghelvete som gör ont igen.  jävla mög!

Hope There Is Someone

igår kom bästa vän hit och åt middag med mamma, pappa och mig. Sen blev det film och allmänt myskväll. Dessvärre va filmen något av det sämsta jag sett men sällskapet va trevligt. Sen gick vi och nannade.

Vaknade idag och då blev det frukost och sen har dagen bara flytit på med pulkaåkning, bus med hundarna, makaroner och köttfärssås, chill krök, "med andra ord", Barca matchen och rostemackor.
Öbbe, fredde, Fille,Jimmy och per höll hos sällskap.

I morgon kommer mamma och pappa hem igen. Efter att ha tillbringat två dagar i vadstena på bröllop.
Har blivit lovad frukost hos fredde i morgon. Så vi ska ta oss dit (om vi nu kan komma här ifrån pga snötäckt väg) och käka scones så fort vi vaknat.

16 dagar kvar sen är det byebye sverige och hello Thailand, 3 månader framöver. ska bli gould.





Beroendeframkallandefrågetecken


If perfect is what you're searching for then just stay the same

"o du, du är viktig för mig o jag tycker jättemycket om dig, glöm aldrig det! du är så jävla okomplicerad och varm och jag älskar att jag har dig så nära i mitt liv. och för varje dag som går ogillar jag att du ska åka mer o mer."

RSS 2.0