Paint me a perfect picture and make sure you cross the line

Ensamhet..
Saknar Thailand och alla människor där något sjukt. Vilken påverkan en sån här resa kan ha på en! Helt galet. Fast jag tror att jag mest av allt ser thailand som en trygghet. Där levde man ett liv som man vill leva. Man jobbade med att hjälpa andra, man hade pengar på kontot, man festade när man ville o hur man ville, man solade, man blev brun, man hade världens underbaraste människor omkring sig 24/7, Man gjorde dom olika projekten, man shoppade och allt va underbart. Det va den bästa resan i mitt liv. och jag ångrar inte för fem öre att jag åkte, trots att allt på hemmaplan förändrades. Kanske inte allt, inte min familj. men allt annat. Bara inte till det negativa. Men lixom jag ändrades under denna resan ändrades allt här hemma. Men jag visste redan när jag satte min fot på flyget att jag tog en stor risk. och hell yeah, det gjorde jag.  Samtidigt som denna resan ligger mig varmt om hjärtat kan jag inte låta bli att sakna den tiden innan resan rätt mycket också...

Annars då?
Jobbet går bra, jobbar och står i och trivs som fisken i vattnet. Guud vad jag saknat detta jobb. Men är så glad att jag är tillbaka. Inte nog med att jag älskar jobbet i sig så har jag underbara arbetskamrater. :)

Familjen, som jag nämt tusen ggr innan har jag världens bästa familj. Dom finns bara ett samtal iväg alltid. och jag älskar det. Fina fina ni.

Har flyttat till malmö igen, underbart. Nära till allt och det känns skönt att va hemma igen!
På tal om malmö är det bara 4 dagar kvar tills Fanny kommer. Sen kommer dom andra skönheterna på fredag! lääängtar. Då blir det grillning, fest, krök, mys, minnen och alla Thailand-rapporterna. Fukking lovely!


You are fucking perfect to me!

hejhopp!
underbart väder, energin på topp och ledighet. Kan absolut inte bli bättre.
Har hunnit med så mycket idag och jag älskar det. Något som jag älskar ännu mer är att jag är helt ensam, förutom hundarna, och det va jag senast innan jag åkte till Thailand. Därefter har jag har folk runt omkring mig 24/7 hela tiden. så jag njuter. Ja jävlar vad jag njuter.
annars då?
20 års fest igår. Har kommit på att det där med sprit o fulla människor nog inte riktigt är min grej. Jag har dö ball nykter. och jag sparar hellre mina pengar till Afrika.
Just det afrika. har jag berättat?  jag och min fina nyfunna vän Fanny sticker dit i maj nästa år. Blir borta ett X antal månader och ingen längtar mer än jag.
På tal om Fanny och Thailand så kommer mina fina tjejer som jag träffade där nere till underbara Malmö, första helgen i Juni! ÄNTLIGEN! Tror ingen förstår hur mycker jag saknar dom och saknar livet där nere.
om jag hade fått bestämma hade jag packat ner min familj och hundar sen hade jag tagit första bästa flyget med dom till ett varmt och skönt land och bosatt oss där.

men men tänkte inta soffläge nu och bara njuta!  vi hörs nästa gång jag känner för att skriva lite! Hoj!



rolling in the deep

det här med att ta upp bloggandet igen gick ju lite si och så där. Tänker dock inte lova igen att jag sa ta upp det på allvar eftersom jag bloggar när jag känner för det!
Är som sagt hemma nu igen, på svensk mark. Vet inte vad jag tycker om det för där är så många blandade känslor. Hade nästan kunnat göra vad som hellst för en sista dag på clayhouse eller för att alla mina fina vänner och jag skulle legat vid poolen i singburi som vi alltid gjorde på helgerna.
Känns tufft att vara tillbaka samtidigt som det känns skönt att man har fått träffa allla här hemma..
men det känns som om att jag kan sverige nu. Jag är mer eller mindre färdig här för en tid framöver.
Så det blir jobba jobba jobba och tjäna ihop pengar som attan nu, sen näsa år väntas nya äventyr..Det vill säga Afrika. Känns sjukt att det är det som jag nästan tänker på varje dag. Att jag bara vill ut o resa o uppleva. Härligaste av allt är att jag träffat Fanny, för hon är lika galen som jag och efter att ha tillbringat 24/7 i två månader tsm utan att ha gått varandra på nerverna så känner jag att vi nog är ett bra reseteam. Självklart är hon sååå mycket mer för mig än bara en resekompis.

jaha lite saker om här hemma dådå. Jobbet går utmärkt, träffat alla mina fina vänner, Festat, haft myskvällar, bakdagar, soldagar, firade valborg med att dricka i 20 timmar i följd, förkyld, tillbringat tid med familjen och massa massa annat. helt underbart.

nu är jag så galet trött så jag tänker lägga mig i sängen o se ett eller två avsnitt Greys. Tjolahopp

RSS 2.0