anna hibbs

nu när jag sitter här i bibblan och inte har ngt att göra, medans kolhuvudet brevid mig sitter o snackar i telefon så gick jag in på stureplan.se och läste annahibbs blogg. och jag doooooooooog av skratt när jag läste:


Jag står upp för min sak

Jag gillar ju egentligen inte Facebook, men ibland kan det allt vara bra. Nu har jag till exempel gått med i "Bevara oss från Blondinbella"-gruppen som nu är upp i 926 medlemmar inklusive mig. Det känns bra! Det finns en grupp som heter "LÄMNA BLONDINBELLA IFRED" också. Den har 12 medlemmar.



och sen lite längre ner på sidan hade hon skrivit:

Och en annan grej... Jag ska aldrig mer klaga på att jag blir dålig på en vimmelbild...: http://www.modette.se/mode/ImageList.aspx?id=62365&imgId=dsc_0420.jpg!

(Och ni som tycker det är lågt att hacka ner på denna människa kan bara hålla käften. Jag är hemma, bakis och uttråkad och detta är ett fritt land. Ni kan ju fortsätta att tycka att jag är en apa hur mycket ni vill. Vi ses i kommentarerna!)




hahaha de e humor och hon är såå skön. hahahaha

Kommentarer
Postat av: N

Asså cp blogg du har. Fast på min bärbara hemma kan jag se den rätt. Men e du hemma. Eller oj, nä de e du ju inte. För då hade du itne kunnat uppdatera haha.

2008-02-01 @ 10:28:02
URL: http://mendoza.blogg.se
Postat av: nadja

hahaha den e rikigt cp o jagvet inte hur man ändrar. haha jag e i skolan =)

2008-02-01 @ 13:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0