allasbästaJames

dagen idag har gått översnabbt. hade ARL som första lektion och då hade vi allasbästaJames. iiiih. en översnäll o sjukt snygg brandman. efter det hade vi spanska o då satt jag bara o filosiferade till den klassiskamusiken som vår lärare alltid spelar. haha. efter de hade vi svenska va i zablockisalen och kollade film. över bra o helt sorlig o jag börja böla så klart HAHAHAHHAA. älskar vår nya lärare sten coool är han. efter de hade vi lunch o då började vi sjunga julsånger o dansa o sånt med mattanterna. hahahahahahha. över ball. sen natur o sen slutade vi o då va klockan 20 över tre. fick sluta en timme tidigare så jag o sho begav oss till stan. sen träffa jag pappa. så gick vi i stan lite. myssssssssss. sen hem o käka middag. sen nu sitter jag här o snackar me älskade efterlängtade matti och joakim =) ikv blir det chillidill kväll. eftersom jag håller på att dö av mensvärk.
ha en trevligkväll allihopa. Puss

påslakanet och örngotten

image105

                                                          påslakanet och örngotten jag sydde igår. där är två vita örngott och två röda.  
image106                           

ingen har så fint påskalan och örngott som jag har

om ni någon gång hade tänkt att sy ett påslakan till ett 2 gånger 2.10 meterstäcke med två olika sorters tyg eller sy 4 st örngott till kuddar med två olika sorters tyg eller sy upp 4 par gardiner eller sy en duk, så råder jag er genast att tänka om. eller så börja tidigt så ni inte sitter till klockan 9 på kvällen. o sen ta lite pauser. för de gjorde verkligen inte jag. o jag har sjukt ont i röven och ryggen. o på dett sista örngottet så klyddade verkligen allt. sen välte jag ut alla nålar:O o så klart fick jag en i foten. AAAAAAAAAAAAJ! men iaf snyggt blev det ^^. och det bästa med allt är att ingen verkligen ingen har så fint påskalan och örngott som jag har. och ingen har så julfint på sitt rum som jag. iaf alla andra år har jag bara haft ljusstakar och pepparkakshus typ på mitt rum. men detta året är jag verkligen på G, både julgardiner, påslakan, örngott, ljusstakar och snart innom kort även ett pepparkakshus, som har varit tradition att göra här hemma ända sen jag va en liten plutt:D:P
iaf nu tvättar jag mina ny sydda saker. lägger upp bilder på dom i morgon =)
hejdå gott folk =)

jag kännde mig sjukt duktigt

image104nu har jag nyss kommit hem från skolan.
hade bara matte och natur idag.
och jag kännde mig sjukt duktigt för det
var bara, observera BARA, jag som lämnade in labbraporten. ingen annan i klassen gjorde de.
och de fick mig att känna mig duktig. för sånt
händer aldrig mig. och då menar jag ALDRIG
idag labba vi med sand och salt.
sjukt tråkigt.
sen slutade vi 20 över 10.
och då gick vi och åt sen gick jag med frugan
till bibblan o satt o hjälpte henne med hennes
labbraport. sen tog jag bussen hem.
och nu är jag hemma.

verkligen alla tyckte att det va kallt ute idag.
men ikke jag. haha. tyckte att 
det va ett ganska skönt väder idag, förutom
regnet som kom nu för en stund sen.
 såå sådära såg jag ut idag--->

för övrigt väntar jag på mamma nu.
för vi ska iväg o handla lite o så.
sen ska jag sy lite idag och sen ska jag träffa
littol med enstund.
iaf  nu måste jag gå.

ha det så bra allihopa.

Puss&kram


dagens bästa: att man kan göra en sån här
tråkig dag till en rolig dag.

dagens sämsta: att jag va rent för trött idag. för
att jag låg och funderade helt mkt igår kväll på hur jag ska hinna med allt som jag måste göra.
sånt är inte bra.

godaste kladdekaka

hoppas er dag har varit undertastisk (hahaha tog de från ugly)
jag har aldrig skrattat så mkt som jag gjorde igår när jag kollade uglybetty & desperata housewives. HAHHAHA över balla
idag va den långtråkigaste dagen.
hade massa lektioner och sen dom två sista lektionerna kolla vi film =) mysss
sen hämtade daddy mig. sen åkte vi hem o åt. sen åkte pappa o mamma på möte. och jag passa syster.
sen bakade jag världens godaste kladdekaka:D sen efter 1000 år kom lissy, dalia, camilla och jessica.
så kolla vi greys och hade mys.
och nyss åkte dom.
i morgon e de skola till 12 sen ska jag till stan me mammi., sen träffa littol.
iaf nästa vecka o nästa igen har jag sammanlagt 5 prov (Y) YEEEEEEEEES.
men iaf detta e ångest ska gå nu haaaaj


dagens bästa: träffa nördarna igen. ^^ de va ett tag sen
dagens sämsta: absolut greys anatomy, sjukt kasst avsnitt. men endå sorligt. o de e verkligen sorligt att de va säsongens sista =( BLÄÄÄÄÄÄÄ

här har vi den

här har vi den, filmen som jag hade glömt vad den hete. och den är såååå sjukt mkt kärlek o lite tårar då oxå :$
Looooove it <3

