Paint me a perfect picture and make sure you cross the line

Ensamhet..
Saknar Thailand och alla människor där något sjukt. Vilken påverkan en sån här resa kan ha på en! Helt galet. Fast jag tror att jag mest av allt ser thailand som en trygghet. Där levde man ett liv som man vill leva. Man jobbade med att hjälpa andra, man hade pengar på kontot, man festade när man ville o hur man ville, man solade, man blev brun, man hade världens underbaraste människor omkring sig 24/7, Man gjorde dom olika projekten, man shoppade och allt va underbart. Det va den bästa resan i mitt liv. och jag ångrar inte för fem öre att jag åkte, trots att allt på hemmaplan förändrades. Kanske inte allt, inte min familj. men allt annat. Bara inte till det negativa. Men lixom jag ändrades under denna resan ändrades allt här hemma. Men jag visste redan när jag satte min fot på flyget att jag tog en stor risk. och hell yeah, det gjorde jag.  Samtidigt som denna resan ligger mig varmt om hjärtat kan jag inte låta bli att sakna den tiden innan resan rätt mycket också...

Annars då?
Jobbet går bra, jobbar och står i och trivs som fisken i vattnet. Guud vad jag saknat detta jobb. Men är så glad att jag är tillbaka. Inte nog med att jag älskar jobbet i sig så har jag underbara arbetskamrater. :)

Familjen, som jag nämt tusen ggr innan har jag världens bästa familj. Dom finns bara ett samtal iväg alltid. och jag älskar det. Fina fina ni.

Har flyttat till malmö igen, underbart. Nära till allt och det känns skönt att va hemma igen!
På tal om malmö är det bara 4 dagar kvar tills Fanny kommer. Sen kommer dom andra skönheterna på fredag! lääängtar. Då blir det grillning, fest, krök, mys, minnen och alla Thailand-rapporterna. Fukking lovely!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0