söndag

idag hjälpte jag papps och mamms i trädgården.  skit snyggt blev de.
sen kom syster. sen kom jasse och hennes boyfriend. hann pussa och krama lite på jasse ooch de va mys. haha:D <3 
iaf syster skulle hjälpa mig med mitt historiearbete. men
hon somnade och jag började snacka med lissy. och började gråta(Y)
som alltid. men de känns skönt att ha snackat ut.  tänk så många missuppfattningar de kan bli när man inte pratar. de e sjukt, iaf jag älskar dig och kommer alltid att göra de. sen snacka jag med kevin samtidigt, så skvalldrade han för niccie att jag va ledsen. jäffla kevin. =D iaf sen slutade alla tårar med att jag, niccie och lissy bestämde att vi skulle resa till sommaren. och jossa har ingen talan, hon får följa med vare sig hon vill eller ej. ^^
och de kommer bli mys, som förr när vi åkte till danmark en dag. den dagen va den bästa. riktigt skoj va den. och det kommer denna veckan oxå bli. vi behöver de. vi behöver varandra.
så iaf denna dagen har varit händelserik. mkt saker har hänt. och klockan är redan 9. i morgon ska jag med kusin och syster och handla tyg. sen ska jag sy gardiner, kuddar och sånt till dom. sånt e ball.
men iaf ha en trevlig kväll.

ps. nikål, littol & jåzefijn jag kommer alltid alltid alltid att älska er, fast vi inte alls är överens någon gång typ haha. så kommer ni endå va mina bästa vänner. och jag har sagt de en miljon ggr. och de kommer alltid va så. jag älskar er.

Kommentarer
Postat av: nicole

ja, alltid vi

2008-03-17 @ 07:51:47
URL: http://mendoza.blogg.se
Postat av: nadja

haha alltid:D

2008-03-17 @ 08:46:25
URL: http://nadjaisaksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0