image103

Skolsnack ^^ haha

igår va de skola då, första gången på en vecka iochmed jag har varit sjuk.
kände mig inte alls motiverad att gå dit. men duktig som jag är så gjorde jag det endå.
missa en buss men som tur på mornarna så kommer där alltid två bussar vid 7. så jag hann med nästa=)
hade svenska o då babbla vi bara en massa. sen hade vi spanska vilket alltid är trevligt, läser sagor på spanska?! jaapps:P sen hade vi mentorstid och de går ju så snaaabbbt. blev glad, hade bara 3,9% ogiltig frånvaro. wiiie. skit många hade fått samtal hem från vår mentor för dom skolka för mkt, men ikke nadja. iiiiiih. de ni. sen åkte jag hem sen åkte jag o mammi o handlade o hade mys. sen hem o fortsatte att mysa. =) sen kolla vi på en film som va dödligt bra. så både jag o mammi satt o bölade haha. verkligen en se värd film, men jag har glömt vad den heter. återkommer om de senare. =) sen satt jag o snacka me nea lite. sen färga mammi mitt hår=) och sen kolla vi "extrem homemake over" ÄLSKAR, o då grät vi lite till:P sen kolla jag o pappi Prison break. o det älskar vi så sjukt. sen gick jag o nannade. =)
tack mammi och pappi för att jag har er. ni är dom bästaste, och syster. <3
 
idag vaknade jag lite sent. hade sjukt brottom. glömde massa saker hemma. :P
hade dubbellektion i engelska, kollade filmer o sånt. vår nya lärare e stein cool. skönt att slippa ragatan camilla nu när hon e på smällen:P sen idrott och jag har inte haft de på 1000 år så jag blev sjukt svettig idag, o de e ju lite mys. sen gick jag o fru till stan hon skulle handla lite. för vi hade håltimme. sen natur. o de e dödligt jobbigt, har omprov den 10/12 (för jag missa de första provet) sen den 11/12 har vi skriftligt lexförhör om molekyler o sånt asså kemi. sen den 14/12 har vi fett prov i de. nääää döda oss den veckan med naturprov o sånt.
nästa vecka har vi historieprov + matteprov. (Y) HAAAAAAAAATA SKOLAN.
 iaf sen efter naturen hade vi dubbellektion i matte. och jag o stoffe e dom enda som brukar allvar av alla 31 st i vår matte grupp. så vi e grymma. för övrigt fick jag ett halvt fel på vårt matteförhör. WIIIIIIIIIIIIE vem e bääääst?!  sen kom pappi o hämta mig. sen hem o åt. sen åkte mamma på kurs och pappa o jobba igen?!? överbull så nu passar jag syster o typ gör ingenting. är sjukt trött, så väntar bara på att ugly betty och desperata houswives ska börja och sluta. så jag kan nanna =)

i morgon är de låååååång dag. slutar 16.20 trååååkigt. sen ska jag passa syster igen för mammi o pappi skulle på möte eller ngt. o sen kasnke träffa littol, som jag inte gjort på ett år typ.

nä nu ska jag kila. snart börjar uggly betty. ha det bra alla. Poss


btw bara 18 skoldagar kvar till jullovet =)



Dagens bästa: Lååånga håltimmar i skolan, så man kan gå i stan och sen endå sova en stund på bänkarna i skolan me frugan =)
Dagens sämsta: äcklig panerad fisk i skolan när man är som hungrigast

-

and they say the first cut is the deepest. and belive me, it's true.

min helg

jag älskar det, att det endå är så pass många som är inne o kollar min blogg varje dag fast jag inte har skrivit ngt. undeeeerbaaaaaurt.

bara för de ska jag skriva om min helg. 
fredag: middag hos familjen svensson (jasmine o dom) faktiskt mkt trevligt. länge sen man träffade hela familjen o såå, sen va ju där 2 andra familjer, min familj och sen jasses familj. sen blev de då utgång för mig o jasse. vid 10 tog vi bussen till stan och sen tog vi 8:an till jasses pojkväns kompis. som hade förfest. skit skämmigt i början för jag kände ingen, bara jasse. sen drack alla o sånt sen vi 2 kom taxin o hämta oss så träffa vi jesper o frans på Kb sen gick vi vidare o då träffa jag min älskling på ice iiiiih så glad hon blev att se mig. haha grattis älskling på din 18-års dag. i love you hun. efter de gick vi till choklad och där stanna vi till dom stängde typ. se kom syster o hämtade mig o jasse i stan, och när jag kom hem gick jag o duscha o vid 6 va jag i säng (Y) hahha. taaack för en övertrevlig kväll. jag har saknat dig jasse =(  (för alla som inte vet va jag o jasse bästa kompisar i typ 5 år, sen hände lite saker o vi gled ifrån varandra =( så de va sjukt skoj att träffa dig och snacka om alllt, still love you)





på lördag kom pappa upp o väckte mig 11. yeeees 5 timmars sömn. (Y) käka frulle osv sen  hjälpte jag mamma en massa. sen låg jag bara i sängen o kolla film. så ringde lilli o dom, så ville dom komma. men jag sa att jag inte palla för jag va cp trött. sen kom syster o mamma färga hennes hår o klippte henne osv. sen kom mormor med så käka vi middag o sånt mys. sen kolla vi sing a long o hade mys. sen gick jag o la mig.

idag vaknade vi 10. käka frulle o sånt o nu sitter jag här. skola i morgon. NOOOOOOOOOOOOOOO =( jag vill inte. men snart är det jullov and i love it. iiiih. 

jaaa alla snooookers. nu har ni fått ta del av min super trevliga helg. ha de bra.  

bloggstrejkar

sååja nu är alla mina 160 inlägg borta.
från och med nu bloggstrejkar jag.
finner ingen menning med att skriva blogg längre.
för dom som vill veta om mitt liv eller vill veta hur jag mår kan fråga mig ist för att läsa det häär.
men ngn dag vipps som det är så kommer det kasnke ett liten inlägg.
men iaf ha de så bra alla.

RSS 2.0