Nadja är för lat så här kommer en uppdatering från Fanny

Här kommer lite bilder från i tisdags som vi spenderade på stranden och sedan lagade vi midadg åt värdparet!

Apberget som låg intill stranden vi var på

Lilla Nadja

Bland det första vi gjorde när vi kom till sand var att skriva i den haha

Detta var det bästa vi kunde komma på

Uppdukat och klart för vår middag

Äntligen fick vi grilla riktigt kött med goda tillbehör!

Grönsaksspett!


Dagens uppdrag: förlänga Nadjas visum (som går ut idag)
Uppdraget började med att vi sov alldeles för länge som vanligt + att vädret var dåligt så vi hade svårt att ta oss utanför huset.  När vi äntligen hade åkt med Kent på mopen ner till Market Village var planen att vi skulle ta en tuktuk vidare till Immigration Office som vi inte hade en aning om var det låg. Efter att ha förhandlat lite med en chaufför skjutsade han oss till Immigration Office där vi möttes av tråkiga nyheter, Nadjas departure card som hon behövde hade sprungit iväg från hennes pass, hör och häpna! Detta innebar en ny resa till polisstationen istället! En viktig detalj som jag glömt berätta i det hela är att när vi åkte till Immigration Office var klockan 2, och de stängde 3. Inom denna timma skulle vi nu oxå hinna till polisstationen och tillbaka, det kändes som ett äventyr! Vi begav oss tillbaka in mot Hua Hin och sprang in på stationen för att fixa ett nytt departure card. Allt gick fint tills de bad oss om vilken adress vi bodde på här i Hua Hin. Varken jag eller Nadja hade en fungerande mobil och detta var 30 min innan vi var tvungna att vara tillbaka på Immigration Office! Som tur var hade vi en pengarkåt chaufför som var villig att säga att vi bodde hos honom, så problem nummer 1 löstes. Sedan kom nästa problem, att när vi skulle komma till Immigration Office skulle dom kontakta den personen som vi bodde hos, därför kunde han inte skjutsa tillbaka oss därför ringde han sin fru som kom i deras privatbil och körde oss! Klockan 5 i 3 rusade vi in oh fixade foton och fyllde i papper, ganska så exakt 3 stod nadja med ett förlängt visum i handen!



Nadja blir fotograferad för hennes visum



Vår chaufförs fru som skjutsade runt oss



Hon ville givetvis ha bild med oss båda!



Vi var värda vår pizza!

Planen därefter var att vi skulle gå hemåt men på nåt lustigt sätt hamnade vi på en skönhetssalong istället! Jag vaxade mina ben vilket visade sig var ett projekt, vid en tidpunkt hade jag fyra thailändare runt mig. Nadja låg som en utslagen säl på bordet brevid mig och fick en oljemassage! Efter detta fick jag min oljemassage och Nadja tog en maikyr och pedikyr för att försöka rädda naglarna efter våra äventyr på Clay House!



Försökte göra oss lite vackrare!
När vi väl kom hem ett antal timmar senare träffade vi Kent och Britt-Marie som var på väg ut för att äta middag så vi följde med dom till Moons restaurang, ett litet hål i väggen som har jäättegod mat! Jag åt Hot Plate och Nadja åt grillad kyckling, båda av oss var mycket nöjda med våra val! Sedan drog vi vidare med vår vänner till en bar precis i närhet där vi satt ett tag, lyssnade på bra musik och snackade skit! Mycket trevligt! Det var efter det som vårt äventyr mot kareoke barerna började! Jag och Nadja stannade till på en nattklubb under Hilton Hotel och spelade lite biljard och sedan satt vi på ytterligare ett ställe innan vi alla drog till en kareoke bar där vi spenderade de kommande 2 timmarna! Vi sjöng allt från himmel till jord och hade jätteskoj! Äventyret avslutades på en nattklubb intill där vi dansade och hängde med dammsugarförsäljare från Sverige, ett trevligt sätt att avrunda kvällen! Tuktuk blev det hem och sedan ett tredje försök att se klart på Pocahontas som vi köpte i Bangkok för att se! Nu är det packning som gäller och sedan kanske en sista massage innan vi åker iväg med bussen till Koh Tao klockan 23.30 ikväll! Det bär av mot nya äventyr...simma lugnt!



Kent, Nadja, jag och Britt-Marie, en mycket trevlig middag!



Roti med nutella



Nadja på Hilton



Det finns alldeles för många sådana män runt omkring här som umgås med allt för unga thailändska kvinnor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0