up where we belong

Har intagit soffläge och planerar att inte röra mig en millimeter förän sängen kallar på mig. är såååååå slut i mitt huvud och i min kropp. helt galet.
I fredags efter jobb fixade jag lite ärende till mamma och pappa. Hanlade en ny säng till älskling så hon ska känna sig mer välkommen hos mor och far. dom andra har fina skinsängar och nu har älskling det med, 740:- tvi fy fan men fin va den. och denna kan hon inte bita sönder som hon gjort med dom förra.
Planerna va att jag sedan skulle köra mamma o pappa till deras vänner så dom kunde dricka och jag själv skulle köra till mille med folket tills mamma o pappa ville hem. så blev inte fallet. jag följde med mamma o pappa på middagen istället. älskling va självklart med och det är så skoj att se henne busa o ha sig med andra hundar nu igen. lilla tussi. när vi hade njutit av god mat och trevligt sällskap körde vi hem till mamma o pappa och jag gick o la mig nästan direkt va sååå trött.

vaknade äckligt tidigt på lördagsmorgon men låg o drog mig och sammlade kraft att gå upp ett tag. hade 11 missade samtal och 6 sms. konstiga meddelande på facebook om att folk hade varit chockade osv att jag inte va på chili. say what?!?! blev frukost sen kom bigsis med. jag hjälpte mamma o pappa i trädgården i någon timme. därefter va det plattan i mattan hem, gjorde vid mig och befann mig hos bigsis 45 minuter efter. det kallar jag skillat.
tog bussen till lokalen där bröllopet skulle hållas.
så fint det va. Svenskt/bosniskt bröllop. jag grät. alla grät. fina löften, god mat, dans, dricka, lekar och underbara människor. riktigt härligt. =)
tackade för oss lite över 11. tog taxi hem och bytte om och sen vidare till andy där mina sköna hönor befann sig.
sen blev det CHILI. Jaaaaaaaa. alla frågade ut mig om jag mådde bra o så eftersom jag hade varit hemma dagen innan o inte där haha. sjuka i huvudet hela högen.
hade iaf en crazy natt. trodde ett tag att det va en gayklubb jag hade kommit till. eller strippklubb kanske?! tjejerna va iaf hel galna där strippa o grejer. o dom visade allt. verkligen ALLT. sex på bardisken?!
helt galet iaf.
när dom stängde blev det BK, träffade arga snickaren anders,  tillbaka till chili och snackade skit sen åkte jag o linda hem till mig. linda somnade och jag blev bombad på sms. halv 6 va sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade?!

lite över 8 ringer bigsis o säger att dom är hos mig om en kvart. tjoohoo upp och hoppa. slängde på mig lite kläder, packade med mig min kudde och blandade saft sen gick jag ut och färden mot småland började.
kul att träffa lillsis igen. saknar henne galet. vill att du ska komma hem nunununu. stannade där några timmar och fikade och pratade och pussades och kramades innan vi körde hem igen.
dessa 8 timmar i bil är verkligen värt det. underbart att få träffa dig igen min lilla gullunge.

är iaf hemma nu. känns som jag somnar i vilket sekund som hellst. så tackar för mig nu.

i morgon är det jobb 8-20 tänkte passa på att träffa linda o co i morgon kanske eftersom jag inte slutar så sent. jiiippppiiiieee! hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0