mys

igår vaknade jag upp med stressen i halsen. puuuuh. eftersom jag inte får sova med elektricitet eller mobilen på så hade jag inte en aning om vad klockan va. så jag startade min mobil och såg att klockan va 09.47. jag bara ooooh noooo. jossa. så jag sprang halvsovandes in i duschen. duschade och fixade mig. sen ner där nere där jossa, mamma och amanda höll på att duka fram frulle. sen käkade vi och sen åkte jag och jossa på lite ärenden. inget vi behöver gå in på här. höhö. sen efter de åkte jag och jossa hem till henne och kollade film, familjen stone.

och unde rtiden ringde niccie typ 78 ggr var till mig och jossa. hon va uttråkad. japps. sen knackade de på dörren och de va små påskkärringar. så då fick jag och jossa den bästa ideen. (I) de sa lixom bara bliiiiing. vi kom på att vi skulle åka till niccie och klä ut oss till påskkärringar. så de gjorde vi =) och hon blev  skiiit chockad. de va ball.
sen chilla vi där en stund och sen åkte jag och jossa till mc donalds och handlade med mat sen tillbaka till niccies jobb. sen va vi kvar till hon slutade. sen lämnade josse mig här hemma.

så låg jag och mamma och mös och kollade film. sen helt plötsligt lät de som om 1000 bilar parkerade på vår parkering, men de va bara två bilar. och ut ur dom hoppade nelson, lilli, babbish och hakish ut. de va länge sen.
så vi spelade plump som vanligt och jag van (H) oxå som vanligt. sen ringde fredde babba =( och jag blev så glad av att höra freddes röst. aaw. iaf efter allt de där skickade niccie sms och frågade vad jag gjiorde och om jag saknade henne. så sa jag att jag spelade kort och klart jag saknade henne. så sa jag till henne att komma till mig men torrbollen skrev att hon sov. jag bara jahaja. skit i de då FUKKER. sen efter en stund ringde hon, hon bara: ska du inte komma ner och öppna till mig? iiiiiiih. då va hon utanför iiih. 
de  va mys. sen efter lite snack o så, så åkte babba och hakan hem. så då chillade vi andra vidare, snokade på folk och kollade skolkatalogen. de va mys. sen åkte dom oxå, men tro inte att jag och niccie gick och la oss. hahaha näääädååå. vi gick ner o laga mat. de va mums. sen skulle vi sova. och då va klockan runt 1. 

av att de lävid 4 vaknade jag t som hundar som hade fått skabb och höll på att klia isönder sig. men näädå de va bara niccie som höll på att klia isönder hela sin hud. jag hotade med att klippa av hennes naglar. sen blev vi pigga så niccie började bloggga. sen kolla vi film en stund. och sen klockan 5 somade vi igen. 

vid halv 10 väckte huvudet mig igen. men jag vägrade. men sen va jag tvungen att vakna. så då låg vi o mös till halv 12. sen åkte niccie hem och jag har krigat med pappa. mulade han med en tvättsvamp indränkt i fett och diskmedel(Y) han har hotat tillbaka att när jag minst anar de ska jag få igen. och de e lite små kul att gå runt att va på sin vakt hela tiden. därför sitter jag nu på mitt rum där jag har full koll på om ngn kommer in i mitt rum höhö. 

idag e de påskmaaaud hos oss. de e mys. kasnke utgång ikv? vad säger du jasse ^^ suuuugen:D? 

5 minuter senare: 
aaw så plingade jossa precis på med påskpresent. sööötaste. bananer och allt. aaw <3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0