it sucks to be you right now, what goes around comes around!

Galafest igår- Röda mattan, Smooking, balklänningar, håruppsättningar, Champange, trevligt sällskap och Limo. You name it, allt va där!

Idag - städat, snott tvätttid, handlat, lagat mat och soffläge.

Hade ett givande samtal med Fanny innan, börjar få en plan för Afrika resan. Kommer bli underbart. Idag har jag thailand och folket man träffade där abstinens. Usch vad jag vill va där nu. Är rätt så säker på att jag inte vill va kvar här mer, passar ikke in i det hela längre. Men som sagt, ett tag till sen jävlar i det ska här resas!

Annars då?
Fanny kommer på onsdag, midsommarfest på fredag, Göteborg och Coldplay den 28, Sen börjar juli. Hej jobb fredagar- söndag 5 av 5  möjliga helger. Är förövrigt ledig i knappt 6 dagar Juli månad. Heej pengar och hej resa!

Förövrigt leker livet på. familjen är underbarast och med dom vid min sida går jag igenom eld och vatten. Finns ingenting som jag inte klarar. Ni är fina. <3


Because you loved me



jag är skit grym på att åka buss. Idag hände det första gången på 3 år. Kommer fortsätta med denna trevliga upplevelse. Såå mycket billigare och jävligt avkopplande. Tummen upp!
Möte plus jobb idag. Mycket trevligt.
I morgon kör vi på jobb mellan 10-19. Underbara chefer, underbara arbetskamrater och underbara jobb. Älskar det.
nu ska jag prata med Fanny. hejåhopp!


I painted a picture of you, my dream was a lie and the lie became truth!

känns som jag sitter i en jobbig sits förtillfället.
jobberbjudande hit och dit. en kropp och ett sinne som skriker efter erfarenheter och upplevelser och ett sinne som skriker TA TAG I DITT LIV och börja inse fakta, Detta land och detta ställe är verklighet.
Hur mycket jag än vill röra på mig och suga in så mycket annat så har jag ett ansvar här hemma, ett liv, min familj och mina vänner!
Samtidigt som jag älskar allt här hemma så står man bara och trampar på samma ställe. Och det är inte så att jag är missnöjd med mitt liv. noway. jag har ett bra liv men som alla vet tar jag på mig andras problem och skit. Bara jag ser en luffare som går o letar burkar blir jag besvärad. Det är ju trots allt synd om denna människa. Och sen kan jag gå o må dåligt över det.
Är lite trött på det faktiskt och är trött på att jag inte kan ta till mig det, hjälpa så gott jag kan och sen släppa det. varför ska man älta andras problem?
Varför ska jag ta till mig och må dåligt för andra, när det egentligen inte handlar om mig ens?
Tuuwwi på det.

Från och med nu ska jag försöka leva på mitt sätt. ska fortfarande ha andra i åtanke men jag ska inte ta på mig deras problem och göra dom till mina. men samtidgt ska jag vara världens bästa vän o finnas där, för en vän behöver alla.  Ska ta ta i mitt liv och sedan kan jag göra exakt det jag vill göra utan att känna ånger eller något liknande.

Förutom ovanstående har jag haft en fantastisk helg med mina fina från thailand! Underbara vänner och jag ser framemot nästa reunion!

RSS 2.0